PDA

Pokaż pełną wersje : Shoutbox

Cloudres
28-06-2008, 01:25
Zastanawiam się dlaczego na tym forum nie ma shoutboxa, na praktycznie wszystkich na jakich miałem okazję przebywać taka zabawka była a tutaj mi tego brakuje. Niby można powiedzieć że jest zbyt duża ilość użytkowników ale można by wprowadzić ograniczenie tylko dla użytkowników z xx+ postami. Zawsze to jakaś miła forma rozmowy na luzie, bez tematu itp...

Jeżeli już taki temat był, bądź umieściłem go w złym miejscu proszę o nagrodzenie mnie jakimś miłym warnem;] rzeczywiście nie chciało mi się używać opcji szukaj

Emok
28-06-2008, 01:31
4 sek szukania:

http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=124728

Cloudres
28-06-2008, 01:38
Więc proszę sie zastosować do tego co napisałem małymi literami, ale uważam że temat jest warty szerszej dyskusji...

Rybzor
28-06-2008, 02:24
Lol, a nad czym tu dyskutować, kiedy w godzinach szczytu na forum przebywa 800 osób, wyobrażasz to sobie? Shoutbox to dobre rozwiązanie dla małych for i było to już omawiane setki razy :baby:

@down
2)Z shouta nie można cię wyżucić, jeśli powiesz coś co się nie spodoba "Elicie".

No! i to bardzo dobry argument dlaczego shoutbox nain! xD

Scorponok
28-06-2008, 02:30
Tylko tak się przyczepię do tamtego 2giego tematu:
Po trzecie - jest kanal IRC na ktorym mozna spokojnie porozmawiac
Pomijając to, że:
1)Na ircu możesz co chwile być z innym nickiem, a na Shout zawsze będzie ten sam.
2)Z shouta nie można cię wyżucić, jeśli powiesz coś co się nie spodoba "Elicie".