Pokaż pełną wersje : Pk on elysia
<link do rara usuwam bo wywalą topic (hahaha)>
http://www.angelfire.com/al4/pk0r/pkspreeelysiarecniedowiarki.rec
1.Pekowana byla wiara lvl 0-20 wiec nie mówcie mi "omg noob pek0r"
2.Mój aim na początku (pózniej tez niezadobry bo pvp master niemam) hmm tak sie smialem ze niemoglem wycelowac ;p
3.Na koncu filmu nie uhnalem sie z powodu mojej supah kool myszki ^^
4.Fast forward dopóki niedojdziemy do mostu z goblinami
5.Niewiem czy zabilem polaka czy nie, nie obchodzi mnie to :O
6.Potem dostałem bana, nie ma tego na filmie ;p
Enjoy!
@Apdejt
Plik .rec w tym poscie
Dzieki ze chociaz niektórzy wiedza ze co ***** to niemusi byc keylogger...
@Apdejt2
PO SCIAGNIECIU ZMIENCIE NAZWE NA KRÓTSZA NP. asdf.rec !!!!
nastepny *** ***any ktory probuje wcisnac komus keylogera X(
Stary, masz keyloggera co nie ? Ja na 100% nie sciagne tego gówna. Wątpie ze ktos sciągnie. Frajer z ciebie i tyle.
Avalanche
27-11-2004, 17:46
Następny keyloger... bana mu... Ściągne dopiero wtedy kiedy poprawisz na .rec
Silver_Wolfos
27-11-2004, 17:46
jak chcecie to sciagnijcie
Co wy gadacie ludzie a skad wiecie ze to keyloger <lol> bo co jest zapisany w rar czy spakowany <lol> n00by z was sa :]
Lol, czy ktoś ten link wogóle sprawdzał...?
Link jest źle zamieszczony lub cuś innego, nie ma tam żadnego keyloggera, bo tam nic nie ma...
Zgadzam się z Tobą Czarku, że na Tibii.pl jak ktoś zobaczy ******, to już myśli, że to keylogger...
Z***usy <lol>,skąd wiecie że w tym pliku jest jakis smiec?? 8o mozecie poprostu ladnie poprosic o plik *.rec [Nób rox]
jaskolek
27-11-2004, 18:06
cos mi sie zdaje ze na tibi pl jest jakas keyloggerofobia czy cos;P 3/4 osob kazdy link uznaje za keylogger... niedosc ze sie nieznaja to jeszcze najezdzaja na goscia az plakac sie chce :(
Spawer, PUPISEM, Avalanche & Silver_Wolfos gz inteligencji....
ps. czarQ nie placz przez nich :P
************ Weżcie go ludzie bo go zaraz pierdo*** ja ***i*** KEYLOGGER Kur**** Mac Glup*** SZMAT*** X( X( X( X( X( X( X(
Boshe drogi, tak wielkiego nooba chyba jeszcze nigdy niewidziałem.
Widzać podstawówka się kłania -.- Ty się dowartościowywujesz, klnięciem na kogoś na forum?...*******nonc, jak to pięknie określiłeś, możesz sam siebie, w głowe chodz, itak wątpie czy pomoże...
http://www.angelfire.com/al4/pk0r/pkspreeelysiarecniedowiarki.rec
Tutaj .rec jakby ktos niewidzial ;)
Chcialem jeszcze dodać ze szkoda mi tych co mi pojechali bez zadnych podstaw...
Juz kiedys temat o tych keylogeraach zakladalem chyba bede musial to zrobic od poczatku-.-
jesli jestescie tacy madzy to dlaczego sami teo nie sciagneliscie dopoki ziomeq qrwa nie poprawil linku 8o co za *** plik sie nie odpala widac ze chcial wpakowac keylogera!! :evul:
jesli jestescie tacy madzy to dlaczego sami teo nie sciagneliscie dopoki ziomeq qrwa nie poprawil linku 8o
Paszoł, madzy człowieku huahuauhauhau
zamknij dupe ***ana pieczarko na takich jak ty sie sra!
