Pokaż pełną wersje : Tomby dla facc?
Szukałem, nie było a więc pytam się czy istnieją, jeśli tak to jakie stworki czy dużo o najważniejsze. JAK DOJŚĆ?
Tomby dla facc, nie istnieja, nie istnialy, i (mam nadzieje) nie beda istniec...
Niektorzy znawcy nazywaja jaskinie nieumarlych pod Mt. Sternum "Tombem" ale to tak jak nazwac traktor mercedesem (to ma kola i tamto wiec o co sie rozchodzi? :D)
@all down
Czyli kazda jaskinia z ghoulami to tomb? :D
@Lord~
No juz myslalem ze tylko ja rozrozniam tomb od jaksini z ghoulami xD
PS. Dorzucam pacca na rok i frytki jak ktos znajdzie tego faraona;D
Capality
26-06-2008, 19:49
znaczy jest pewien "tomb" pod Mt Sternum, na -1 sa cycklopy a na -2 szkielety i ghoule na -3 juz duzo wiecej ghouli i mniej szkieletow, na -3 beholdery, crypt shamblery, mumie ghosty i ghoule a nizej sie nie zapuszczalem ;)
poszukaj w okolicach Mt.Sternum.
spotkasz tam potwory takie jak skeleton, ghoul, beholder, crypt shambler, mummy, ghost i jeżeli weźmiesz pick - dragon.
po drodze możesz spotkać wszystkie rodzaje cyclopów.
@down
@edit
coś chyba jednak nie szukałeś ;)
http://forum.tibia.pl/search.php?searchid=4842243
9 temat od góry.
a gdyby ktoś był tak miły opisałby mi drogę?? Podziemia mt. stermun są zagmatwane i nie wiem naprawdę jak tam dojść.
Zapomnieliscie o Isle of Kings, tam tez jest taki maly tomb. Duzo stalkerow, ghouli, i ds. Dodam ze jest to droga na pewien quest.
neopostman
26-06-2008, 20:45
Widziałem 50~ takich tematów po updacie, kiedy te "tomby" zostały dodane, więc racz nie kłamać, że szukałeś, bo to jest po prostu żałosne.
Jarasek9595
26-06-2008, 21:05
poszukaj a znajdziesz droga dość prosta jak dla mnie.
Lepiej nie mówić gdzie to jest bo kolejne noobki zaczną tam expić a jest ich juz dosyć dużo tam.
Szukałem, ale zostałem zasypany różnymi tematami o poradach gdzi expić, zdjęciach gildi czy innemu szajstwu. Tak w ogóle można spokojnie odpowiedzieć i później odesłać do tematu w celu yzyskania dalszych informacji, nie?
poszukaj a znajdziesz droga dość prosta jak dla mnie.
Lepiej nie mówić gdzie to jest bo kolejne noobki zaczną tam expić a jest ich juz dosyć dużo tam.
Nom lepiej nie mówić, bo tylko tacy geniusze jak ty tam docierają, więc zdradzenie informacji na temat dojścia byłoby niczym zabójstwo inteligencji.
@topic
Tibian earth, ludzie nie łatwiej wam poświęcić 5 minut na znalezienie czegoś samemu, niż płaszczyć się o odpowiedz przez dni/tygodni/miesiące/lata/dekady/stulecia/tysiąclecia/itd.
Lord_Piterek
27-06-2008, 15:17
przestancie pier***c ze to jest Tomb a to dlatego ze tomb = grobowiec strzezony przez nieumarłego faraona. (btw daje 100zl + kanapke z chlebem jak ktos mi tam znajdzie faraona =))
Dla tych co nie wiedzą co to TOMBY:http://wiki.hunted.pl/wiki/Tomby
Miejsc z potworami nieumarłymi jest wiele flagowym miejscem jest GHOST LAND koło Carlin, gdzie znajdują się ghosty, demon skeletony, skeletony i ghoule.
Oto na mapce pokazane gdzie jest ghost land:
http://tibia.pl/earth.php?x=32204&y=31822&z=0&q=30.26
Dobra już tam dotarłem. Dzięki(lub nie) za info.
Klous dis topik pliz
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.