Pokaż pełną wersje : Cleany w Tibii .. ile razy i kiedy ?
Witam,
Pytanie jak w temacie.
Ile razy i kiedy występują w Tibii ?
Wiadomo że po SS , a dalej ?
Dzieki za pomoc.
Pozdrawiam,
mob.
Mystlich
26-06-2008, 17:08
Występują tylko raz po SS no chyba że będzie "wyjątkowa sytuacja" i zresetują serwery i będzie clean:p
P.S. Sorka za pytanko ale czy grałeś na RonOTS ? Bo jeśli tak to rozumiem czemu oto się pytasz.....:p
Występują tylko raz po SS no chyba że będzie "wyjątkowa sytuacja" i zresetują serwery i będzie clean:p
P.S. Sorka za pytanko ale czy grałeś na RonOTS ? Bo jeśli tak to rozumiem czemu oto się pytasz.....:p
Przykro mi ,ale nie grałe na tym Otsie.
Chodzi mi zupełnie o coś innego ;>
Bo ostatnio zaobserwowałem sytuacje ze po pewnym czasie itemy leżące na ziemi " zrespiły " się od nowa..
Boomberman
26-06-2008, 17:26
2 up malo grasz ^^
cleanow jest moze nawet i z 50 na samej Dark cathedral clean jest 5 razy dziennie a masowy clean jest tylko wtedy kiedy jest update
:baby: on na pewno na ron ots nie tylko gral bo otsow sa setki!
www.otservlist.org:baby::baby::baby::baby:
Mystlich
26-06-2008, 17:29
3xup i 2xup
Ok....bo wiecie kiedyś tam grałem i myślałem że on grał na RonOTS i myśli że tutaj jest tak samo(czyli czyszczenie all mapy co 30 minut)
Sorry za błąd jakby co ;p
@up
Nie wiem czemu ale 2 raz mamy ten sam czas. Przypadek ;]?
Boomberman
26-06-2008, 17:30
2 up czemuz to dlatego ze wiecej typa gra na otsach niz na rl?
www.ots.pl
www.ots-list.org
www.otservlist.org
Cleanu na rl tibi nigdy nie zobaczysz on sie robi tylko wtedy gdy ciebie na ekranie niema
:baby::baby::baby::baby::baby:
mana'potion
26-06-2008, 17:32
Co to tylko na ronie są cleany? Co do APO i innych syfów już nie ma?
Boomberman
26-06-2008, 17:33
apo to nie syf bo juz prawie 290 tam mam
a na rl to juz dawno mam 100 + i to wbity bez pacca ^^
www.ots.pl
www.ots-list.org
www.otservlist.org
Cleanu na rl tibi nigdy nie zobaczysz on sie robi tylko wtedy gdy ciebie na ekranie niema
:baby::baby::baby::baby::baby:
No dobra nie ma mnie na ekranie...
Ale kiedy sie to dzieje ?! I ile razy . . .
WRACAJĄĆ DO TEMATU, bo nie widzę żadnego posta odpowiadającego na pytanie zawarte w pierwszym.
"Cleany" czyli wymazanie całej powierzchni danego expowiska (ciała, przedmioty, loot bagi) są nie regularne, w każdym miejscu różne (w jednych w ogóle, a innych bardzo często). Nieregularne dla tego, że nie można zrobić cleana jeśli w danym miejscu ktoś przebywa. Chyba nie myślicie sobie, że kiedyś będziecie szli i nagle bum - wszystkie przedmioty z drogi znikną? Tak to właśnie działa...
Kiedyś sobie zginąłem na edron dragach, a jak wróciłem nie było dosłownie nic na ziemi, nie było też mojego ciała z bohami w środku :P
Podsumowując: nie da się dokładnie określić kiedy występują cleany w tibii.
Chyba jesteś śmieszny x_X
WRACAJĄĆ DO TEMATU, bo nie widzę żadnego posta odpowiadającego na pytanie zawarte w pierwszym.
"Cleany" czyli wymazanie całej powierzchni danego expowiska (ciała, przedmioty, loot bagi) są nie regularne, w każdym miejscu różne (w jednych w ogóle, a innych bardzo często). Nieregularne dla tego, że nie można zrobić cleana jeśli w danym miejscu ktoś przebywa. Chyba nie myślicie sobie, że kiedyś będziecie szli i nagle bum - wszystkie przedmioty z drogi znikną? Tak to właśnie działa...
Kiedyś sobie zginąłem na edron dragach, a jak wróciłem nie było dosłownie nic na ziemi, nie było też mojego ciała z bohami w środku :P
Podsumowując: nie da się dokładnie określić kiedy występują cleany w tibii.
Czyli wnioskując twoją wypowiedz ,nie możemy dokładnie określic kiedy bo ten czas jest róźny dla innych miejsc.
Dziękuje Ci bardzo za pomoc!
Pozdrawiam ;>
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.