PDA

Pokaż pełną wersje : Po co nam granie w tibie ?

RobjeBuendy
22-06-2008, 18:30
Ostatnio gdy expilem se , zaczołem se myśleć "poco ja to robie,po co w to gram" i tak pomyślałem poco mi to ? dopiero wtedy ze to co robie(gram w tibie) niema żadnego celu i tylko trace czas może sie to wydawac dla was smieszne ale powiedzcie szczerze poco my to robimy ?? poco gramy w tibie ? moze bede jeszcze gral w tibie ale w wolnym czasie .
I tak odpowiedzcie mi nato pytanie
co chcecie osiagnac grajac w tibie ??
co wam to daje ??
dla niektorych moze to byc trudne pytanie albo w ogole glupi temat ale taka prawda gramy bez celu by byc lepszy od drugiego ...

ErAgOg
22-06-2008, 18:31
Było milion razy.

eisscheriann
22-06-2008, 18:32
kto powiedział że gram?;x
właśnie wystawiam chara na allegro, jakiś mały + będzie z tego grania.

Howard-Webb
22-06-2008, 18:34
a po co grasz w inne gry?
po co grasz w piłke? ogladasz telewizje?
DLA PRZYJEMNOSCI!

durny temat

RobjeBuendy
22-06-2008, 18:34
@2up
jedyne co mamy z tibi :]
ale i tak marne 400 zl przez 4 lata gry :]
i
@up
ale grasz w pilke po 5h a nawet 15h dziennie ?
@down
pamietaj
jest mozliwosc dostania bana
i wszystko na marne

Darkk'Horsemanzz
22-06-2008, 18:35
@up

Lepiej bota ustawic, 400zl w 2 miechy, zawsze cos.

sphinx123
22-06-2008, 18:41
Ostatnio gdy expilem se , zaczołem se myśleć "poco ja to robie,po co w to gram" i tak pomyślałem poco mi to ? dopiero wtedy ze to co robie(gram w tibie) niema żadnego celu i tylko trace czas może sie to wydawac dla was smieszne ale powiedzcie szczerze poco my to robimy ?? poco gramy w tibie ? moze bede jeszcze gral w tibie ale w wolnym czasie .
co wam to daje ??
dla niektorych moze to byc trudne pytanie albo w ogole glupi temat ale taka prawda gramy bez celu by byc lepszy od drugiego ...

Po co cokolwiek? Zabij sie.

RobjeBuendy
22-06-2008, 18:43

Hmm glupie to bylo
niezabije sie zycie to nie tibia

Voon
22-06-2008, 18:44
to poco se ja mam sie uczyć? przeciesz i tak nie robie wiekszych blendow. no i po co to wszystko? Chłowieku. Na początek szkoła. Potem szkoła. I następnie też szkoła. Styl wypowiedzi mnie zabił. Najpierw obowiązek, póxniej przyjemnośc.

Howard-Webb
22-06-2008, 18:47
Hmm glupie to bylo
niezabije sie zycie to nie tibia

@2up
i
@up
@down
pamietaj
jest mozliwosc dostania bana
i wszystko na marne

Naucz sie pisac =(
A po 2... nie trzeba grac w tibie 15h, 5h....
a po 2, nikt o liczbie godzin (ilr gramy w tibie...) nie mowi, czylko o tym, czy wogole gramy... zobacz taki piłkarz pol dnia spędza na treningach? :OOOO i gra w piłke ;(

Yoh Asakura
22-06-2008, 18:48
W Tibię gra się po to samo, co w Dooma, Quake'a, Preya, WoWa, Silent Hilla, Residenta, MoHa, CoDa, KotORa czy jeszcze w coś innego - dla przyjemności i nowych doznać.
(...)gramy bez celu by byc lepszy od drugiego ...
To już jest jakiś cel.

RobjeBuendy
22-06-2008, 18:50
Naucz sie pisac =(
A po 2... nie trzeba grac w tibie 15h, 5h....
a po 2, nikt o liczbie godzin (ilr gramy w tibie...) nie mowi, czylko o tym, czy wogole gramy... zobacz taki piłkarz pol dnia spędza na treningach? :OOOO i gra w piłke ;(
tak nietrzeba tyle grac ale sa tacy co tyle graja wlasnie
i look moj nick prosze cie

neopostman
22-06-2008, 18:53
A po co żyjesz : F ?
I po co oglądasz mecze innych reprezentacji ?

