Pokaż pełną wersje : Piraty 38 palkiem
Smerf111
25-06-2008, 19:41
elo mam 38lvl palka z 67/45 skilem
ile dam rade z takim lvlem i skilem wbic na k/h.
z gory dzieki
/smef111
Ghard Lage
25-06-2008, 19:56
Zależy gdzie pójdziesz na piratach ale ja siedze tam przed final roome pirate questa i mam 40k expa/h i 3k w kasie+loot/h.
Stanley6a
25-06-2008, 22:26
Poskiluj troche. z 30k - 40k/h bedzie
na +2 spokojnie dasz rade exp 30k/h~~ i loot tez nie zły.
Jak koledzy wyżej, poskiluj troche bo masz bardzo słaby shield a powiem Ci że piraty lubią mocną walnąć. Więc przy najmniejszym lagu mógłbyś paść.
Ghard Lage
26-06-2008, 09:16
Wiesz shielding na piratach nie odgrywa dużego znaczenia no chyba, że masz 70 shielda i mmsa bo wtedy to cię nawet nie smyrną. Najważniejsza na piratach jest szybkość i zdolność manewrowania grupą. Ja tam wbijam się na dużego respa a śmigając w to i na zet unikam ataków. Na plus 2 to banał spokojnie dasz rade jak szukasz dreszczyku emocji (chociarz znam lepsze expowiska do tego tutaj dreszczyk oceniam 5/10) to idź przed final roomem nie wiem jak u cibie z szybkością czy będziesz mógł operować grupą jak ja...
PS: Ja latam z dragonko i w b-secie i jakoś nie mam waste co prawda muszę uważać bo nawet nieźle siekają ale nie aż tak bardzo, żeby paść ;p
Wiesz shielding na piratach nie odgrywa dużego znaczenia no chyba, że masz 70 shielda i mmsa bo wtedy to cię nawet nie smyrną. Najważniejsza na piratach jest szybkość i zdolność manewrowania grupą. Ja tam wbijam się na dużego respa a śmigając w to i na zet unikam ataków. Na plus 2 to banał spokojnie dasz rade jak szukasz dreszczyku emocji (chociarz znam lepsze expowiska do tego tutaj dreszczyk oceniam 5/10) to idź przed final roomem nie wiem jak u cibie z szybkością czy będziesz mógł operować grupą jak ja...
PS: Ja latam z dragonko i w b-secie i jakoś nie mam waste co prawda muszę uważać bo nawet nieźle siekają ale nie aż tak bardzo, żeby paść ;p
Tia ...
Jun 17 2008, 00:07:53 CEST Died at Level 71 by a pirate marauder
71 Royal Paladin padł. Dla sprostowania dodam że to mój kumpel i skille ma b. dobre i eq chyba też a Pirate Marauder to najsłabszy pirat jaki jest.
No ale co prawda to prawda, zależy jak się gra.
mana'potion
26-06-2008, 10:27
@up
To, że padł od niego to nie znaczy, że przez niego. Zablokowało go kilka najsilniejszych (nie pamiętam nazwy) ten tylko dobił.
@up
To, że padł od niego to nie znaczy, że od niego.
ROTFL xD <znaki>
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.