Pokaż pełną wersje : Expienie 27 Drutem.
ElderDruid777
28-06-2008, 20:48
Witam , jako ze ostatnio nie mam pomyslow na exp chce sie Was poradzic.
Mam 27 Elder Druta ( pacc jest ) z 25 mlev. Ostatnio expilem na scarabach i dragach , lecz po jakis 40 dragach jeden walnal combo ze zostalo mi tylko 2 hp wiec o maly wlos ded. Takze chcialbym poki co do 33 lvl nie expic na nich. Jakie macie propozycje ?
1.Maz przyklejony temat w dziale "Potwory" Tam ci każdy coś dobrego doradzi.
2.Jeżeli coś to może jakieś tomby.
RzalIbul
28-06-2008, 21:49
27 drutem polecam expic w przyklejonym temacie:cup:
Dziekuje ;]
knight-bertol
28-06-2008, 21:58
PRZEKLEJONY TEMAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!
@topic
stone tomb/mino darashia
@down
byłem tam dużo razy i 18 sorcem bez problemów -1 na mino czyściłem z exevo flam hur.
@topic
stone tomb/mino darashia
Tak pewnie jeszcze w wand of decay na tomby? Na tombach bedzie ciezko jezeli nie bedziesz mial hailstorm rod wiec nie polecam. Mino darashia? To czasami bardziej niebezpiecznie niz dragi. Schodzisz na dol, wpada minoguard, kilka mino i juz ci przebijaja sie przez tarcze i idzie na armor.
2.Jeżeli coś to może jakieś tomby.
j.w
Jezeli nie byliscie na mino/tombach 27 druidem, nie piszcie.
Polecam guardy i larvy, guardy z wand of decay + exori frigo/flam. Do 33 lvl, pozniej mozna juz dragi i tomby.
Lmao. Na mino na Darashii siedziałem sorcem na lvlu 29 i czyściłem całą, łącznie z questem, więc nie pieprz.
Moze i wyczysciles, ale bedziez mial waste, musisz sie caly czas leczyc i attakowac, a kasa na mansy/life ringi idzie, chyba ze wolisz czekac az ci sie mana odnowi.
po co drzecie ryje ze jest przyklejony temat skoro i tak dajecie mu odpowiedzi ?! -.-
@topic:
najlepiej w przyklejonym expic
@down
A ten dalej swoje -.- Po jakiemu mam to jeszcze powiedziec? Po mongolsku?!
Astilinek
29-06-2008, 11:00
Wbij na Cyclopolis. Mówię ci świetny exp, jesteś zawsze na plus, a jeśli zrobisz lootbaga, to możesz być nawet do 3k na +. Chodzisz po całym -1, i wybijasz wszystko co się rusza. Jest jeden warunek: musisz się zaopatrzyć w bp stalagmitów. Bez tego czasem jest ciężko a używanie któregoś ze strików to waste. Opłaca się się ich używać tylko na arcanista aby szybciej ubić. Na -2 też możesz chodzić ale tu potrzebny będzie ci dwarfen ring na smithy. Spokojnie można tutaj level wbić w 2h lub mniej i jednocześnie będąć na +.
Sorkerus
29-06-2008, 11:47
Polecam ci Dc poziom -1 z Monkiem
Jezeli nie byliscie na mino/tombach 27 druidem, nie piszcie.
Lmao. Na mino na Darashii siedziałem sorcem na lvlu 29 i czyściłem całą, łącznie z questem, więc nie pieprz.
malyjanek
29-06-2008, 17:59
Na mino na Darashii siedziałem sorcem na lvlu 29 i czyściłem całą
Mopem jechales? :D
topic
najlepszy exp w temacie ktory jest przyklejony 8o
EdwardMatiz
29-06-2008, 18:56
@up
HAhah ale śmieszne (żal)
Ja expie moim 29ed - Próbuj Penisula Tomb (-5), Larvy (2h na lvl), roty lb (2,5h na lvl), od 33 tylko dragi i tombsy
MasterMor
29-06-2008, 19:01
a ja polecam Tar tomb -2 z monkiem (lub dwoma, ale jeden starcza), bic mozesz z roda od 13lvla, expilem tam do 37lvla sorcem wbijalem 1lvl dziennie, i bardzo duzo kasy, od 40lvla jak dobrze grasz i lurujesz to ancient scaraby :)
@do wszystkich tych co odsylaja do przyklejonego
to po co wg was jest to podforum?
@up
to wg Ciebie po co zakladali tamten temat?
@down
;o zrozumialem <brawo dla mnie ;D>
Chcesz expić za pomocą druta, tak? Hmmm... Ja bym bardziej próbował jakąś ambitniejszą bronią - np avenger albo coś, a jak nie masz kasy to katana, która na ziemi leży. Bo takim drutem to hmm... szczura byś nie zabił chyba, co najwyżej może węża...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.