Pokaż pełną wersje : Odzyskiwanie konta bez rkeya.
Siemano. Mam taki problem... (od razu mówię, że nie widziałem podobnego tematu na forum)...
Kilkanaście miesięcy temu shakowali mi konto. Mówiłem sobie że i dobrze i mogę przestać grać w Tibie. Ostatnio jednak znalazłem nr mojego konta:)
Chciałbym odzyskać postać (~55lvl pal).
Mam tylko nr konta i nick. PW i mail zmienione... Co mam teraz zrobić jak nie znam rkeya? (nie jestem pewien czy go koleś wyrobił)
Czy jak kupię rkeya za 5euro to odzyskam konto? Pozdrawiam.
Jeżeli znasz tylko numer i nick to nic nie zrobisz ponieważ "kilka miesięcy temu" koleś który cię zchakował już dawno zmienił e-mail oraz dane w recku a r-key przychodzi na dane które są napisane na tibia.com więc nic z tego ;p
Jeśli nowy właściciel zmienił dane adresowe to nie masz szans na odzyskanie konta... A tak najpewniej się stało.
A swój rec key zgubiłeś, czy go wcale nie miałeś? Jeśli nie miałeś to w dość prosty sposób można sprawdzić, czy hacker go wyrobił...
Notabene, zapraszam tutaj:
http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=129308
A swój rec key zgubiłeś, czy go wcale nie miałeś?
Nie miałem wcale.
Jeśli nie miałeś to w dość prosty sposób można sprawdzić, czy hacker go wyrobił...
how?
Jeśli jest wyrobiony rec key to w lost account masz dodatkowo dwie opcje:
I want to change the email address of my account instantly.
I need a new recovery key.
czy jak komus przyjdzie list z kodem do zmiany rk przed zmiena danych i go nie uzyje w ciagu 60 dni to czy on dziala po tym jesli ktos po zmienie danych kupi nowego kod i zrobil new rk >?
chodzi mi o to czy Confirmation Key uniewaznie poprzednie nieuzyte Confirmation Keye?
Jezeli masz dostep do emaila na ktorego zakladales postac i masz acc number odzyskasz konto... :)
Jeśli jest wyrobiony rec key to w lost account masz dodatkowo dwie opcje:
a jezeli niejest wyrobiony to masz opcje registered account :>
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.