PDA

Pokaż pełną wersje : Tibia in Paint by: Errarel

Errarel
28-06-2008, 20:12
Cześć ostatnio zobaczyłem temat Jedik'a, umieścił w nim super grafiki stworzone w Paincie. Pomyślałem nie jest to zły pomysł więc wziąłem się do pracy i stworzyłem moją pierwszą grafikę o Tibii. Owa grafika przedstawia dwóch noobów którzy wybrali się na Carrion Worma i niestety polegli na nim. Z pomocą przybył do nich Nomad na swoim latającym dywanie, lecz nieco się spóźnił.
Zobaczcie sami:
http://fotoo.pl/hosting-zdjec/links/tibfia-fan
UWAGA OBRAZEK ZAWIERA TROCHĘ KRWI
waga grafiki to 1.1 MB u niektórych załadowanie grafiki troszkę potrwa

Temat nie łamie jakichkolwiek punktów z regulaminu, grafika jest na dobrym poziomie :) tak mi się wydaje.

Zaraz dodam drugą grafikę, net mi nawala.

Pan i Wladca
28-06-2008, 20:20
Skoro owa grafika jest pierwsza to ją wrzuć do przyklejonego tematu "Pierwsze grafiki". Swój temat z galerią zakładaj jak zrobisz więcej arcydzieł.

Argen
28-06-2008, 20:46
Całkiem fajne.<uśmiech> Ale, od tego jest <poważnieje> przyklejony temat.

Evil_Aragami
28-06-2008, 23:04
No niejest tak fatalnie.Ale brzydko pomazałeś te góry.Najbardziej podoba mi się ten typek bez nóg :S z serpentem xD.Popracuj nad cieniowaniem.

PoZdrawiam Aragami

Initial
28-06-2008, 23:15
Heheh jaka rzeź - mogłeś napisać że 16 + czy coś takiego :D

Podoba mi się i jak na pierwszą grafikę - dobra robota ;)

Elder-poskramiacz-katany
29-06-2008, 11:00
ze tak sie uczepie to chyba jest exevo con a nie exeta ale co tam :) fajnie ci wyszlo to ze ten dywan jest w powietrzu a nie na ziemii;)

Vasudanin
29-06-2008, 11:03
@up
Exevo con jest na zrobienie strzał.
@top
Bardzo ładne. Tylko czemu gośc z d shieldem i serpentm nie dał rady carionowi? Wiem, wiem nie rozumiem przesłania.

Bardownik
29-06-2008, 17:12
Zajebiste ;D

kaniaonalna
07-07-2008, 22:35
Bardzo Ładny oby tak dalej.