Pokaż pełną wersje : Rekrutacja
Speedrun
25-06-2008, 10:09
Witam pono0wnie oglaszam rekrutacje do moje fake to nie jakies badziewie ale mam extra pomysl tylko ludzi brak bramka wyglada tak (ps: limit do 5 osob)
Imie:
Nazwisko:
Historia:
Umiejetnosci:
Bron:
Qutfit:
Pacz_knight
25-06-2008, 10:12
Huhu! Kretynie! Ile mozna robic tematow! Nie mogles dac tej rekruty w przyklejonym temacie albo u siebie w fakeu?! Zreszta leci raporcik za zlamanie regulaminu (kazdy fake ma miec minimum 3 obrazki?)...
Raport...
Widać że ten debil ostatnio prowokacje same robi...
Speedrun
25-06-2008, 10:45
kurwa debile odpierdolcie sie ode mnie huje jebane admini i modki to huje jebany i all userzy
Koper of Drawno
25-06-2008, 10:48
@up
Ty też nie lepszy idioto. Już dawno się prosiłeś o BAN'a. Jesteś największym idiotą na tym forum, nie umiesz pisać i bez powodu wyzywasz modów i adminów. Teraz już serio masz BAN'a.
@edit
Mam wiadomość od em0 -.-. Mówi, że Cię starzy nie kochają.
Mam wiadomość od em0 -.-. Mówi, że Cię starzy nie kochają.
Święta racja "em0 -,-". Jego rodzice go nie kochają, bo jest idiotą i wszystkich wyzywa od "siebie", a to potwierdza teorię, że powstał za pomocą in vitro z uszkodzonego plemni... Oj, zabardzo się rozkręciłęm :D
Speedrun
25-06-2008, 11:48
ka4ol odpierdol sie bi lesbijka i huj urodzil i jests pijak i odbywasz stosunek seksualny ze zwierzentami
:D:D:D:D
Spoilerek
25-06-2008, 11:55
ile ty masz lat, ze sie tak zucasz?? -,-
hah, mnie Pan Bóg stworzył bo wie co to powaga - ciebie stworzyl bo byl piany
@edit
NIE KARMCIE TROLA!!!
ka4ol odpierdol sie bi lesbijka i huj urodzil i jests pijak i odbywasz stosunek seksualny ze zwierzentami
:D:D:D:DPowiedział In vitro jeden, który pisać nie umie. Co niby oznaczać miało to "bi" ? Juz dawno powinieneś zostać zbanowany. Pewnie dajesz łapówki ludziom, żeby ci pozwalali tak pisać.
Uff, dawno mnie tu nie było :> A tak pozatym, tyle miales tych tematów, od początku myslałem, że to są prowokacje.
PS. Nie może być bi lesbijki :> Można być bi seksualnym ^^
PS2. Bi oznacza to, że facet/baba lubi (mało powiedziane ^^) dziewczyny i chłopcós, jak jeszcze nie rozumiesz to polecam obejrzeć (teraz już chyba nie leci, znajdź na necie) "Zakochaj się w Tili Tequili" (tak to sie pisało?).
Sorki az spam, ale chciałem wyjaścić Panu @up co oznacza Bi :>
Kogucik302
25-06-2008, 12:52
NIE KARMCIE TROLLA DO KURWY PIERDOLONEJ NĘDZY!
NIE WIECIE, ŻE TEMU DZIECIAKOWI TYLKO O TO CHODZI?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.