Pokaż pełną wersje : Valentines
Zetraksos
23-06-2008, 19:11
Jak sie wam sie podoba pod naszymi rzadzami TFU rzadami? :D
Mario sie spodobalo wiec macie icetowera tez kultowa gierka
http://www.***********.com/556689469.html speedy.share dla niekumatych
Ponowanie dla formalnosci jak ktos mysli ze to virus albo inne gowno zapraszam do skanowania
http://virusscan.jotti.org/
Zetraksos
24-06-2008, 17:36
@up Tak jesli masz jakis problem z PA pisz do mnie ingame ^^ jesli cos ci nie pasuje tez mozesz napisac postaramy sie to zmienic :)
Problemy z pa mowisz..
Problem podstawowy to taki ze obojetnie kto z was wchodzi to zaczyna sie od wiadomosci "LEAVE" albo "LAEVE"
Sam w ten sposob robisz, wiec krotko mowiac pod waszymi rzadami jest do dupy, w ciagu ostatnich paru miesiecy takich cyrkow z wri nie bylo jak wy teraz robicie, ale spoko
Zetraksos
25-06-2008, 01:30
Problemy z pa mowisz..
Problem podstawowy to taki ze obojetnie kto z was wchodzi to zaczyna sie od wiadomosci "LEAVE" albo "LAEVE"
Sam w ten sposob robisz, wiec krotko mowiac pod waszymi rzadami jest do dupy, w ciagu ostatnich paru miesiecy takich cyrkow z wri nie bylo jak wy teraz robicie, ale spoko
haha bo jakbys zobaczyl ze tras lowe wbil do ciebie na respa to bys mu powiedzial " hi i was first here please leave " a on do ciebie " ok " chyba grasz na elysi zbyt krotko zeby nazywac nas pa ;d jakbysmy chcieli pa robic juzby dawno divinusy i inne noobki bysmy se random pkowali
haha bo jakbys zobaczyl ze tras lowe wbil do ciebie na respa to bys mu powiedzial " hi i was first here please leave " a on do ciebie " ok " chyba grasz na elysi zbyt krotko zeby nazywac nas pa ;d jakbysmy chcieli pa robic juzby dawno divinusy i inne noobki bysmy se random pkowali
No fakt jedyna zyciowa rozrywka Trasa to wchodzenie po kolei na wszystkie respy rotow i wy*******anie z nich ludzi, zeby potem mogl botowac tam swoje noobchary, no prosze Cie. W pol roku ktore gralismy na Elysii, 2 razy probowali wyrzucic z respa jedna osobe [na 10 aktywnych], raz srednio-slusznie, 2gi raz PA, a i tak dogadalismy bezproblemu ze dokonczy mane i zwolni respa, mnie osobiscie nikt nigdy z zadnego expa nie wykopal, wiec to co piszesz o PA WRI to bajki, no chyba ze brac pod uwage, ze robili PA na ludziach ktorzy od 3 lat wojny przegrywali, no to tutaj akurat bym robil podobnie.
@up
My przegrywaliśmy i było na nas pa teraz wy przegrywanie i na was jest pa - simple?
Tak jak pisał Zetrax, zostałeś zabity za nic?, lub został nałożony na ciebie payment za coś czego nie zrobiłeś? napisz do Zetraxa bo jak możemy zapobiegać czemuś o czym nie wiemy.
Co do PA na spawnach nic nie poradzimy tibia jest duża i jakoś sobie dacie rade a my musimy się szykować na "rzekomy" powrót Wri więc nie mamy czasu na czekanie na wolny resp, sorry.
/Yours Eneris.
Mercioleksy
25-06-2008, 15:00
Dzisiaj 1-4 to już robiło się ciepło ;] Tylko mi się vipy zalogowały xD
@up
My przegrywaliśmy i było na nas pa teraz wy przegrywanie i na was jest pa - simple?
Z tego so wiem, to jakos ciezko by bylo wam na nas robic PA, chyba ze wygracie ta wojne i ludzie sie powyplacaja, chodzi raczej o to, ze robicie PA na kazdym, kto nie bierze udzial w wojnie po stronie WRI, czyli de facto sobie expi. Czego wam nie wypominam, macie do tego prawo. Poki co.
