Pokaż pełną wersje : Vega, Senja, folda-Druid
Otóż niedługo kończę rooka i będę miał druta (walić będę z ziemi-Snakebite Rod), i zdecydowałem się na wybór lodowych wysp (nie wiem czemu) i nie wiem, którą wybrać-Vegę, Senję czy może Foldę ? Troche bardziej pasowała by mi Folda, bo są tam minosy. Nie wiem, czy jest tam jakiś resp zwykłych na jakąś okolice, bo nie chcę ich spotkać razem archerami i/lub magami. Proszę o pomoc! I nie chcę nawet słyszeć, czy w tym przypadku czytać nawet o postach treści: "Wiesz, są poradniki", "Słuchaj jest taka opcja, po lewej stronie Szybkie linki" itp.
a nie lepiej, po klasycznemu iść na roty, albo ghoust land, albo cokolwiek tylko nie lodowe wyspy.
hmmm... jak pamiętam to folda ma schody do podziemi tam będziesz miał wszystko od trolli do mino
no i pięknie, opera znowu mi podwaja posty, nie wiem czemu! do usunięcia!
no właśnie nie... w ghost ladzie jest od ****** ludu... co do lodowych wysp to podziemie jest duże i są tam cztery poziomy co daje na wielkie pole manewru...
Można tam ekpić do hmm... 15lvl a masz beho... no i ostatni poziom którego ci nie radze...:)
thx. A co chodziło z tym Beholderem ? Przecież ja na 16 lvl nie będę chodził na beho!
po prostu na poziomie 2 są 2-3 miejsca z pojedynczym beho.
Masz jeszcze pytania?? Z wielka przyjemnościową na nie odpowiem...
dzięki, ale już nie mam pytań ;) A więc rozumiem, że mam iść na Foldę. Thx 4 all. Temat for Delete ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.