Pokaż pełną wersje : Inne Madagaskar 2
Dla tych komu się podobała 1 i widział "edycje świąteczną madagaskaru" pewnie spodoba się i 2 :d zajebisty trailer ;)
http://youtube.com/watch?v=2hnm0OzhiYk
<<Pingwiny rox ofc ;d>>
@2down : zły link podałem :P ale już poprawiłem ;)
Nikast Shynix
22-06-2008, 20:29
Ale to jest Ice Age 3, a nie Madagaskar 2 O.o
@edit: No, teraz dobrze :)
Pierwszą część oglądałem z przyjemnością, druga też zapowiada się całkiem nieźle ;] Zobaczymy jaka się okaże.
Edit: Ach, zapomniałem, w Płocku przecież nie ma kina :/
@Up
??
@Topic
Raczej będę chciał obejrzeć drugą część tego filmu
Raczej w wakacje w ogóle nie pójdę do kina. Jakoś nie przepadam za super bohaterami i filmami animowanymi.
------> owion (dział np Stronki, obrazki, flashe, aviki...)
Duke Dran
22-06-2008, 21:50
Szczerze? Mam już trochę dosyć tego napływu animowanych komputerowo filmów. Ostatnio kina zalała ich straszna fala. Film pewnie obejrzę ... jak będzie na canal+.
Szczerze? Mam już trochę dosyć tego napływu animowanych komputerowo filmów. Ostatnio kina zalała ich straszna fala. Film pewnie obejrzę ... jak będzie na canal+.
Rozumiem o co Ci chodzi... teraz powstaje masa filmów, dla dzieci, które starają się być śmieszne <z ciekawości byłem dzisiaj z kumplem w kinie na 1 takim ciulstwie co miało być "śmieszne" a skończyło się na sali pełnej dzieciarni a i tak więcej śmiechu było na sali na reklamie madagaskaru niż przez cały nudny film xD>. Osobiście też nie przepadam za takimi filmami, jednakże dla chociażby pingwinów z chęcia pójdę :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.