A Darklighci, Adorablesi i Divinius? oni nie sa z wri a na nich pa nie robimy
LaresCotton
25-06-2008, 18:51
adorablesy kupuja wam pacce
darklightow nie ruszacie bo by zaczeli walczyc przeciw wam
divinus to w wiekszosci wasi kumple jak podejrzewam, przynajmniej czesc
Zetraksos
25-06-2008, 23:10
No ale czemu WRI nie przyszlo do nas dzisiaj po swoj serwer ;/ uprzedzajac odpowiedz na tego posta ankrahmun to dla nas samobojstwo a czemuby nie zrobic ob w ab/carlin? wkoncu teren jest dla obu teamow taki sam ;s
LaresCotton
26-06-2008, 00:29
nie jest, bo na faccu macie w chuj noobow, ktore by przeszkadzaly i hg do ktorego byscie w razie porazki uciekali, takze nieciekawie troche
No ale czemu WRI nie przyszlo do nas dzisiaj po swoj serwer ;/ uprzedzajac odpowiedz na tego posta ankrahmun to dla nas samobojstwo a czemuby nie zrobic ob w ab/carlin? wkoncu teren jest dla obu teamow taki sam ;s
Pff a ja chcialem napisac, ze ciagle piszecie ze serwer jest wasz, kazecie pisac w przypadku PA, zmieniacie zasady i sie okazuje ze to gowno prawda, bo nie wyszliscie. No i byles mi sklonny w miare skladnie odpisac jak polowa ekipy od nas sie wylogowala, do was doszlo kolejne 10 osob i pewnie Dempah do prowadzenia.
Shanloth92
26-06-2008, 04:22
Pff a ja chcialem napisac, ze ciagle piszecie ze serwer jest wasz, kazecie pisac w przypadku PA, zmieniacie zasady i sie okazuje ze to gowno prawda, bo nie wyszliscie. No i byles mi sklonny w miare skladnie odpisac jak polowa ekipy od nas sie wylogowala, do was doszlo kolejne 10 osob i pewnie Dempah do prowadzenia.
to dempah nawet na elysii operuje ?
to dempah nawet na elysii operuje ?
Ano, na ostatniej opence [ktora przegralismy zreszta] czekalismy 20 minuty, az sie Dempah pojawi i zaczniemy sie orac.
Zetrax mówisz żeby pisać ? Proszę bardzo:
1. Fliin the adorable bez przerwy leje każdego w thais pod dp za nic
2. Croweq i jego kumple także za nic pod dp w thais sterczą i leją
3. Ekora jarson robi sobie random pk w thais swoim noobcharem i noobcharami swoich kumpli ( jak Yellow wleciał to oni zwiali do Ekory do domu stąd wiem kto co i jak)
4. Boicie się tych adorables i tyle -> przykład ?? Wczoraj Wuntana wleciał do thais i Fliin the adorable zaczął go bić, ledwo co a by ujebał bo Wuntana miał czarne hp w pewnym momencie heh i zgadnij co zrobił Wuntana później ?? Relognoł na Infernal mortuma i przyleciał do thais lizać dupe fliinowi i zagadywać. Sorry wielkie ale jak mnie by ktoś chciał ujebać to bym nie lizał mu potem dupy.
5. Każdy byle noob wybocony 50 lvl wbija sobię skula przed dp i sie chwali że jak ktoś go ruszy to zawoła V. (masz fuksa bo nie mam nicka kolesia)
P.S Pedalska gildia w której jest liderem Slarren robi randoma w thais że się grać nie da a wy nic na to bo Rohirrim ich broni...
Gdyby nie te zastrzeżenia wyżej (przedewszystkim pkt 1,2 i 3) to byłoby by fajnie i wolałbym was niż WRI.
Shanloth92
26-06-2008, 18:44
Zetrax mówisz żeby pisać ? Proszę bardzo:
1. Fliin the adorable bez przerwy leje każdego w thais pod dp za nic
2. Croweq i jego kumple także za nic pod dp w thais sterczą i leją
3. Ekora jarson robi sobie random pk w thais swoim noobcharem i noobcharami swoich kumpli ( jak Yellow wleciał to oni zwiali do Ekory do domu stąd wiem kto co i jak)
4. Boicie się tych adorables i tyle -> przykład ?? Wczoraj Wuntana wleciał do thais i Fliin the adorable zaczął go bić, ledwo co a by ujebał bo Wuntana miał czarne hp w pewnym momencie heh i zgadnij co zrobił Wuntana później ?? Relognoł na Infernal mortuma i przyleciał do thais lizać dupe fliinowi i zagadywać. Sorry wielkie ale jak mnie by ktoś chciał ujebać to bym nie lizał mu potem dupy.
5. Każdy byle noob wybocony 50 lvl wbija sobię skula przed dp i sie chwali że jak ktoś go ruszy to zawoła V. (masz fuksa bo nie mam nicka kolesia)
P.S Pedalska gildia w której jest liderem Slarren robi randoma w thais że się grać nie da a wy nic na to bo Rohirrim ich broni...
