Pokaż pełną wersje : Kinght
mam pytanie czy istnieje sklep dla Rycerza z 1 darmową bronią tak jak np. dla SORC'a Wand Of Vortex???
nie, po update bedzie cos takiego jak wyspa przeznaczenia, dostaniesz tam podstawowe wyposazenie dla swojej profesji. oczywiscie tylko swiezo po wyjsciu z rooka.
nie, po update bedzie cos takiego jak wyspa przeznaczenia, dostaniesz tam podstawowe wyposazenie dla swojej profesji. oczywiscie tylko swiezo po wyjsciu z rooka.
czyli jak już znajde sie w innym miescie to jak mam tam dojsc??
to mnie samo przeniesie??
projekt89
28-06-2008, 12:02
osoby ktore wyszly z ROOKA .. wiec jesli jestes juz dajmy na to w Carlin nie wrocisz tam;)
osoby ktore wyszly z ROOKA .. wiec jesli jestes juz dajmy na to w Carlin nie wrocisz tam;)
Wiem! chyba że lvl spadnie poniżej 5
Pytanie nadal aktualne
Wiem! chyba że lvl spadnie poniżej 5
Pytanie nadal aktualne
Przecież już Ci odpowiedział ktoś :baby:
Gadasz z The Oracle wybierasz Knight i jakieś miasto i chyba samoczynnie cię przenosi. Weźmiesz ekwipunek i przykładowo jeżeli wybrałeś Carlin to idziesz do Carlin
P.S Poprawcie jeżeli się mylę ;P
Gadasz z The Oracle wybierasz Knight i jakieś miasto i chyba samoczynnie cię przenosi. Weźmiesz ekwipunek i przykładowo jeżeli wybrałeś Carlin to idziesz do Carlin
P.S Poprawcie jeżeli się mylę ;P
Dzięki bardzo!!!8o
Szaman007
28-06-2008, 21:24
Ej chłopaki mam takie zakłopotanie co to te UPADE???????;)
@Up
Update to coś takiego że wnosi coś do gry
Na przykład nowe potwory, bronie i tak dalej a ty samym nowo wersje gry.
Szaman007
28-06-2008, 22:06
A jest teraz coś nowego w tibii? albo będzie?B)
dawidoss112
28-06-2008, 22:14
To inaczej wprowadzenie nowych elementów w celu polepszenia gry. Teraz dojdzie parę mosterów i dosyć dużo opancerzenia i broni B). Oczywiście kilka questów.
Dobrze że zakładam nową postać :P
Skorzystam z czerwonego seta dla Sorca na Wyspie Przeznaczenia ^^
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.