No po co ?

RobjeBuendy
22-06-2008, 18:58
A po co żyjesz : F ?
I po co oglądasz mecze innych reprezentacji ?

No po co ?

nie ogladam meczów bo sie nie interesuje piłką nożna
zyje po bo w zyciu mam jakies normalne cele
zycie w tibi:
"musze expic bo ktos tam mnie przegoni i sie powiesze"
"o nie padlem, koniec swiata, co to bedzie co to bedzie"
"chodz na hunta bo trzeba zarobic"
"o jej ojebali mnie na 100 gp"
@down a poco to piszesz ? zadalem pytanie
nikt nanie nieodpowiedzial
idzcie expic

Hadugg
22-06-2008, 19:00
A po co robisz kolejny glupi temat na forum, jak wiesz ze zaraz i tak ci kazdy nawbija i powie, ze jestes glupi?

Grocix
22-06-2008, 19:01
A kaze Ci ktos grac? Nie? To moze jak juz zdales sobie sprawe ze Ci to nie sprawia przyjemnosci, to nie graj?:>

Fintex
22-06-2008, 19:02

O stary :D po 10h się grało na dzień :P o ścianę napieprzałem po kilka godzin piłką.
W Tibie też grałem sporo h/dzień, czasem i 15, ale teraz nie gram.. nie brakuje mi grania, ale kumpli. To dla nich grałem bo poznałem tam kilku wspaniałych ludzi. Expiłem przy okazji :P

RobjeBuendy
22-06-2008, 19:03
2@up
wlasnie przestalem grac
bo ? bo ta gra bezsensu robic caly czas to samo
expienie
skillowanie
huncenie

Grocix
22-06-2008, 19:06
Welcome on the Bright Side of Force ;)

Yoh Asakura
22-06-2008, 19:07
2@up
wlasnie przestalem grac
bo ? bo ta gra bezsensu robic caly czas to samo
expienie
skillowanie
huncenie
Jak się nie ma w niej znajomych, to jest bez sensu.

sphinx123
22-06-2008, 19:10
Ponawiam. Zabij się. Ciągle to samo, śpisz, jesz, higiena, koledzy, komp, szkoła, telewizja itp. W kółko to samo, skończ jak najszybciej.

@down

Taa, te tysiące znajomych z gry są gó**o warci.
Aaa, mówisz o grze? To co sie tak podniecasz o_O...

RobjeBuendy
22-06-2008, 19:15

uwierz mi w tibi mam tysiace znajomych :]
Ponawiam. Zabij się. Ciągle to samo, śpisz, jesz, higiena, koledzy, komp, szkoła, telewizja itp. W kółko to samo, skończ jak najszybciej.
czlowieku ja tu mowie o tibi
a ty o rl zyciu !
moze ty jakis nienormalny jestes ?

Yoh Asakura
22-06-2008, 19:20
uwierz mi w tibi mam tysiace znajomych :]
Nie ilość. Jakość. ;)

maciek404pl
22-06-2008, 19:20
Ja gram w tibie żeby po zdobyciu dużego lvla wystawić chara na allegro i mieć z tego troche siana:)

RobjeBuendy
22-06-2008, 19:23
Nie ilość. Jakość. ;)
o jakosc Hmmm
niektorych lubie bardziej jak tych z rl ;]

sphinx123
22-06-2008, 19:23
@up

No właśnie, więc sie zabij.

Shau
22-06-2008, 19:38
co wam to daje ??

POCO, to Ci jest firefox, skoro nie korzystasz z wbudowanego słownika... -.-'
Granie w Tibie, jest tak samo potrzebne jak wychodzenie na dwor, jedzenie smakolykow, walenie konia -.-' DLA PRZYJEMNOSCI!

xenon12
22-06-2008, 19:39
Ludzie niemowcie jej ze me sie zabic bo jeszcze sie zabije
A dlaczego gram w tibie?
Zeby miec zabawe,zeby moc pogadac
Tibia,gra w pilke,ukladanie puzzli
Nie ma w tym celu robimy to dla zabawy,zeby sie nie nudzic

sphinx123
22-06-2008, 19:48
o jakosc Hmmm
niektorych lubie bardziej jak tych z rl ;]

On woli boty od prawdziwych ludzi ;/

Illya_von_Einzbern
22-06-2008, 20:02
No właśnie, więc sie zabij.

kto powiedział że gram?;x

wlasnie przestalem grac

/\ bez sensu.

