PDA

Pokaż pełną wersje : Powie mi ktoś co to jest?

baryla8686
24-06-2008, 22:03
21:30 You see a paper.
It weighs 1.00 oz.
a w nim jest napisane

Dear Caramelia,
whatever may happen, my heart will be yours and with
you forever. And in the darkest of all hours remember one
thing:
True love never dies!
Your Winfred

to częsc jakiegos questa?

Balnazar00
24-06-2008, 23:09
lol
X(
To jest list od pewnego 'pana' do pewnej "pani" zapewniajacy o milosci tego pana do tejze pani :baby:. Learn English pls.
I blagam nie zamieszczaj(cie) takich postow bo to niejest forum dla tlumaczy X(.
P.S.
Z tego co wiem: Ma to cos wspolnego z wieza pod ktora znalazles ten liscik, z tego co sie orientuje to sporo osob sie glowilo nad wejsciem do wiezy, po ktoryms update wejscie do wiezy stalo sie naprawde realne, z tym ze po wejsciu do wiezy nieznaleziono niczego co moglo by prowadzic na trop jakiej kolwiek przygody zwanej questem...
P.P.S.
Prosze o usuniecie posta :D

baryla8686
24-06-2008, 23:25
lol
X(
To jest list od pewnego 'pana' do pewnej "pani" zapewniajacy o milosci tego pana do tejze pani :baby:. Learn English pls.
I blagam nie zamieszczaj(cie) takich postow bo to niejest forum dla tlumaczy X(.
P.S.
Z tego co wiem: Ma to cos wspolnego z wieza pod ktora znalazles ten liscik, z tego co sie orientuje to sporo osob sie glowilo nad wejsciem do wiezy, po ktoryms update wejscie do wiezy stalo sie naprawde realne, z tym ze po wejsciu do wiezy nieznaleziono niczego co moglo by prowadzic na trop jakiej kolwiek przygody zwanej questem...
P.P.S.
Prosze o usuniecie posta :D

To jest forum dla graczy w tibie,w tibie grają również forumowicze,jako że jesteśmy na forum,a tibia to gra w pełni anglojęzyczna...a z resztą z dziecmi nie gadam,kolejny palant szukający sprzeczki,nie znalazłem tego pod wieżą,tylko jakas kobietka mi to rzuciła na depo i sie zastanawiałem czy to jakiś quest czy zwykły smieć,dziękuje za odpowiedz ale myslę że ktoś moze wie więcej na ten temat.

Snagoth
24-06-2008, 23:33
Wydaje mi sie ze jestes za malo doswiadczonym graczem by interesowac sie takimi rzeczami. Jesli w ogole znasz angielski to w bardzo slabym stopniu wiec kazda proba rozwiazania jakiegokolwiek najprostszego questa czytajac ksiazki itd skonczy sie niepowodzeniem, wiec najpierw poznaj dobrze swiat Tibii i jezyk angielski a pozniej zabieraj sie za ksiazki/listy/papirusy itd ;)

pozdrawiam ;)

Balnazar00
24-06-2008, 23:41
To bylo naprawde sporo jesli chodzi na temat tego listu. Jesli chcesz wiecej POWIEDZ, jak tylko znajde czas odpowiem (jestem troche zajety SESJA trwa btw nieszukam sprzeczki, palanta sobie odpusc, dzieciakiem...).
#edit
A i niestety musze sie zgodzic z przedmowca, jesli nieopanujesz bardziej angielskiego w temacie questow niewynajdziesz niczego nowego.

baryla8686
24-06-2008, 23:44
ok przepraszam i dziękuje za chęc pomocy,jakbyś mógł i jeśli oczywiscie masz ochote zająć chwilke dla mnie,to bardzo proszę,jeszcze raz dzieki:)

baryla8686
24-06-2008, 23:51
Wydaje mi sie ze jestes za malo doswiadczonym graczem by interesowac sie takimi rzeczami. Jesli w ogole znasz angielski to w bardzo slabym stopniu wiec kazda proba rozwiazania jakiegokolwiek najprostszego questa czytajac ksiazki itd skonczy sie niepowodzeniem, wiec najpierw poznaj dobrze swiat Tibii i jezyk angielski a pozniej zabieraj sie za ksiazki/listy/papirusy itd ;)

pozdrawiam ;)

po 1 umiem przetłumaczyć ten list,po drugie gdzie jest napisane że potrzebuje tłumacza? po trzecie pytałem,do czego ten list jest potrzebny,a nie po to żeby mi go przetłumaczyć,myslę że raz wystarczy jak podkreśliłem,że nie potrzebuje tłumacza tego listu,jednakże się myliłem,rzeczywiscie mogłem podkreślic,iż nie potrzebuje wywyższania się kogoś,kto potrafi przetłumaczyć ten dziecinnie prosty tekst,ale widocznie dało Ci to wiele do zrozumienia i obmyślenia w zagadnieniu co do mojej osoby,skończywszy na ów powyższym proszę o rozwinięcie tematu,nie tylko kogoś,kto potrafi to przetłumaczyć,dziękuję :D

Balnazar00
25-06-2008, 00:13
Przeprosiny przyjete ;] A skoro masz taka ochote na odkrywanie tajemnic to tu masz link:
hxxp://forum.tibia.org.pl/showthread.php?t=208271
Cytat : "Fermur hills.
Znajduje się tam dosyć prymitywna rasa goblinów. Sa one zielone i "głupie : ) ". Starsi gracze mówią o trudnym zadaniu które było tam prawdopodobnie do czasów tibii z Venore. Ile w tym prawdy nikt nie wie, lub nie pamięta. Warto zwrócić uwagę, ze mapy znacząco się nie różnią - dziś i wtedy."
Wskazowka: List znaleziony zostal przy wiezy ( hxxp://tibia.pl/earth.php?x=32588&y=31788&z=0&q=177.49&r=1 ), zabawa zaczyna sie w momencie w ktorym chcesz sie dostac do drzwi podobno (niesprawdzalem bo akutalnie bawie sie innymi zagadkami) gdy zetniesz zarosla zagradzajce droge do wiezy one natychmiast odrastaja. Jesli chcesz sie dostac pod drzwi podobno jeden z npc w thais moze ci pomoc (jego name niepamietam). Tak jak wczesniej pisalem z tego co sie doczytalem tuitam niema tam nic wartosciowego. Ale tak czy inaczej zachecam do probowania wlasnych sil i oczywiscie do dzielenia sie odkryciami z innymi na forum.
Pzdr.