jesli jestescie tacy madzy to dlaczego sami teo nie sciagneliscie dopoki ziomeq qrwa nie poprawil linku 8o co za *** plik sie nie odpala widac ze chcial wpakowac keylogera!! :evul:
****a dzieciaku ***any, skoncz mi jechac bo niewytrzymam,****a jak moglem kretynie z***any z patologicznej rodziny w***ac w plik .rec keyloggera? *******i mnie to ze ci niechodzi i niewiem dlaczego
Silver_Wolfos
27-11-2004, 18:18
Dobra przepraszam ale jak ja kiedys cos tu sciagnole FILMIK ... <nie od niego> to kur** mac loguje moj char stoi w depo z parcelem wlapie i najcenniejsze rzeczy w srodku parcela to czuje sie ehh zaklopotany jak widze RAR i dostaje nerwicy xD jesio raz sorki :)
widac ze cie dziwko stary molestuje :evul:
Bravo dla Spawer za pierwszego posta w tym temacie. Widać, że chłopak to niezły informatyk jest, skoro mówi takie żeczy, nawet nie sciagając tego domniemanego "keylogga". Stary dobrze ci radze wejdź od czasu do czasu na tibia.de (Spawer oczywiście)
Co do niechodzącego filmu, zmiencie nazwe na krótszą.
Kaktusior
27-11-2004, 20:35
Najlepszy jest tekst : "PAJ OR DIE" buhehheheeeh co za.... normalnie inteligencja bije od was :PP
Najlepszy jest tekst : "PAJ OR DIE" buhehheheeeh co za.... normalnie inteligencja bije od was :PP
paj or daj a nie die ;]
@Do każdego który mi pojechał w poprzednich postach
Dont blame me without any proofs...
filmik wypas a co do spawera to myslalem ze na forum nie mozna publicznie obrazac uzytkownikó :confused:
Kaktusior
27-11-2004, 22:27
paj or daj a nie die ;]
heheh lol dzieki ze mnie poprawiles :P
]v[ichal
27-11-2004, 23:38
Spawer człowieku uspokoj sie Nie wychowany gówniarzu.Boisz sie keyloggera a pewnie Tibia GG uzywasz (bo w stylu n00bow ).
Idz sobie z tego forum , takich tutaj nie potrzebujemy.
Bikstopa Reaktywacja
27-11-2004, 23:57
napewno w rec nie da sie umiescic keyloggera ?
odpalilem reca tu tibia cam wysiwetla blad
mam nadzieje ze to nie jest keylogger 8o
bo bym sie chyba zalamal po haku ;( :zimno:
Mroczny_Elfo
28-11-2004, 00:32
Juz prawie to scaignołem alee jak zobaczylem posty to zrezygnuje Nie nawidze HAckov
ps Widzialem hacka na jakies 5 mln. CAly d-Set Mpa 3*bohy i duzo bp platyny
Tc Masta
28-11-2004, 08:21
Na upartego wszystko sie da :D A błąd może wyświetlać bo masz inną wersję Tibii/TibiiCam niż ta w której był nagrywany filmik
[Update] Tak wogule to płakać się chce jak sie widzi te posty "rar=keylogger", ale podobnie jest na tibia.de ;P
Rofl... zostawiam bez komentarza
:D
Bikstopa Reaktywacja
28-11-2004, 12:47
błąd może wyświetlać bo masz inną wersję Tibii/TibiiCam niż ta w której był nagrywany filmik
jak jest inna wersja tibi cam to ten blad wyglada inaczej X(
Vegefa Ziom
28-11-2004, 12:57
jak jest inna wersja tibi cam to ten blad wyglada inaczej X( Zawsze jakieś urozmaicenie nie?
Co do niechodzącego filmu, zmiencie nazwe na krótszą.
Mati Crusher
28-11-2004, 18:01
nei ma to jak zamiescic filmik w rarze i potem posmiac sie z tych n00bow ktorzy jak jeden powie ze keylogger to od razu se w ****u stron robi ty c***u debilu zabije cie hackne cie wyrucham cie w dupe itp..
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.