zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Jakie macie ustawienia grafiki?

ShadowEdek
26-06-2008, 17:21
Hello xD

Mam pytanie jakie wy macie ustawienia grafiki?
chodzi mi o rozdzielczość Opcje -> Grafika
Directa Opcje -> Grafika -> Advanced
ilość klatek (limit) Opcje -> Grafika -> Advanced ( ten pasek na samym dole na ile jest ustawiony)
i czy włączone efekty świetlne Opcje -> Grafika -> Advanced ( zaraz pod Directem i takim paskiem )

proszę o odpowiedzi. ;)

tu dam moje

Rozdzielczość : 1024 x 768, 32 bity
Direct : X9
Ilość klatek : 35
Włączone efekty

Snagoth
26-06-2008, 22:23
to wszystko zalezy od parametrow Twojego komputera.

- grajac w Tibie uzywasz pelnego ekranu? jesli nie to nie zajmuj sie rozdzielczoscia. To jest potrzebne gdy uzywasz pelnego ekranu, a ustawiasz przewaznie taka jaka masz rozdzielczosc monitora. po prostu zebys wszystko widzial ;)

- direct 9 i ok ;)

- ilosc klatek ustaw na 120. Wieksza nie potrzebna bo nie widac roznicy miedzy 120 a max. A mniejszej nie ustawiaj.

- jak kto woli ;)

odpisalem w taki sposob bo mysle ze zapytales sie nas o nasze ustawienia by skonfrontowac je ze swoimi i ewentualnie zmienic na lepsze :)

Lechista
26-06-2008, 23:05
to wszystko zalezy od parametrow Twojego komputera.

Komputera?? a ja myślałem, że monitora.no chyba, że rozdzilczośc ustawiasz sprawdzając taktowanie karty graf?

ShadowEdek
27-06-2008, 15:04
a pomaga to coś na lagi?
myślałem, że tak ja już sam nie wiem od około 2 tygodni zaczeły się u mnie takie lagi....miałem ping zawsze 15ms a teraz jest 31ms i skoki do 500+ nie wiem co robić z tym...:(

Cery
27-06-2008, 19:10
Skontaktuj się z administratorem swojej sieci. Powyłączaj programy do ściągania.

ShadowEdek
27-06-2008, 19:23
@up

myślisz, że tego nie robiłem?:(

próbowałem już wszystkiego.... X( przed chwilą miałem kika