Pokaż pełną wersje : Blue Robe (tibia 8.2)
Ziutek1488
27-06-2008, 10:41
Witam. Jak już wyczytałem blue robe będzie dawało +1 do m lvl, więc jeżeli założymy je na jedną rękę, drugą rękę, armor, tam gdzie strzały dla palka, to będzie + 4 m lvl? I czy tak samo będzie z innymi armorami?
doda ci mlvl jak bedziesz ja nosił
Macko121
27-06-2008, 10:44
Zbroja noszona w innym miejscu niż w miejscu na armor traci swoje właściwości. Tak mi się wydaje. Gdy nosisz ową pelerynkę w miejscu na strzały nie dostajesz dodatkowej obrony.
Ziutek1488
27-06-2008, 10:45
Ale mi chodzi o to czy doda + 1 mlvl czy +4... Proszę o wypowiedź osób które grały na TS i to sprawdziły.
@up
Też mi się tak wydaje, że tak zrobią.
Mlvl dota Ci tylko ta, którą bedziesz nosił w miejscu armora.
Ta i moze se jeszcze obwin glowe i zrob pieluche to bedziesz mial +6 -.-
Muszę Was rozczarować, ale blue robe już nie daje +1 mlvl ;]cipy usunęły to w którymś tam patchu na Test Servie, zmienili również ilość dodawanych distów przez Master Archer armor z 5 na 3 xd
Duke Dran
27-06-2008, 12:13
Muszę Was rozczarować, ale blue robe już nie daje +1 mlvl ;]cipy usunęły to w którymś tam patchu na Test Servie, zmienili również ilość dodawanych distów przez Master Archer armor z 5 na 3 xd
Tzn, że niebieski płaszczyk nic nie będzie dodawał? ; (.
Szkoda, lubię gdy Cipy wprowadzają do przedmiotu jakieś inne ,,parametry" blue robe +1mlvl całkiem fajnie, w końcu żaden knight tego nie nosi zazwyczaj ;-D
Kleczajek
27-06-2008, 14:42
Tzn, że niebieski płaszczyk nic nie będzie dodawał? ; (.
Nic prócz obrony, ale za to dojdą dwa nowe army które będą dodawały po 1 mlvl.
@up
Ale, jakby dodawał +1/.. to każdy knigt z 8 mlvlem na openkach by go nosil -.-
bajerfull
27-06-2008, 14:49
zanim jeszcze mieli go zamiar "umocnic" mial nie dawac mlvl knightom
Strasznik
27-06-2008, 14:51
Owy bonus dostepny bedzie tylko dla mistrzów we wladaniu magią(czyt. drutuf i sorkuf)
Lord_Piterek
27-06-2008, 14:52
co za pedały ...
Lord kasztanowiec
27-06-2008, 18:14
co za pedały ...
od kiedy to knighci chodzili w blue robe co? wczesnie było "po co ty w tym chodzisz" teraz macie jkaby to rycowi dawalo 1mlv to zeby sprawiedliwie to by magowie i druidzi musieli by miec +10...dobrze zrobili....magia to magia...dzieciom sie do rączek nie daje tego ^^ (tak jak magom melee ) :D
To tak samo jak z roh gdy zalozysz go na miejsce pierscienia daje ci hp i mane a jak masz go gdzies indziej to nie :)
No doda ci jak bendziesz jom mial na sobie a jak jom dobrze naciongniesz na nogi to ci doda osiemnascie leweli
od kiedy to knighci chodzili w blue robe co?
Właściwie to od ~20 lvla do ~100 nosiłem b-robe. Fajnie wygląda i lekka.
No doda ci jak bendziesz jom mial na sobie a jak jom dobrze naciongniesz na nogi to ci doda osiemnascie leweli
dobre xDDDD
Lord kasztanowiec
28-06-2008, 12:53
Właściwie to od ~20 lvla do ~100 nosiłem b-robe. Fajnie wygląda i lekka.
na nizszych levelach jak ma sie kase to sie nosilo zamiast knight arma albo c arma... ale na wyższych..mało osób widzialem ;p
Szkoda, lubię gdy Cipy wprowadzają do przedmiotu jakieś inne ,,parametry" blue robe +1mlvl całkiem fajnie, w końcu żaden knight tego nie nosi zazwyczaj ;-D
Załóżmy 150 ek ma 8 mlvl i juz e wall może stawiać B)X(
Seromontis by miał 11 mlvl ^^
Szybki'lols
29-06-2008, 12:49
Ta i moze se jeszcze obwin glowe i zrob pieluche to bedziesz mial +6 -.-
Haha dobre xd
Tony_Gdansk
29-06-2008, 12:58
Seromontis by miał 11 mlvl ^^
Ale gówno nas to obchodzi? Czy ten post byl az tak niezbędny, żeby niemożna było się bez niego obejśc ?
Chrisorian
29-06-2008, 19:55
Równie dobrze mogłeś spytać czy jak będę nosił bp fire swordów + 3(łapa,łapa,strzały) to czy będę bił z atakiem równym 805.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.