zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Addony

Ziutek1488
24-06-2008, 19:04
Moim zdaniem zamiast wprowadzać nowy outfit powinni wprowadzić w każdym outficie po 3 addon...

Szczepi
24-06-2008, 19:12
O kurwa, zabłysnąłeś. i tylko po to zakładałeś temat?

Andromen
24-06-2008, 19:15
O kurwa, zabłysnąłeś. i tylko po to zakładałeś temat?

Potwierdzam.

Ziutek1488
24-06-2008, 19:15
Jak masz tak odpisywać to się nie wypowiadaj...

Szczepi
24-06-2008, 21:05
Forum jest po to żeby zakładać tematy które mogą coś wnieść (rozmowy, sugestie, swoje zdanie) a nie ty wyskakujesz z tekstem ze powinni dodać trzeci addon. Jak cos nie pasuje to nie graj w Tibię albo jedź/leć/płyń do Niemiec i porozmawiaj z Cipsoftem.

Aresor
24-06-2008, 21:12
A ja tam go popieram :) A temat napewno normalniejszy niz połowa innych na tym forum , choc ciezko mi sobie wyobrazic jak wygladaly by te 3 addony i mysle ze dosc dlugo poczekamy na ich wporwadzenie.

Tamakasi
24-06-2008, 21:40
Jak cos nie pasuje to nie graj w Tibię albo jedź/leć/płyń do Niemiec i porozmawiaj z Cipsoftem.

Mozesz jeszcze skakac a najlepiej dla kondycji biegnij dobrze ci zrobi na ten pusty orzech!!

Macko121
24-06-2008, 21:46
@2up

Nie bój się, oni już wiedzą jak te trzecie addony będą wyglądać. Czy potrafisz wyobrazić sobie nowe outfity? Nie, a oni potrafią i w każdym update wprowadzają kolejne i kolejne. Sądzę więc, że już pomysł na trzeci addon do każdego stroju jest. Według mnie problemem są rzeczy, które trzeba by było na nie zdobyć, bo jeśli mają znów dać jakiegoś śmiesznego questa, w którym się idzie z punktu A do punktu B po drodze zabijając coraz trudniejsze kreatury, to ja dziękuję. Uzbieranie pewnej ilości różnych addon itemów też jest śmieszne. Przecież drugi addon jest prawie zawsze trudniejszy od pierwszego (nie licząc noblemana i huntera i może jakiegoś tam jeszcze), w związku z tym musiałbyś uzbierać ogromną ilość ów addon itemów na trzeci dodatek do stroju (gdyż ma być trudniejszy od poprzednich), bo przecież nie dodadzą, że na każdy addon trzeba zdobyć dracola eye, orshabaal's brain, morgaroth's heart i resztę. Misja na trzeci addon powinna mieć w sobie coś z RPG, długie rozmowy z różnymi npc'kami, zdobywanie różnych przedmiotów, zabijanie nieznanych kreatur, do tego wszystkiego każdy musiałby robić to w pojedynkę, czy tam najwyżej w małych teamach, a nie że po tygodniu na każdym świecie pojawia się quest service i po całej frajdzie z questa.

Brandle
24-06-2008, 22:25
@Macko
Popieram.

Capality
24-06-2008, 22:49
@2up

Nie bój się, oni już wiedzą jak te trzecie addony będą wyglądać. Czy potrafisz wyobrazić sobie nowe outfity? Nie, a oni potrafią i w każdym update wprowadzają kolejne i kolejne. Sądzę więc, że już pomysł na trzeci addon do każdego stroju jest. Według mnie problemem są rzeczy, które trzeba by było na nie zdobyć, bo jeśli mają znów dać jakiegoś śmiesznego questa, w którym się idzie z punktu A do punktu B po drodze zabijając coraz trudniejsze kreatury, to ja dziękuję. Uzbieranie pewnej ilości różnych addon itemów też jest śmieszne. Przecież drugi addon jest prawie zawsze trudniejszy od pierwszego (nie licząc noblemana i huntera i może jakiegoś tam jeszcze), w związku z tym musiałbyś uzbierać ogromną ilość ów addon itemów na trzeci dodatek do stroju (gdyż ma być trudniejszy od poprzednich), bo przecież nie dodadzą, że na każdy addon trzeba zdobyć dracola eye, orshabaal's brain, morgaroth's heart i resztę. Misja na trzeci addon powinna mieć w sobie coś z RPG, długie rozmowy z różnymi npc'kami, zdobywanie różnych przedmiotów, zabijanie nieznanych kreatur, do tego wszystkiego każdy musiałby robić to w pojedynkę, czy tam najwyżej w małych teamach, a nie że po tygodniu na każdym świecie pojawia się quest service i po całej frajdzie z questa.

Naprawdę dobrze powiedziane

Erhion
25-06-2008, 08:28
a nie że po tygodniu na każdym świecie pojawia się quest service i po całej frajdzie z questa.

To jest nieuniknione choćby niewiadomo co by się robiło, by to powstrzymać.