Pokaż pełną wersje : First beggar addon!
Witam! W srode albo czwartek ale raczej w czwartek zrobilem pierwszy addon beggara przychodze dzisiaj do npc i chce zeby dal mi juz ten addon ale pisze cos takiego :
19:55 Simon the Beggar: Hmm, hmmm, I think you already have a little more hair than the last time I saw you. Just be patient and don'tshave. I'm gonna check the progress for you.
Czy mozecie mi powiedziec kiedy dostane ten addon bo na stronie pisze ze do 10 dni nom ale do 10 dni to chyba rzadko sie trafia. Jezeli mozecie prosze o napisanie w jakim czasie wy dostawaliscie addon.
Sorry ale durny temat. Skoro napisali ze do 10 dni to znaczy ze mozesz dostac jutro albo za 10 dni. Przewaznie dostaje sie w przeciagu 6-8dni. Nie gorączkuj sie, wkoncu dostaniesz. :)
Howard-Webb
23-06-2008, 20:30
19:55 Simon the Beggar: Hmm, hmmm, I think you already have a little more hair than the last time I saw you. Just be patient and don't shave. I'm gonna check the progress for you.
i tyle
@Down
mniej noobów = przyjemniejsza gra.
no nie wiem...
mniej noobów = sux resp ;((((((
OMG, co za korek, w zimowym upie powinni wprowadzić jakiś test z angielskiego przed utworzeniem konta (oblanie go = brak rejestracji), mniej noobów = przyjemniejsza gra.
A ja słyszałem, że niektórzy czekali 12 dni ;x
TothDragonheart
23-06-2008, 23:33
cierpliwość to cnota :)
@Soul's
chcesz aby Cip Soft zbankrutował? xD
Piranezi
23-06-2008, 23:34
jak ja robilem to wyjechal na wakacje na lagune i czekalem az 24 dni =S
A to coś się zmieniło?? Ja robiłem ten addon 2 lata temu jak wszedł update z addonami i czekałem tak jak wtedy na erigu pisało czyli 120h co daje 5 dni.
i tak to lipny addon wiec nie wiem po co go robisz, jak ja go zrobilem to wolalem w citizenie latac :p
A to coś się zmieniło?? Ja robiłem ten addon 2 lata temu jak wszedł update z addonami i czekałem tak jak wtedy na erigu pisało czyli 120h co daje 5 dni.
Nic się nie zmieniło, mi się wydaje, że najczęściej te 5 dni wystarcza, ale ja np. czekałem ~8 dni. A w wielu spoilerach pisze, że 120h, bo większość jest spisana z eriga. ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.