zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Zmiany po update

Dan the Automator
28-11-2003, 22:30
We wczesnym grudniu zaczenimy testy związane z nowym, świątecznym ,update. Sam update zostanie wypuszczony tydzień później. Zamieszczamy liste zmian
Nowe tereny niedaleko Carlin oraz zmiany w już obecnych

Oczywiście nowe potwory
Nowe stroje (dla posiadaczy PACC) i troche zmienionych grafik.
System questów! Przerobiliśmy wiele questów i miejsc skarbów. W ziązku z tym będzie więcej dobrych nagród za trudne questy, i jest szansa że na wszystkich światach pojawią się legendarne przedmioty
Mądrzejsze potwory - bedą stosowały różne taktyki
AoL zostanie zastąpiony w inny sposób.
Postacię będą automatycznie wylogowywane po pewnym czasie nieaktywności
Nowy proces rekrutacji cousellorów!
Oznaczanie agresywnych graczy oraz PK na wszystkich światach PvP
...oraz naprawimy wiele bugów i słabości gry

Przepraszam za to ,iż news pojawił się tak późno :(

~~HOT~~
Szczegóły na temat update! Jak będzie wyglądał system przeciw PK? Co zastąpi AoL? To wszystko w tym (http://www.tibia.pl/thread.php?threadid=3165&boardid=11&styleid=1&sid=3748b5b7764a6e717ae1696a2e2110ce) temacie!
Tylko teraz! TYLKO na tibia.pl!*
Sprawdź to! (http://www.tibia.pl/thread.php?threadid=3165&boardid=11&styleid=1&sid=3748b5b7764a6e717ae1696a2e2110ce)
http://www.tibia.pl/thread.php?threadid=3165&boardid=11&styleid=1&sid=3748b5b7764a6e717ae1696a2e2110ce
~~HOT~~

*Nie licząc forum tibia.com ^^

Gimlos
29-11-2003, 06:42
ciekawe czy bedzie nowy klient tibii? bo przeciez dla nowych outfitow i stworkow bedzie trzeba nowe pliki...
Chyba ze juz wczesniej je dodali i nowymi stworkami sa djinn dwarf geomancer orc rider itd

Alhall
29-11-2003, 09:11
Z tym AFK to raczej dużo nie da. Wystarczy, że sie zrobi makro które będzie kazało robić krok w lewo, krok w prawo przez cały czas i klicha, nie wywali nas za AFKa, a takie makro to już raczej banał, patrząć na TibieGG, więc co do tego anty-aFKa to ja bym sie tak nie cieszył ?(

Magus
29-11-2003, 11:05
Oryginalnie dodany przez Alhall
Z tym AFK to raczej dużo nie da. Wystarczy, że sie zrobi makro które będzie kazało robić krok w lewo, krok w prawo przez cały czas i klicha, nie wywali nas za AFKa, a takie makro to już raczej banał, patrząć na TibieGG, więc co do tego anty-aFKa to ja bym sie tak nie cieszył ?(

Za macro jest Ban - zauwazysz ze ktos wykonuje systematycznie te same czynnosci a nie reaguje jak do niego gadasz to piszesz do consulera i delikwent ma bana.
Najbardziej mnie cieszy ze nie bedzie juz sytuacji ze jakis FACC idac do szkoly/pracy staje sobie w depo i blokuje miejsce na serwerze przez kilka godzin.

n3m3s!s
30-11-2003, 11:58
Oryginalnie dodany przez Magus
Oryginalnie dodany przez Alhall

Za macro jest Ban - zauwazysz ze ktos wykonuje systematycznie te same czynnosci a nie reaguje jak do niego gadasz to piszesz do consulera i delikwent ma bana.
Najbardziej mnie cieszy ze nie bedzie juz sytuacji ze jakis FACC idac do szkoly/pracy staje sobie w depo i blokuje miejsce na serwerze przez kilka godzin.

GM'y niestety nie reaguja na takie wiadomosci.No moze po kilku godzinach sie odezwa ale komu sie chce czekac.
CIP TEAM coraz bardziej olewa nas czyli graczy.

Taerom
02-12-2003, 18:39
Jeżeli ktoś będzie robić krok w lewo i w prawo bez przerwy to raczej gracze się skapną że używa makro i "You see dead human" albo Rookgard odrazu za blokowanie serwera.