Pokaż pełną wersje : Druid 15 level
Owieczkax
26-06-2008, 20:19
Mam druida 15 level z 12 Magic levelem i teraz :
- Jaki powinienem mnieć Magic Level ? :p
- Gdzie expić ? i jak dojść na to expowisko ? :baby:
- Kupować wszystkie czary ?
- Gdzie expić aby było doscyć expa i dużo kasy ?
Prosze o pomoc
DamianPall
26-06-2008, 20:32
lol żal to nie 1 i nie ostatni taki temat...
ale i tak ci pomoge idź na rot worm,na pewno zapytasz się jak tam dojść hmm... skorzystaj z przydatnej opcji tego forum a mianowicie szukaj...
Po pierwsze są tematy przyklejone. Po drugie poziom magiczny to tylko i wyłącznie twoja sprawa - jedni mówią że najlepiej równo z poziomem normalnym inni żeby jak największy a jeszcze inni że sam leci z różdżek a potem z robienia run, więc powtarzam to twoja indywidualna sprawa. Hmm gdzie expić? Radze roty na fibuli albo czyszczenie kopalni koło kazo - najlepiej wyczyścić całe piętro z krasnalami + roty a potem próbować soldków ale trzeba uważać bo z grupą soldów różnie bywa. A z czarami hmm... to też tak naprawdę sprawa indywidualna na 15 lvl polecam mieć light + light healing + antidote + intense healing a i find person to chyba jest wystarczalne. A jak masz Pacc to wiadomo do tego magic rope + levitate + strike'i i wtedy jesteś na rotach na darashi.
Wyciszony
26-06-2008, 23:24
@offtopic
...najlepiej wyczyścić całe piętro z krasnalami...
Nie KRASNALAMI, tylko kurwa jego mać, KRASNOLUDAMI. Uff, ile razy będę to jeszcze powtarzać?
Offspringer
27-06-2008, 10:41
- Jaki powinienem mnieć Magic Level ? Jak najwyższy, jak tylko masz mane to ją pal.
- Gdzie expić ? i jak dojść na to expowisko ? Expuj na rotwormach na fibuli. Dojście znajdziesz na www.tibia.pl (Tibian Earth)
- Kupować wszystkie czary ? Jeśli masz pieniądze, kupuj każdy, zawsze może się przydać.
- Gdzie expić aby było doscyć expa i dużo kasy ? Ja na twoim lvlu cisnąłem na cyklopach na mount sternum, ale długo będziesz bił jednego cyklopa i cie może skrzywdzic. Oczywiscie uciekasz przed cyklopem.
ogrodbotaniczny
27-06-2008, 11:34
oddam konto na wysokim poziomie
screen - http://gos.pl/?cc
@up
Spieprz*j z tym gejlogerem.
Jak już masz dawać ,,prawdziwe ssy" to prosimy znane serwisy takie jak imadzeszejk czy fotosik etc.
Wyciszony, lepiej zmień avator... jest coś takiego jak szacunek !!
topic :
najlepiej na 25 levku zacznij robić uhy i hmm'y, a kiedy sie soule skaczą to na roty... i tak aż odbijesz 26 mlvl :D
a gdzie expic, to polecam teraz fibule, a od 19 cycki... :D
Wyciszony
27-06-2008, 16:32
@Szmilej
Już na ten temat prowadziłem dyskusję i powiem to jeszcze tobie - jesli masz jakąś sprawę to pisz do mnie PW. Nie ma sensu zaśmiecać forum.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.