Pokaż pełną wersje : Skillowanie palladinem
plsorypl
27-06-2008, 18:09
Witam!
Temat może i już dośc znany lecz nie mam czasu na przegladanie forum.
Na rooku bede bil z miecza wiec po wyjsciu moj pallek bedzie miec dista 10 wiec prosze o przemyslanie odpowiedzi.
1) Gdzie skilowac pallkiem z eq(8lvl): DSM, Royal Helmet, BOH, Demon Shield, Blue Legs, P Amm i do dyspozycji 1000 small stones.
2) Gdzie skillowac pallkiem z eq(8lvl): P Armor, P Legs, Steel Helmet, Boots, Dwarven Shield i do dyspozyji 200 small stones
U punktu 1 i 2 jak napisalem wczesniej dist = 10
Pozdrowienia.
1) Gdzie skilowac pallkiem z eq(8lvl): DSM, Royal Helmet, BOH, Demon Shield, Blue Legs, P Amm i do dyspozycji 1000 small stones.
trole/goby i moim zdaniem lepiej jednak ze spirami...
2) Gdzie skillowac pallkiem z eq(8lvl): P Armor, P Legs, Steel Helmet, Boots, Dwarven Shield i do dyspozyji 200 small stones
to samo co wyzej
ps podaj nick...
plsorypl
27-06-2008, 18:20
A tymi spearami to do ktorego dista i shielda mam trenowac?
Prosilbym o jeszcze inne podpowiedzi.
tymi spearami trenuj tak długo jak ci się bedzie podobać, tylko zmieniaj potwory(na jakie ? w poradnikach i innych tematach pisze). a small stone'sy zostaw po prostu na wyższy skill.
Matiszek2
27-06-2008, 18:55
Nie napisales czy facc czy pacc, ale dla facc to:
1) Skoro masz takie dobre eq (jak na lvl B)) to mozesz isc od razu na roty, a jak troche wiecej dista bedzie to na dwarfy.
2) Jak juz na starcie masz kamienie to najlepiej isc od razu na gobliny, bic na full atk i czesc kamieni sie bedzie zwracac, a jak juz gobliny beda za szybko ginac to roty/dwarfy
Mateusz_Fire_knight
27-06-2008, 20:02
lol... moze wbij 8 level... i dopiero sie tym martw... z jakim eq?
1. Kupiles kase na allegro?
2 Udajesz glupka pytajac gdzie bedziesz skillowal paladynem na 8 lvl z dsm?xD który wazy 114 oz. i kto na 8 levelu nosi DSM, Royal Helmet, BOH, Demon Shield, Blue Legs....? a nawet jesli masz te itemki... to lepiej ich nie zakladaj bo na tym levelu to jeszcze z 3 razy padniesz na tym skillowaniu...xD bo jak sie pytasz gdzie skillowac...xD to chyba dopiero zaczynasz przygode z tibią...
i ostatnie zdanie... Musisz wyslac wiadomosc do Cipsoftu zeby ci zrobili przy najblizszym update Dsm ktory bedzie wazyl tyle co blue robe:cup::cup::cup::cup::cup:
plsorypl
27-06-2008, 21:38
1. Przepraszam Mateusz, ale moja przygoda z tibia zaczęła się około 3 lat i moje postacie miały po 80lvl+. Wszystkie zostały oczywiście sprzedane.
2. Z tym głupkiem to wypraszam sobie ale tak to możesz zwracac się do swoich kolegów. To forum, nieprawdaż? Więc nie znasz mnie i nie wiesz ile mam lat wiec odnoś się z szacunkiem.
3. Kasa na allegro? Myślisz, że każdy gracz który ma "k" z allegro?
4. Człowiek piszący więcej niż 3 znaki interpunkcyjne pod rząd ma nie równowagę psychiczną. Więc pozdrowienia i czekam na dalsze propozycję.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.