Pokaż pełną wersje : Assasin Stars
Sasukekeuhn
25-06-2008, 15:01
Witam,
Mam pare pytan
*Ile bede walic z Assasin Stars na 50 lvlu i z 70 Distem w Hydre?
*Ile kosztuje 100 assasin Stars?
Stanley6a
25-06-2008, 15:14
Witam,
Mam pare pytan
Assassin Stars są od 80 lvla wiec napewno mało
100 Ass - 10k
Witam,
Mam pare pytan
* Niewiem.
* 10k u NPC (Czyli 100gp jedna). Trzeba mieć wykonany Assasin Outfit (Nie full!) żeby samemu kupić u tego NPC ass. stars.
Co do cen to tak jak wyżej, ew. kupisz od kogoś ale wtedy cena jest około 150-200 za 1 Assasina.
A co do hitów w Hydre to był już podobny temat tylko zapewne nie chce się użyć opcji SZUKAJ. Mimo to odpisze - na tym levelu i z takimi skillami o ile uda ci się przeżyć (jest duża szansa), to max może byś pociągnął z ~400-500 (może) przy dobrym szczęściu. Ja miałem max za 800+ no ale miałem więcej niż 80 lev a skill mam zdecydowanie większy od Twojego.
Stanley6a
25-06-2008, 15:31
Co do cen to tak jak wyżej, ew. kupisz od kogoś ale wtedy cena jest około 150-200 za 1 Assasina.
A co do hitów w Hydre to był już podobny temat tylko zapewne nie chce się użyć opcji SZUKAJ. Mimo to odpisze - na tym levelu i z takimi skillami o ile uda ci się przeżyć (jest duża szansa), to max może byś pociągnął z ~400-500 (może) przy dobrym szczęściu. Ja miałem max za 800+ no ale miałem więcej niż 80 lev a skill mam zdecydowanie większy od Twojego.
800 + na 80+ lvl? LoL
800 + na 80+ lvl? LoL
Nie będę się tłumaczył komuś, kto najwidoczniej nie ma pojęcia o możliwościach palka, w każdym razie mam świadków.
LordKunieczkoOfCalmera
25-06-2008, 15:43
lol ja na 93lvl max wyciagnelem 550~z dystem 90 wiec twoja 800 jest nie mozliwa chyba ze biles z kims innym
lol ja na 93lvl max wyciagnelem 550~z dystem 90 wiec twoja 800 jest nie mozliwa chyba ze biles z kims innym
Temat tego posta dotyczy innego zagadnienia, więc nie będę się wdawał w dyskusję. Jak coś to załóżcie temat typu "max hit".
w ilu tematach bedziesz jeszcze tak wkrecal? to samo bylo z ench~ spearami : p
Kto wie jaki max hit uderze / około ilu będe bił przy skillach 80+ z 71 lvlem?
Schottkey
25-06-2008, 17:14
takiego czegoś nie da się raczej określić bo nie ma żadnego przelicznika -.- idź i spróbuj to bedziesz wiedział
w ilu tematach bedziesz jeszcze tak wkrecal? to samo bylo z ench~ spearami : p
Jeśli nie byłeś przy tym to się nie wypowiadaj. Jedynym uprawnieniem z twojej strony może być zapytanie mnie na priv o to czy pisze prawdę a jeśli tak to w jakich to było okolicznościach. Poza tym widzę, że większość nie zna pojęcia max hit, a swoją drogą to mój był niczym w porównaniu do kolesia co poleciał z Assasina za 900+, ale widocznie wkręcam. Widać że co niektórzy nie znają podstawowych pojęć, nie wspominając o tym jak stworzona jest sama gra. To dotyczy min. ciebie Emcess - naucz się najpierw co to hit, miss, średni hit, max hit, potem poznaj zasadę działania broni miotanej, amunicji, naucz się umiejętnie strzelać bo uwierz mi - samo kliknięcie w potwora nie wystarczy nawet mając wszystko przygotowane do oddania strzału, a potem może będę się wdawał z Tobą w dyskusję.
takiego czegoś nie da się raczej określić bo nie ma żadnego przelicznika -.- idź i spróbuj to bedziesz wiedział
I oto jest celująca odpowiedź. Weź po prostu kup ze 100-200 Assasin stars, weź jakiegoś blokera albo na solo, i sam zobaczysz jakie hity lecą.:)
nie badz juz tam taki dobry, palkiem troche gralem i bez je*anych rs/es/as mi sie jakos gralo.
Piranezi
25-06-2008, 22:32
przed 80 nie uzywaj
Cloudres
25-06-2008, 23:59
Ja na 55 lvlu i 79 discie waliłem z assek max po 250~czyli trochę mniej niż z RSów... A tak poza tym to potrenuj trochę bo mi się śmiać chce jak widzę Twój dist ;p
Max 300~.
10-15k/100.
@Naja
Napewno Ci się skleiły hity, tak samo jak koledze 900+. Jakbyś był w stanie koło 100lvl bić po 800, to co by miał palek na 300lvl ? Z 2000 by walnął nie ?
Następnym razem dobrze się przyjrzyj i zobaczysz, że "hit" 800-900~ jest wynikiem skumulowania się siły 2 lub więcej uderzeń.
Ja miałem max za 800+
jakbys podal IP tego otsa to te bym sobie pogral
@topic:
Idz i sprawdz.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.