Pokaż pełną wersje : Inne [Youtube] Dobry sposób na III arenę dla maga/palka na pvp
Marecki666
24-06-2008, 16:35
Hiho, dobry pomysł ^^
http://www.youtube.com/watch?v=M0TlGp_36kA
NIE CZYTAJ, JEŻELI NIE OGLĄDAŁEŚ!
Wg mnie, powinien/nna rzucać fire/energy bombe pod siebie ^^
@edit, jeszcze przed pierwszym postem ;d
film nie mój
Elder-poskramiacz-katany
24-06-2008, 16:37
pomysl znakomity tylko gorzej jak potwor wali obszarowe ataki lub ma haste/paralizuje cie
Duke Dran
24-06-2008, 16:46
No no, pomysł banalny, a jak ułatwił sprawę : P.
MasterMor
24-06-2008, 17:13
żadna nowość, OF questa się tak samo czyści..
noob?
Libacjan
24-06-2008, 18:04
Cholera... szkoda, że gram na NON PVP
ShadowEdek
24-06-2008, 18:11
a dlaczego na no-pvp nie można tak?
nonpvp = didnt happen
w następnym update będzie cały czas teleport (teraz pojawia się po zabiciu), nie trzeba będzie zabijać tylko przelecieć do tp :) <joke, chociaż nigdy nie wiadomo co cipsoft dla kasy wymyśli>
neopostman
24-06-2008, 18:44
Bo fieldy będą co chwilę znikać.
w następnym update będzie cały czas teleport (teraz pojawia się po zabiciu), nie trzeba będzie zabijać tylko przelecieć do tp :) <joke, chociaż nigdy nie wiadomo co cipsoft dla kasy wymyśli>
Mogłeś dać na biało to, że żart.
@top
Staaaaare, ale pomysłowe
--Cienius--
24-06-2008, 18:54
lol ;dddddddddddddddddd
Xerionis_Family
24-06-2008, 18:54
taki stary, że nic nie odkrywa... no ale wystarczy pomyśleć, a w tibii raczej "wystarczy" nie pasuje więc "istnieje konieczność pomyślenia" ;p
Wg mnie, powinien/nna rzucać fire/energy bombe pod siebie ^^
Jezeli potwor nie ma innego dojscia do Ciebie niz przez fieldy, a Ty go atakujesz - wskoczy na fieldy.
ShadowEdek
24-06-2008, 20:02
@frapper
twoja stara się puszcza = didn't happen
Marecki666
24-06-2008, 20:10
Jezeli potwor nie ma innego dojscia do Ciebie niz przez fieldy, a Ty go atakujesz - wskoczy na fieldy.
Wiem, ale można bić z samego sd. ^^
@frapper
a twoja jak się puszcza to jest happy hours na rapidzie, przynajmniej wiemy kiedy ahhahaahaa
@frapper
dokladnie, nie puszcza sie. ogarnelo cie uczucie zazdrosci i pragnienie posiadania normalnej rodziny?
up@ a ty nie oplakuj ryby.
lool xD
dobry pomysl hyhy
Ghard Lage
24-06-2008, 22:54
Całkiem, całkiem. Przynajmniej mniejsze waste jest...
NIe gadajcie o f bombach czy e bombach pod siebie bo potworek by troche pobiegal ale w koncu by sie przelemal i podbiegl do was, nawet przez field...
nonpvp = didnt happen
Kretyni tacy jak ty i twoje dzieci = didnt happend <-- own plz.
Sry ja tylko mówię językiem idiotów...
@up
Na ambicje ci wjechal, graczu z noob pvp :)
Libacjan
25-06-2008, 08:30
Lepszy 120lvl na non pvp niż 20lvl na pvp i pkwanie 8lvl knightów wychodzących z rooka ;)
GumisieQ
25-06-2008, 08:59
Zabijcie nas bo gramy na non-pvp . Po co co poniektórym gra na pvp bez umiejętności to nie jest wersja 7.6~ . Teraz jest era hotkeya jak ktoś kiedyś napisał na forum.tibia.com 6 letnie dziecko może się wyleczyć -wyuhać- dajmy na to f5 f5 f5 f5 .... (f5) ... nie pindolcie o noob pvp bo i tak wykonujecie te same czynności. No niektórzy się wyróżniają przyznam =]
Marecki666
25-06-2008, 09:10
Właśnie, ~~ - 7.72 = proste tbi i już ownujesz
7.8 - xx - hotkeye + inne boty ułatwiające jeszcze bardziej to pro pvp :|
Tentotrix
25-06-2008, 10:15
Lepszy 120lvl na non pvp niż 20lvl na pvp i pkwanie 8lvl knightów wychodzących z rooka ;)
no tu bym sie zastanowil xDDD
@CO DO NON PVP
nie pojmuje ludzi grajacych tam...dlaczego?bo najlepsza rzecza w tej nudnej tibi są wojny...a non pvp jest po to zeby se expic w nieskonczonosc..ale co ci to daje ze ty masz 120 lvl jak wejdzie ci na respa 50vl "maciek bochaterski krul tijbi" i nic mu nie mozesz zrobic?: /
Ronan_Shade
25-06-2008, 10:33
Wiem, ale można bić z samego sd. ^^
Ale jak rzucisz pod siebie fire/energy bombe i nie będzie mógł obejść to normalnie podejdzie i zacznie walić, czyli ci wyjdzie na to samo jakbyś tego nie rzucił. Więc jaki tu sens?