Gdyby nie te zastrzeżenia wyżej (przedewszystkim pkt 1,2 i 3) to byłoby by fajnie i wolałbym was niż WRI.
koles ,jak cie w thais tak nie kochaja to przeprowadz sie do ab
Zetraksos
26-06-2008, 19:55
Nastepnym razem ktos bedzie kozaczyl ze skullem bijac kogos bez powodu i krzyczac ze jak sie go dotknie to zawola V to zrob screena napisz szybko do mnie zobaczysz co sie z nim stanie, jesli naprawde jest czyims kumplem dostanie ostrzezenie nastepnym razem juz d3d lub payment lub zjebka zalezy od okolicznosci ofc :D co do croweq to tez go zjebie ostro kolege mi ostatnio chcial ubic, ogolnie jak cos widzisz to nie pisz o tym naforum tydzien po tylko priv msg in game najlepiej screena zajeb lub filmik nagraj jest duzo sposobow na udowodnienie PA.
Edit: aa co do Wuntany to nie mam pojecia o co chodzilo. Mysle ze mogles cos zle zinterpretowac najlepiej z nim pogadaj o tym czemu "asslickuje" czy co tam chcesz o nim wiedziec ;]
Zetraksos
26-06-2008, 19:57
Ano, na ostatniej opence [ktora przegralismy zreszta] czekalismy 20 minuty, az sie Dempah pojawi i zaczniemy sie orac.
Szkoda ze to nie wri musi czekac 20 min na ciebie albo meta kraidow i silnych szo^^
Pfff coraz bardziej mnie rozwalasz koles
Pfff coraz bardziej mnie rozwalasz koles
nie wiem dlaczego sapiesz na mój temat X(
nie mogę wyrazić mojego zdania ?? To że następują zmiany to nie jest moja wina, dla mnie jest coraz lepiej i patrząc z perspektywy czasu jest lepiej a że ty jesteś maksymalnie pokrzywdzony to mnie to nie obchodzi, idz się wyżywaj na jakiś ots i się ode mnie odwal...
kamilekkkkkkk
17-07-2008, 11:45
Sytuacja z przed chwili
11:42 Bansuj Czesio [8]: Sell 2 Roh [brand-new] THAIS
11:42 Sepiroth von'Breaker [73]: 200gp
11:42 Bansuj Czesio [8]: ?
11:42 Sepiroth von'Breaker [73]: or hunted
11:42 Bansuj Czesio [8]: bye
11:42 Sepiroth von'Breaker [73]: hunted
11:42 Robin Hood of sherwood [70]: SELL RED ROBE/DRAGON HAMMERS MSG ME
11:42 Sepiroth von'Breaker wants to trade with you.
11:42 Bansuj Czesio [8]: Sell 2 Roh [brand-new] THAIS
11:42 Sepiroth von'Breaker wants to trade with you.
11:42 Bansuj Czesio [8]: ?
11:42 Sepiroth von'Breaker [73]: lol
11:42 Joran Arake [36]: inva za 5 min dostaniesz
11:42 Bansuj Czesio [8]: Sell 2 Roh [brand-new] THAIS\
11:42 Sepiroth von'Breaker [73]: roh.....
11:42 Your depot contains 4 items.
11:42 Baxter: Volunteer for the orc war!
11:42 Sepiroth von'Breaker [73]: give
11:42 Bansuj Czesio [8]: 900gp each
11:42 Sepiroth von'Breaker [73]: or hunted
11:43 Bansuj Czesio [8]: 900gp each
11:43 Sepiroth von'Breaker [73]: no hunted?
11:43 Sepiroth von'Breaker [73]: want hunted?
11:43 Bansuj Czesio [8]: lol
11:43 Bansuj Czesio [8]: 1 roh=900gp
11:43 Bansuj Czesio [8]: Sell 2 Roh [brand-new] THAIS
11:43 Sepiroth von'Breaker [73]: 200gp
11:43 Sepiroth von'Breaker [73]: or hunted
11:43 Sepiroth von'Breaker [73]: i kill you
11:43 Bansuj Czesio [8]: bye
Ja jestem -bansuj czesio
Sepiroth von'Breaker- mam u niego hunta dlatego ze mu roh nie sprzedałem za 200gp
ervinius
17-07-2008, 22:56
omg .. ;o
watpie zeby 73 lvl tracil na ciebie fraga, pomysl
kamilekkkkkkk
21-07-2008, 14:02
nowy pk team ??
http://wgrajfoto.pl/pokaz/img0708/pkpkpk096a.jpg
http://wgrajfoto.pl/pokaz/img0708/peka2846c.jpg
zajebiscie mi sie podoba pod waszymi rządami
Pan Jordi
22-07-2008, 23:04
mmmhummmmm
No valentynki cos ucichly ;p
Nope, dzis udana akcje zrobili, a nim my ogarnelismy ludzi do walki to oni juz na defie staneli i bylo po ptokach
Shanloth92
20-08-2008, 00:05
keylogger ,koles w kazdym temacie pisze to samo ,tylko zmienia nicki/gildie
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.