Jedyna prawda o grach które nie dostarczaja emocji , dynamiki ani satysfakcji.

Ogólnie? Spamujcie sobie do woli , podnieca was tracenie czasu na "TAKIE" bzdety , np. Ja np lubie oglądać własne filmy które sam robie i wrzucam na youtuba po 20 razy...

domin3x
22-06-2008, 20:49
Założyłeś temat, w którym podajesz argumenty na 'nie' dla tibii, ale nikt do chuja pana grać Ci nie karze :||||

Tom The Tanner
22-06-2008, 21:02
No właśnie lepiej nie zastanawiać się nad sensem życia, bo może nam wyjść coś takiego jak panu co założył ten temat. :d Jakby się tak zastanowić, to nic nie ma sensu. ;d Po co jeść, jak i tak wysrasz. Po co smarkać w chusteczki, i tak samo kapnie.

Tak właśnie powstają emo. Po co żyć etc. Dlatego ja drodzy koledzy idę się teraz wysrać i jebie mnie po co. Może wbije na Tibie jak będzie mi się nudzić, też nie wiem po co, co z tego. xd

Wjal

Nari
22-06-2008, 21:51
Ja gram w tibie żeby po zdobyciu dużego lvla wystawić chara na allegro i mieć z tego troche siana:)

Zapewne wiele się dorobiłeś. Zważając na koszty prądu, utrzymania łącza, jedzenia (zapewne rodzice płacą) musiałeś wyjść na +

Co do tych emowatych pytań, to wg. mnie są bezsensu.
Po co jeść? Żeby nie czuć głodu
Po co oddychać? Żeby się nie udusić
Po co grać w Tibie/ w piłkę nożną? Aby się zabawić.
Itp.

eisscheriann
22-06-2008, 21:59
Zapewne wiele się dorobiłeś. Zważając na koszty prądu, utrzymania łącza, jedzenia (zapewne rodzice płacą) musiałeś wyjść na +

dokładnie, póki rodzice płacą za internet, prąd etc. można zarobić jakieś grosze ;] samodzielny człowiek nie ma szans przeżyć z takiej działalności.

Preesiesss
23-06-2008, 00:29
a ot tak dla zabicia czasu ;)

Johnny121
23-06-2008, 00:35
Pięć minut myślałem nad jakąś durną pseudo-śmieszną ripostą i nic nie wymyśliłem.

Tak więc autorze tego tematu, ja również apeluję, abyś w sposób jakikolwiek (aby najszybszy) pozbawił się życia, albowiem to spowoduje, że przestaniesz pieprzyć głupoty.

Dziękuję.

vuxes
23-06-2008, 08:48
Prowokacja...

__HAPPY_SVEN__
23-06-2008, 08:57
tibia to szambo, nikt w to nie gra :D Oprocz mojego kolegi co cialge tylko :

tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia i potrafi dobe siedziec to jest tak:

mama wychodzi z domu to gra ciagle i jest tibia tibia tibia . mama wraca to mowi

"Mamo, ja wcale nie grałem" Mama mu wlacza kompa i neta i tibia tibia tibia tibia tibia , potem mama śpi i tibia tibia tibia tibia tibia tibia i tak jego zycie wyglada :(

domin3x
23-06-2008, 09:05

tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia tibia i potrafi dobe siedziec to jest tak:

mama wychodzi z domu to gra ciagle i jest tibia tibia tibia . mama wraca to mowi

"Mamo, ja wcale nie grałem" Mama mu wlacza kompa i neta i tibia tibia tibia tibia tibia , potem mama śpi i tibia tibia tibia tibia tibia tibia i tak jego zycie wyglada :(

Aha... ................

Ditto
23-06-2008, 09:51

wymiatasz koles xddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd ddddddddddddddddddddddd

zabiles mnie tym postem:cup::cup::cup:

Kamil/Wielkie oko
23-06-2008, 10:08
Na real tibi nie gram juz okolo 6 miesiecy, od czasu do czasu pogram na jakims otsie a tak to nie :P. Teraz mam wiecej czasu na inne przyjemnosci takie jak wyjscie z kumplami na basen czy cos w tym stylu kiedys tego nie bylo :D byla caly czas wymowka "Niechce mi sie"

RobjeBuendy
23-06-2008, 12:36
Pięć minut myślałem nad jakąś durną pseudo-śmieszną ripostą i nic nie wymyśliłem.

