PDA

Pokaż pełną wersje : Kasa

Dybel
26-06-2008, 19:53
Potrzebuje rady, na szybkie wzbogacenie się :)
Mam 22 lvl, skille 5*/4*,gram Palem, mieszkam w Carlin
Chodzi mi tutaj o jakis dobry sposób, bo to co ja znalazłem, nie jest zbyt opłacalne i trochę długo trwa jak mam być szczery, a mi chodzi o jakąś szybką metodę :)
Z gory big thx:]

Xevixon
26-06-2008, 20:04
Mino + Lootbagi ( na ten lvl polecam podziemia mino tower xd)
Dwarfy + Lootbagi ( tu już zależy na ktorą pojdziesz ;d)

Skrzat
26-06-2008, 20:08
Zanim zaczniesz zbierac lootbagi, polecam podskillowac. Im wieksze hity, tym szybciej potworki padaja i mozesz zebrac wiecej loota. Mysle ze 60-65 narazie by wystarczyly.

Dobra kasa jest tez na elf fortess ale tam musisz miec wyzszy lvl i skille, elfy bija z daleka i potrzeba dobrego shildingu.

Fulcrum
26-06-2008, 20:32
Zanim zaczniesz zbierac lootbagi, polecam podskillowac. Im wieksze hity, tym szybciej potworki padaja i mozesz zebrac wiecej loota. Mysle ze 60-65 narazie by wystarczyly.

Dobra kasa jest tez na elf fortess ale tam musisz miec wyzszy lvl i skille, elfy bija z daleka i potrzeba dobrego shildingu.

Im większy skill to większe hity, owszem zgodzę się, ale można zebrać więcej loota? o nie. Każdemu mówisz żeby ,,podskilował"?, kasa dobra jest na wampirach i na wielu innych miejscówkach, ale po co mu to wiedzieć? dałeś przykład z elf fortress i mówisz mu, że musi mieć lepszy poziom i skile więc można wymienić każde potwory i każde miejsca mówiąc że potrzebuje lepszego poziomu/skila itp. Pomyśl zanim napiszesz, popraw też pisownie.

@temat
Najszybsze wzbogacenie na twój poziom to moim zdaniem to kopalnie Dwarf i Dwarf Soldier w kazordoon, przy czym cały loot zbierasz do worka i pchasz do depo modląc się aby nikt nie ukradł. Dobrym sposobem może być też zamek koło Ab'Dendriel, tylko podziemia.

hybrid
27-06-2008, 11:20
ja bym do puli dorzycił ghostland z ghoulami, kolo thaisu podziemia mount serum (ghoule dosyć często zostawiają nawet po 2* gp ) ghoule bierzesz spokojnie, crypty+ mumie to lekkie wyzwanie, ale radzę spróbować, nie są aż takim wyzwaniem (są tylko w 3 miejscach nie licząc najniższego poziomu) a jeden beholder to tam pikuś
kasa~1,5-2k samych monet+ brass, viking helmety i inne lekko opłacalne przedmioty typu mace, sword.
wg. mnie zamek kolo ab' jest za mały, więc wybierz między dwarfami (tam nie licz na dużo monet, kasa jest głównie z lootbagów, które łatwo zakosić) a ghoulami

Tzeenth
27-06-2008, 12:02
Przenieś się do Venore i idź na Darc Catedral tam są (Wild Warriory, Ghoule, Bandity i inne ;p ) z ktorych można zrobić niezłe loot bagi :) i wynieść trochę gotówki ;p

Fulcrum
27-06-2008, 12:13
Przenieś się do Venore i idź na Darc Catedral tam są (Wild Warriory, Ghoule, Bandity i inne ;p ) z ktorych można zrobić niezłe loot bagi :) i wynieść trochę gotówki ;p

Tego akurat na tak małym poziomie defensywy nie polecam, tam często spotka 3 różne potwory naraz które go będą mocno biły :-P

Tzeenth
27-06-2008, 12:57
Tego akurat na tak małym poziomie defensywy nie polecam, tam często spotka 3 różne potwory naraz które go będą mocno biły :-P

Jeszcze zależy jakie ma eq ale napewno da sobie rade bez problemów ;p chociaż skille by się przydały z 60/50 (minimum)

Schottkey
27-06-2008, 13:24
Dark Catedral to nie dla niego bo po drodze padnie a pozatym już sama katedra to nielada wyzwania dla takiego lvl'a
Idź na mino tower, dziennie wyniesiesz ze 30k jak sie postarasz. (chyba, że bedziesz ryzykował lootbagi to przy odrobinie szcześcia mozesz podciagnac do 60k dziennie jak nic):)

Asunul
29-06-2008, 05:38
zdecydowanie mino tower! robisz tam takie lootbagi ze glowa mala, poza tym bardzo malo ludzi tam jest, wiec ryzyko straty lootbaga jest male, najgorzej bedzie pozniej kiedy ten lootbag bedziesz do dp ciagnal ;/

@Tzeenth
po drodze ma 1-2 huntery wiec latwo nie bedzie, poza tym moze sie napatoczyc na zlurowanego gsa i frytki ;x