Pokaż pełną wersje : Tutor test :[
borcio992
24-06-2008, 13:37
Zostalem pare razy wywalony za retired z tutor guidnes czy jakos tak i teraz mam taki napis za ile on moze zniknąć?
"You are not allowed to become a tutor due to violations of the tutor guidelines."
Ja bym prosił bardziej jasno :) O co ci chodzi ? Chcesz zostac tutorem i nie możesz ? poczytaj ... musisz miec 20 lvl + / musiales miec kiedyś pacca i poprawnie rozwiązać tutor exam :) Jeżeli rozwiążesz go błędnie to możesz spróbować ponownie po miesiącu .
borcio992
24-06-2008, 13:47
aff piesze przecie ze zdalem 2x na tutora i mnie 2x wypierniczyli mam 73 lv 4x mialem paca...
Byles tutorem i nie rozumiesz tego tekstu? Tam jest napisane:
You are not allowed to become a tutor due to violations of the tutor guidelines
Zabronione jest ci zostanie tutorem, z powodu łamania tutorskich zasad
(mniej wiecej)
Kasiek123321123
24-06-2008, 14:28
Pisze jasno i wyraznie ze niemozesz juz zostac tutorem ;] poniewaz lamales zasady ;] przykro mi :D
Byles tutorem i nie rozumiesz tego tekstu?
Poradnik za sms i problem z głowy.
borcio992
24-06-2008, 16:44
a mozna za jakies naprzyklad 6 miech znow zdać?
takie lamanie zasad ze bylem retired i mnie dwa razy wydupcyli ...
--Cienius--
24-06-2008, 17:04
jak cie wydupcyli i nie rozumiesz tego tekstu to na 100000000000000% nie mzoesz zostac tutorem i jest to sluszna decyzja, czas sie nad soba zastanowic
borcio992
24-06-2008, 17:07
ku**** czy ja mowie ze nie rozomiem >.> caly czas chodzi mi oto czy bedzie mozliwosc zrobienia ponownie testu ...
A jemu chodzi o to że może to i lepiej że już nie będziesz mógł zdać ponownie testu bo jeśli nie rozumiesz tak prostego zdania po angielsku to jak chcesz pomagać innym graczom?
Poradnik za sms i problem z głowy.
Za sms? Jak ktoś taki poradnik używa to tym bardziej tutorem nie powinien być, bo przecież jest dużo stron z darmowymi odp. na pytania z testu.
ku**** czy ja mowie ze nie rozomiem >.> caly czas chodzi mi oto czy bedzie mozliwosc zrobienia ponownie testu ...
I cały czas Tobie wszyscy piszą że NIE MOŻESZ! Dociera to do Ciebie?
Skoro byłeś tutorem to ma się wobec tego jakieś obowiązki, prawda? Np. pomaganie graczom. A Ty nie dość sobie retired zrobiłeś to jeszcze niewiesz co jest napisane po angielsku. I niby jak Ty chciałeś pomagać graczom? "Sori, ajm from polant ent aj kent help ju"? ...
Osoba która Ci sprzedała/ podała odpowiedzi mogła dołączyć chociaż słownik języka Angielskiego.
ŻAL.PL
Segalczuk
24-06-2008, 17:58
Po 6 miechah bedziesz mogl znow byc tutorem .
borcio992
24-06-2008, 20:55
Po 6 miechah bedziesz mogl znow byc tutorem .
Ale mam czyscy criminal record ino tyle ze retired to moge za 6 miech zdac znow :>?
ociaz jedna osoba co pomaga >.> a nie wszyscy uziemiają mnie
Za sms? Jak ktoś taki poradnik używa to tym bardziej tutorem nie powinien być, bo przecież jest dużo stron z darmowymi odp. na pytania z testu.
Na to samo wychodzi.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.