Tak więc autorze tego tematu, ja również apeluję, abyś w sposób jakikolwiek (aby najszybszy) pozbawił się życia, albowiem to spowoduje, że przestaniesz pieprzyć głupoty.

Dziękuję.

jestes glupszy od najglupszego :]

__HAPPY_SVEN__
23-06-2008, 12:41
DITTO KURDE ON NA SIERIO TAKI JEST !! CHCESZ DO NIEGO ADRES ?! ?!?!
m,asz wpierdol dzisiaj na podworku !!@ X(

Wiatr
23-06-2008, 13:46

Dziękuję.

rzeczywiście nic nie wymyśliłeś i zajebałeś tym postem jak dzik w sosne

Master Szocik
23-06-2008, 16:05
Boże Święty idioci...

Człowiek się pyta grzecznie co wam NAM to daje a Ci do niego "zabij się" .

Jeżeli dla Was to głupie pytanie to za przeproszeniem na chuj sie wypowiadasz??
Tak właśnie powstaje spaw przez taka bandę imbecyli. Oczywiście wiem, że i tak swoje zrobicie i tera jechanie po mnie przez stronę ale cóż... Przypomnijcie sobie TE forum z 3 lata wstecz... Były durne pytania rzadko kto odpowiadał, mądre służyli pomocą.
Do pana który mówił, że robi błędy - czy Twoim zdaniem zjedzenie ogonka np. u "ą" jest błędem poważnym, chcesz się pochwalić jaki ty fajny jesteś bo Tobie poprawia a jemu nie? Za dużo napinki i tyle powiem.

domin3x
23-06-2008, 16:27
Jeżeli dla Was to głupie pytanie to za przeproszeniem na chuj sie wypowiadasz??

Bo mam do tego pełne prawo, jako użytkownik tego forum.

Dalej nie czytałem.

Z resztą, co ja będę gadał. Jak ktoś zadaje głupie pytania, to niech się nie spodziewa mądrych odpowiedzi >.>

Xelius
23-06-2008, 16:56
@Alcane

Przecież Ty nie expisz tą swoją postacią? Robi to za Ciebie bocik.

RobjeBuendy
23-06-2008, 17:54
@up niegram juz drugi dzien i jestem hepi

Frapper
23-06-2008, 20:18
@up niegram juz drugi dzien i jestem hepi

pogadamy za tydzien-miesiac-pol roku.

Voon
23-06-2008, 20:37
pogadamy za tydzien-miesiac-pol roku.

Albo nie pogadacie bo sie dzieciak na żyrandolu powiesi.

Temat był juz raportowany, w najbliższym czasie beda efekty.

xenon12
23-06-2008, 21:00
Na hu** te debile wypowiedzi ?
Ludzie nie mowcie jej ze mna sie zabic bo sie zabije !!!:p

--Cienius--
23-06-2008, 21:11
Tak samo mozemy przytoczyc stwierdzenie "Po co mam sie uczyc,wychowywac dzieci, chodzic na zakupy, robic prace domowa, isc z kotem do weterynarza/nasrac sasiadce na trawnik jak i tak qrwa umre?"

Wlasnie po co mamy to robic skoro i tak umrzemy... A no wlasnie ! Zeby nasze dzeici/wnuki maily lepsze zycie od nas moze beda tworzyc organy ze bedziemy zyc o x wiecej lat nikt nie wie co chinczyki czy inne popierdolone narodowasci ktore ekperymentuja nie wynajda jakies super hiper wynalazku.

Albo po co mam kupowac benzyne? I tak sie skonczy (dla nie wiedzacych zloza ropy naftowej i gazu ziemnego drastycznie od paru-nastu lat ZMIEJSZAJA sie w tak zastraszajacym tempie ze strach pomyslec co bedzie za x lat) Tak samo mozna mowic multum innych rzeczy, stwierdzen typu po co mam jesc i tak bede glodny po co uzywac baterii i tak sie skonczy

Zeby nie bylo ... Osobisice jestem retired na wakacje nie trace czasu na tibie w ten czas ;) Polecam takze to dla was