Pokaż pełną wersje : Przewinienie?
Nie wiedizałem gdzie napisać ten temat, więc piszę go tu.
Otóż posiadam 9 knighta na świcie Menera (Non-pvp)
Na tym konice mam również 9 paladyna.
Pewnego dnia nie mogłem sie dostać na konto, bo pisało że zły numer lub hasło.
Codziennie próbowałem odzyskac konto, ale zapomnaiełm swoje E-maila.
Dziś (22 czerwca) przypomnaiłem sobie o tymże meilu i postanowiłem odzyskać konto. Wszytko poszło dobrze, hasło zmieninioe, E-mail też.
Wbijam na konto, idę do depo otwieram je i patrze tu 3 parcele. W nim z 20 backpackków run, itemów, kasy i innych. Itemy były typu: dark helmet, k legs, blue robe, wand of vortex i dużo innych. Ktoś składował te itemki na moim koncie, nie wiem z jakiego powodu. Nie wiem czyje to itemy i w ogóle.
Postanowiłem, że przejmę wszytko co znajduje się w tych bagach. Jak myślicie to przewinienie z mojej strony czy ze strony osoby składującej, która zmieniał mi passy?
Howard-Webb
22-06-2008, 18:51
No raczej osoby, ktora skladowala te itemki, to po 1
po 2 prowokacja jakas
a jesli nie, to zal mi ciebie, ze nie umiesz sam wywnioskowac takich rzeczy jak
"ukradl mi konto, po czym je odzyskalem, i sie okazalo, ze mam awiecje niz mialem"
[ironia]najlepiej oddaj to temu zlodziejowi!! [ironia/]
wiesz jakbyś to dokładnie czytał, to pisałem, ze nie wiem kogo to itemy...
Żal jak ktoś przesłał ci parcela to na kartce ci pisze od kogo i do kogo.
A pozatym to co chciałeś pisząc ten post?
Żal jak ktoś przesłał ci parcela to na kartce ci pisze od kogo i do kogo.
chciałem się dowiedzieć czy dobrze zrobieł biorąc sobie te itemki. Bo one nie są moje i napewno właściciel nie chciał by trafiły do mnie
Jego pech, jeśli chcesz być hiper uczciwy, to znajdź osobę, która Ci to zostawiła i zwróć. Ja jednak na Twoim miejscu zostawiłabym sobie wszystko, w ramach rekompensaty za shackowane konto xD
Lechista
23-06-2008, 12:49
chciałem się dowiedzieć czy dobrze zrobieł biorąc sobie te itemki. Bo one nie są moje i napewno właściciel nie chciał by trafiły do mnie
Omg, gościu, ale się usmiałem. Admini nie kasujcie tego tematu bo chce go pokaza kumplom!!! xD
Prowokacja na 100%, bo nie więże, że ktoś może by aż tak naiwny i głupi
Lechista wiem, że to cię dziwi, ale niektórzy mają jakieś zasady w życiu i nie kradną i nie przywłaszczają sobie nie swoich rzeczy.
Jak już pisali - sprawdź kto to do Ciebie wysłał - na labelu jest kto pisał i mu wyślij jeśli tego chcesz. Albo zatrzymaj - to twoja decyzja.
Żadne przewinienie;] ciesz się, że "okradłeś(w przenośni) złodzieja" bo to jest szczyt:D a tak poza tym to ciesz się, masz dobre parę k na start ;]
Lechista
23-06-2008, 15:58
Lechista wiem, że to cię dziwi, ale niektórzy mają jakieś zasady w życiu i nie kradną i nie przywłaszczają sobie nie swoich rzeczy.
Jak już pisali - sprawdź kto to do Ciebie wysłał - na labelu jest kto pisał i mu wyślij jeśli tego chcesz. Albo zatrzymaj - to twoja decyzja.
Dobra, zasady można miec, rozumiem to i szanuję, a nwet popieram, ale jak wbijasz się na swoją postac i widzisz więcej(dużo więcej) itemów niż przed hackiem to raczej nie można nazwa tego kradzieża, lecz karą dla złodzieja...
No w tym wypadku akurat racja, ale nie ma nic złego w tym, że gość chce być uczciwy. ;)
Wiesz ja bym oddał mu 50%. I masz wtedy itemy za free i spokój ducha... Tak bym zrobił przynajmniej ja....
Befsztyk
23-06-2008, 18:22
o moj Boze.. jeszcze przepraszaj go ze odzyskales swoje konto
Wylansowany
23-06-2008, 18:23
Jesli nie chcesz być Polakiem; to mu oddaj, bądź uczciwy i zadowolony.
Jeśli nie oddasz mu; masz itemki za free, a że grasz na non-PvP to nikt cie nie "dednie".
Twój wybór. ;]
adrianislaw
23-06-2008, 20:03
No kur*a mama cię nie nauczyła rozróżniać dobra od zła? <lol666>
Lechista
23-06-2008, 20:05
o moj Boze.. jeszcze przepraszaj go ze odzyskales swoje konto
No dokładnie, ale z was debile. Na 100% nikt by nie oddał itemów, a jak je oddasz hackerowi to będziesz kompletnym idiotom xD
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.