PDA

Pokaż pełną wersje : Serwery off

Abut
28-06-2008, 20:56
I znowu do diaska cieżkiego większość serwerów amerykańskich jest off. CipSoft sobią w kulki leci. Zamiast robić te pieprzone updaty, które gówno dają, a i tak grono osób niezadowolonych rośnie. Chciałem sobie pacca kupić, ale jeżeli taka będzie ich dalsza droga, to chyba nic z tego. Teraz nawet zalogować się można. Tibia jedym słowem schodzi na psy i powrotu już chyba nie będzie. Zresztą ta ich droga rozpoczęła się już od dawna. Radzę wszystkim na wakacje zamiast grać w Tibie, wyjść sobie na podwórko, pograć w piłkę, pojeździć sobie na rowerze, spotkać sie z przyjaciółmi, bo taka gra to tylko strata czasu. :/

RzalIbul
28-06-2008, 21:17
Chwlie bez Tibi nie wytrzymasz? :<
No cuz chyba sie potne zeby byc solidarnym z toba:baby:

Leirdek
28-06-2008, 21:27
Wy*******aj suko zamulo, stara cie rucha pod stołem i widzi niebo w tibii. Won z tego forum!!!! X(X(X(X(X(X( Kurwa,suka bicz

Jak ci sie nie podoba to nie graj

Kreten
28-06-2008, 21:29
Hmm.. ja myśle że ty myślisz ze Cipsoft ma kase to żaden problem utrzymać te 15+ serverów jeżeli nie możesz wytrzymać tego 1 dnia bez tibi to idz pograć w pokemony tam takich problemów nie ma ...

Abut
28-06-2008, 21:40
W Tibie gram od czasu do czasu, ale wchodzę raz i od razu kick :/ A was drogie dzieci mi jest po prostu żal.