zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Potrzebuje pomocy

Draxer
26-06-2008, 10:27
Witam potrzebuje pomocy dlatego, iż mam lvl 19 distans 66 (paladin) i nie mam na czym expic. dodam jeszcze, że mam free acc. prosze o pomoc ;d

tarind
26-06-2008, 10:28
Idz moze sproboj na poh cyklopy roty itp.... tylko uwazaj na zlurowane gsy wiec tam z dystansem..

Offspringer
26-06-2008, 11:21
Ja na twoim lvlu, pojedyncze smoki juz powalałem.
Ale jak chodzi o exp to idz sobie na cyklopy w mount sternum. (Niedaleko thais, duza góra).

@down
A ja z opcji "Włącz Myślenie" i "Napisz post z sense, który wnosi coś do tematu". Get lost naab -.-

Infelicitas
26-06-2008, 11:25
A ja radzę skorzystać z opcji 'szukaj'.

Piranezi
26-06-2008, 11:59
$huk@j <ence-pence-jesz-w-lazience>

Miki^^
26-06-2008, 12:05
Mam malutkie pytanko. W bohach na 23 lvl biegnę szybciej niż gs z haste? Jest mi to bardzo potrzbne..

Muskaletka
26-06-2008, 12:39
Stanowczo ci polecam Dwarf Guardy na drugiej kopalni koło Kazoo.. Sam tam kiedyś expiłem :D Jest to bardzo dobry exp dla palka (od ok.14 lvlu) ja zaczełem chodzić tam właśnie na 14 lvlu ze skillami 44 w distance. Musisz jedynie zainwestowac w Health Potiony (1BP) jest to koszt 900gp. Przydadzą ci sie one w nagłych sytuacjach, a jednak guardy na twoim levelu to jest ryzyko więc symboliczny 1 bp potów musisz ze sobą mieć. Pozatym powinieneś też zabrać line do ropowania guardow. Jak zejdziesz na dół i resp będzie nie wybity to przy dziurze na dole będą biegać około 4 guardy. Musisz je ropować pojedyńczo. Po drodze na guardy będziesz też miał do ubicia (dwarfy,rotwormy,dwarf soldiery). Jak już będziesz na guardach i oczyścisz sobie resp koło dziurki to możesz sobie tam spokojnie expić. Piętro niżej jest troche slimów ale na najniższy poziom już nie schodź poniewasz są tam giant spidery. Przed wybraniem sie na polecone przeze mnie expowisko radze ci looknąć na tibiaearth i zobaczyć dokładnie co gdzie i jak (co innego zobaczyć a wysłuchać) :):)

Pozdrawiam Serdecznie i życze Miłego expienia ;]

knight-bertol
26-06-2008, 13:36
Mam malutkie pytanko. W bohach na 23 lvl biegnę szybciej niż gs z haste? Jest mi to bardzo potrzbne..

Zdecydowanie nie, mnie (45 pall z bohem) gs często doganiał

SepterraCore
26-06-2008, 13:42
Jeśli jesteś z Carlin to polecam Ghostland :p
Jest tam w pierwszej dziurze duży resp ghouli i scorpionów, a niżej możesz na dsy chodzić, ale radzę ropować bo bywa, że są nawet po 4+ naraz i ghoule do tego.
Ja swoim palkiem na od 18 lvl ze spearami tam chodze i tylko raz padlem :) przez lagga
Waste nie miałem-1bp health pot(z którego zużyłem z 2/3 potiony), 100 gp na speary, a na 4 takie wypady byłem jakies 4k na +
Polecam :]

Scofild
26-06-2008, 14:05
@UP Dobry pomysł
Ale jak się boisz to polecam Beholdery w Thais tak jak idziesz na Life Ring Quest roi się tam od nich a przy okazji quest zrobisz :P

Xaukas
26-06-2008, 14:28
Mógłbyś podać świat (wystarczy tylko non/pvp/pvp-enfo) ewentualnie sytuacje na świecie, ale cóż. Jest parę wyjść w twoim przypadku. Ghost land (koło Carlin), Dwarfy koło i w Kazo, i tomb koło Kazo (drogi nie podaje bo by mnie połowa tibijczyków z forum zjechała xD). A jeśli chodzisz z włóczniami to cyklopy koło Thais i na Poh'u ale tam jakieś ihy się przydadzą gdyby był zlurowany gs. To tyle. A ktoś tam pytał o te bohy na 23 lvl - gs byłby troszeczkę szybszy na haste.

ogrodbotaniczny
27-06-2008, 11:36
oddam konto na wysokim poziomie
screen - http://gos.pl/?cc

Vyohman
27-06-2008, 19:21
Najlepiej to idź na beho z 2 blokerami 2 druidami i sorcem. zajebisty exp