Pokaż pełną wersje : Giant Spider
Chcialbym sie zapytac jezeli ja mam 20 palka(FACC) skill 58/42 a kumpel 30 knighta(FACC) skill okolo 60/60.Czy z tymi lv mozemy spokojnie expic na GS? i czy to jest oplacalne? a jak tak to gdzie mozna spotkac jednego GS?
Kamardon
26-06-2008, 09:41
Myśle ze powinenes wbic jescze tak do 70dista conajmniej jezeli chcesz expic z blokerem na gs i twojemy koledze radzil bym takze wbic troche skili i najwazniejsze lvl!! Gs Wali hity nawet 200+ wiec oblicz sobie jakie waste bedziesz mial przy tym huncie.
Moze i dacie rade ale bedzie kosmiczne waste ofc.
Ps. gsa mozecie zawsze lurnac na pohu pod temple i wrazie problemu uciec up lub gdzies na g landzie kolo carlin znajduje sie pojedynczy resp (Uwaga tam jest pulapka).
Bo na necie widzialem jak ziomek ubija gs na 20lv
TU JEST LINK--->http://www.youtube.com/watch?v=a6ZSQzipAJo
Ale zobacz jakie waste bedzie !!!!!!
Nieoplacalne chodzic z knightem na gs bo bedzie mial duze waste
Najlepiej palem isc solo ubrac bohy i time ring i cie raczej niedogoni ;p
A jak niestac mnie na bohy i time ring?
To wogule nie lazic....
Sam miala palka 27 lvl poszedlem solo na gs i.... dead
Dlaczego bo gs ma haste wiec nie ma sansu na niego isc solo ani z knightem bo duze waste
Ok thx wolalem wiedziec:baby:
Patysiak
26-06-2008, 10:12
Może zarobicie, jeśli z co drugiego gs poleci item z k setu czy gs silk :P (ale takie rzeczy to tylko w erze).
Jeśli chciałbyś z tym kumplem lecieć na gs to tak jak tam jakiś kolega wyżej. Wytrenować ~70 dist a knight 75/75. Ale i tak będzie duża strata, wiadomo jak gs teraz wali z plucia -.- (krew zalewa). Przydał by się wam jeszcze jeden a najlepiej 2 shoterów. Wtedy można myśleć o takim zerowym zarobku (czyli tylko lvl).
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.