zaloguj się

Pokaż pełną wersje : jakby hack

iglarf
27-11-2004, 18:21
pisze w glupiej sprawie:
a mianowicie pewnego razu trenilem sobie z kolega> my trenimy tak ze bez zbroji i uzywamy knifa i woodena a czly swoj stuuf wsadzamy do plecaka < trenimy i po myslalem se ze lekcje se odrobie wiec wyjalem lekcje za czalem odrabiac minelo 30sekund spojrzalem sie na ekaran i ujrzalem jak pk 33lvl knight zjechal mnie do czerwonego hp nie zdaazylem sie uchnac i ujrzalem napis Yuo are dead oczywiscie straacilem caly stuuf a mianowicie fs guardian shield dark helmet noble armor p legsy bp uh bp hmm
wkur***em sie mocno i zpoobaczylem na stronie tibia.com ze ta gosciowa dostal bana za zabijanie
Czy jest jakis sposob by odzyskac stracony stuuf?
Jak dlugo trwa taki ban?
gram na azurze z gory thx za odpowiedzi

Karteazusz
27-11-2004, 18:36
Huh, rzeczy Ci nie zwrócą (za co? - po prostu zabiła Cię i te rzeczy zyskała). Co do bana za zabijanie - zobacz, kiedy Cię zabiła oraz kiedy kończy się jej ban i zobacz różnicę czasową. :confused:

iglarf
27-11-2004, 18:42
dzieki za pocieszenie

Karteazusz
27-11-2004, 18:50
@up:
Stary, nie obraź się na mnie, ale ja mówię prawdę. Jedyne co możesz zrobić, to postraszyć go jakimś high-lvlowym kumplem, chociaż nie wiem czy coś to da. Wszystko da się nadrobić - pamiętaj!

iglarf
27-11-2004, 19:28
Ale To Byl Dorobek Calrgo Mojego Zycia!!!!

next great sorcerer
27-11-2004, 19:40
Nie mam siły do talentów twojego pokroju.
Nie nosi sie eq przy trenniku w bp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!
Topic:
A za co miałbys to niby dostać? Za piękne oczy? Tibian life is more brutal and got more zasadzkas niż rl life. Poza tym ciebie to na odwyk (mnie też, i co z tego!?) "Dorobek mojego życia"- wyrazy szczerego współczucia jeśli chodzi o stan społecznoitelektualnomaterialny, jeżeli mówisz o "tym drugim" (rl) życiu.
A na dokładkę dodam że ten eq to shit.

Dark Vilej
27-11-2004, 19:47
oczywiscie straacilem caly stuuf a mianowicie fs guardian shield dark helmet noble armor p legsy bp uh bp hmm

Omg

.............

Rankor
27-11-2004, 20:05
Ehhh a ile to bylo wyprowadzic druta i od razu kupic k-set ?

Poza tym to co straciles nie bylo az tak tragicznie wartosciowe

$corcerer
27-11-2004, 20:51
Rzeczy nie odzyskasz, chyba ze go poprosisz/zastraszysz.
Bana za PK to on napewno nie dostanie.