Pokaż pełną wersje : New Servers
Tak jak w tytule wie ktoś może czy wyjdą nowe servy ?
A jak tak to kiedy ?
Prosiłbym także jeżeli ktoś ma jakieś informacje to powiedzieć w ilu % są pewne.
NP
"Słyszałem ze servy wyjdą w 2012 z okazji Euro 2012 w Polsce
Jestem tego pewien na 30%"
Jeżeli to zły dział to sorki ale nigdzie nie widziałem odpowiedniego ; p
Pozdrawiam
Ypso
http://forum.tibia.pl/announcement.php?f=31&a=41
Test Server - lato 2008
Jak podano na prywatnym forum dla tutorów - na przyszły tydzień zapowiedziane jest otwarcie kolejnego test serwera. Dokładna data otwarcia nie jest jeszcze znana, wiadomo natomiast, że baza danych na test serwer będzie kopiowana z poniedziałkowego stanu.
Tegoroczny letni serwer będzie serwerem PVP, jednak osoby nadużywające swojej siły będą banowane i utracą swoją pozycję tutora bezpowrotnie. Wynika z tego, że nie będzie to publiczny serwer, wstęp tylko dla tutorów - prawdopodobnie tylko dla tutorów z co najmniej dwumiesięcznym stażem.
Więcej informacji podanych będzie na specjalnym forum poświęconym test serwerowi, które nie jest jeszcze otwarte. Jak tylko będę miał dostęp do tych informacji i będę mógł się zalogować na test serwer (a niestety szykuje się dużo pracy od połowy tygodnia) będziecie mogli znaleźć tutaj wszystkie informacje na temat test serwera i samego nadchodzącego update, jakie będę w stanie znaleźć. Jeżeli sami będziecie mieli dostęp do informacji albo fotek, zamieszczajcie je w tym temacie na forum.
Prawdopodobnie są to informacje z Browskiej strony...
ps. zabardzo nie wiem o co w tym chodzi ale znalazłem taką informację na stronie której chyba linku tu nie powinno się podawać
marla666
Czyli według tego posta który napisany jest w linku który podałaś/łeś admin nic nie zaznacza że NIE będzie, tylko informuje że nie wie kiedy wyjdzie czyli jest jakiś cień szansy :D
Lechista
25-06-2008, 18:17
OMG, nie wiadomo kiedy będą nowe servery. Jak będą to cipy powiadomią!!! -,-
JESTEM WSICIEKLY I MUSZE TO GDZIE ODREAGOWAC %$@%&$%&@%$^!
@up Zawsze mogą być jakieś przecieki :D:D:D
Ale ważne jest też dla mnie to czy w ogóle BĘDĄ czy NIE ponieważ już długi czas żadnych servów nie dodali !!
Mam nadzieje ze z apdejtem dadzą
@Ypso
A czy ja napisałam, że nie będzie? : p
Nie będzie nowych serwerów w najbliższym roku. Informacja pewna na 100%.
@down
Mam przeczucie... Już od 2 lat.
Mhmmm roku szkolnym ? :D
A tak wogóle to skoro większość Cipsoftu nie wie to skąd Ty wiesz ( uzasadnij swoje 100% )
Piranezi
25-06-2008, 19:32
moja babcia miala sen, ze we wrzesniu pojawi sie 5 nowych pvp enforced:D
Lechista
26-06-2008, 00:53
@Up
kurcze, coś w tym jest. Własnie wczoraj miałem taki sam sen ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.