Marecki666
25-06-2008, 10:39
No dobra, niech wam będzie. ; x
MasterMor
25-06-2008, 13:41
Jak dobrze grasz to ubijesz na pvp 40 knighta tym 20 sorcem..
Pomocny Murzyn
25-06-2008, 13:47
Ja osobiście wole klikać hotkeye, niż grać na non-pvp.
Pierwszy raz widzę, a to zasługuje na brawa :P
my mamy przynajmniej non-pvp a nie ELFvP albo NGvP - właśnie to mnie wku***** na pvp. połowa serwera lata na elfie albo na innym gównie i się cieszą, że maja super pvp. Właśnie dlatego już nie gram na pvp - tam jest więcej botów niż gdziekolwiek indziej. Dowody to 90 % filmów o pk
Ps: Ryba, co się stao? że nie masz już bana i dalej jesteś w cs?(nie wnikam co gdzie i komu wiadomo co zrobiłeś;P)
I co ci z tego 120 lv? To ze musisz sie bic z innymi noobami o spawn, przepraszam nie bic tylko blagac ich lub pogodzic sie ze i tak nie wyjda? Wole miec 50 lv na PVP niz 150 na non-pvp, bo na chuj mi sila na non-pvp jak i tak jej nie zademonstruje.
@Topic
Zajebisty pomysl ;p
Tentotrix
25-06-2008, 19:20
. Właśnie dlatego już nie gram na pvp - tam jest więcej botów niż gdziekolwiek indziej.
HAHAHAHHAHAHAHAHAH ROTFL IMAO OMG LOL666 gralem przez jakis czas na non pvp (moja wina,moja wina,moja bardzo wielka wina..) i dobrze widzialem ile jest tam bottow :) kazdy resp to boty,a na zolwiach jest wiecej botterow niz mobow ;D pozatym na pvp jest mniej botow bo przeciez kazdy moze cie ujebac jak zobaczy ze botujesz..a na noob pvp?lurnie 2 zolwie ?hahah , czlowieku pomysl ,a potem pisz bo robisz z siebie idiote... pozatym twoje okreslenie "niz gdziekolwiek indziej" nie pasuje poniewaz serwery pvp stanowia znaczna wiekszosc serwerów O_o...kthxbye
I co ci z tego 120 lv? To ze musisz sie bic z innymi noobami o spawn, przepraszam nie bic tylko blagac ich lub pogodzic sie ze i tak nie wyjda? Wole miec 50 lv na PVP niz 150 na non-pvp, bo na chuj mi sila na non-pvp jak i tak jej nie zademonstruje.
ZGADZAM SIE W 10000% ;]
No to mam kolejny powód żeby wrócić na Silverę (pvp)...
A ja wolę nie mieć żadnego konta w tej grze i być normalnym bo jak zaczynałem grać wtedy kiedy powstał serwer selena to nie było tyle młodych dzieci co teraz i granie było przyjemniejsze mimo takiej grafiki jaka była wtedy ;x teraz to już żal się wypowiadać, bo gry wcale nie zniszczyła firma która ją produkuje tylko właśnie ludzie którzy w nią grają, a raczej próbują w nią grać, bo exp to dla nich całe życie w tej grze no i oczywiście wyzywanie, pseudo hacking, złodziejstwo, boty - takich zachowań nie było kiedyś i gra była naprawdę fajna, a teraz sami zobaczcie... co do nowego update'u to on jest dostosowywany do wymagań klientów - czyli do mało inteligentnych osób, może wam się podoba ale ja wiem swoje Cipsoft zniża się do waszego poziomu tylko po to by zarobić, bo mało opłacalne jest robienie trudnych gier przy tak dużej głupiej społeczności.
Wcale, nie, bo po co?
http://i250.photobucket.com/albums/gg260/Pe-Le/Frags/Others/80rp.png
Dzieci hotkeyi wy*******ać.
Pzdro
Thar~
Tensz-in
26-06-2008, 20:51
@up
Wesss ale sie zgasiles hahahahaha.
Lechista
26-06-2008, 23:18
i czym tu sie jarac ?
Omg jak mi cię żal.... szkoda słów na twoją głupote...
to samo tyczy się kruula, twoje "joki" są żałośniejsze od filmu "Spiewak w masce"
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.