Pokaż pełną wersje : Jak wasi koledzy mowia na tibie....
Czesc w tym temacie mozecie mowic jak koledzy mowia na tibie. Oczywiscie ci ktorzy nie grali jeszcze, a pierwszy raz widzą naszą tibię hehe :D
np. Moj kolega mowil kiedys ze to jest totalne gowno (ja tez tak mowilem kiedys, ale jak zaczełem gre....) i nie oplaca sie w to grac. PO 2 miesiacach ma juz 25lv dobre skille i c seta hehe :D .
comment plx ;)
Muj kolega mówi zema 754 pk zamiast gp :evul: .
A jak bylem z nim w kafeji to mowil jak mnie PKer gonil ze gp mnie ubije 8o
Ale on jest n00b
Podarujmy dzieciom słońce!!!! :p
Cytuje mojego kolege ktory gral w Tibie przez 15 minut: "Tibia to jest taka gra jak przy ktoryms ludziku beda wieksze numerki to on wtedy zginie!"
Jak tego nie skomentuje, na poczatku roku (nowa klasa) tylko ja gralem w Tibie wszyscy sie czepiali. A teraz juz kilka osob gra xD.
Dark Vilej
28-11-2004, 16:05
Heh, moi koledzy mowia na tibie "tibia", a jezeli chodzi o mojego kolege ktoremu pokazalem tibie to tak powiedzial: "wez te kwadraciaki chodzace po trawie, co ty widzisz w tej grze?" Potem gdy sie zorietowal co to, zaczol grac regularnie :D
heheh wlasnie tibia taka jest. brzydka grafika ale jak sie pogra dłuzej to........
Tibia jest grą dla ktrocyh ktorzy sie nudza w domu siedzac przy kompie i dla tych ktorxy lubie ta gre hehehe i nie maja w nic innego do grania :P
Sharphis de'Moon
28-11-2004, 18:01
Jeden mój kolega z klasy czesto mówi do mnie "co tam w tej twojej Tiebi", mówi po prostu na nią Tiebia
nom u mnie byl.o troche "inaczej" :D Najpierw jeden kolega zaczął grać i przekonał drugiego kolege, a potem przeciagneli innego kolege i potem mnie, potem zassali 2 innych kolegow :p . Po 2 tygodniach (bodajze) przeniesli sie z chimery na antice tlumaczac sie cenami( :baby: ), potem siem troche im znudzilo i Zagrali w MU online. na poczatku sie bronilem ale mnie rowniez zassali. Przepadlem na 2 tygodnie, po czym wrocilem do tibii razem z kolegą ostatnim i przedostatnim( :D ) a ci 3 pierwsi pytaja sie nas czasami: " Wy jeszcze w to gracie?" i jest tak i owak :confused: Naturalnie ja tez gram z nimi ale gram jak nie moge sie zalogowac w Tibii
moji kumple mowia na tibie - "SRIBIA" xD... po prostu nie lubia tej gry bo przez nia wciaz siedze w chacie i nigdzie nei wychodze... a jak gadam zawsze z kims na gg i mowie ze msuze leciec to zawsze do mnie tekst : "idziesz grasz w swoją kochaną sribie"?
U mnie tez jest tak ze ostatnio dostlaem bana na 30dni(30 dni paca *** zjadł) i we wtorek sie konczy.. to moi koledzy mowia tak: O nie znowu bedziesz grac w ta tibie a było juz tak fajnie..grales z nami w et a tu znowu powracasz do ciemnicy do takiego gowna jak tibia.... to juz sie robi upokarzające...przeciez moge grac w co chcem chyba istnieje demokracja w tym kraju :P:P:P:P:P:P:P
Mój kumpel jak widzi tibię to mówi:
"Ci Cipkanowie (Cipowie) Chyba nieźle węgla do pieca muszą wsypać by jeden serwer wystartował"
Albo:
"16 kolorów? nieeee 100 kolorów? Nieee... To może .... Wiem !! piętnaście kolorów!!"
A tak na marginesie to tibia ile ma kolorów :P??
LOL_13 ty lolku.. ale sie usmialem przy ostatnim zdaniu twojego posta ! Malo nie spadlem z krzesla. Wiesz wogole co to demokracja ? No bo chyba nie.. ;] Demokracja to ustroj rzadzenia. Lud (wiekszoscia glosow) wybiera prezydenta/burmistrza/kogo tam chce i ten ktos rzadzi w panstwie. Jest jeszcze takie cos jak sejm, gdzie ludkowie (poslowie) uchwalaja lub obalaja ustawy.
No dobra.. sorki, za maly OFFTOP. Teraz na temat : u mnie jak u wiekszosci.. mowili, ze Tibia to gowno, a teraz graja. Ja przestalem grac, bo niestety szkola nie pozwala. Ale lepiej sie czuje, jak wiem, ze nie jestem uzalezniony :)
Pozdro!
re: Kajulec
widać, że Ty też nie do końca wiesz co to demokracja ... musisz przyznać iż z demokracją związana jest wolność wyboru
re: albert
to 8 bitówka czyli 256 kolorów
Moi koledzy mówiom na tibie że to:
-to jest poje**** gra
-chińskie ścierwo
-piszcel
re: Kajulec
widać, że Ty też nie do końca wiesz co to demokracja ... musisz przyznać iż z demokracją związana jest wolność wyboru
re: albert
to 8 bitówka czyli 256 kolorów
Zupełnie sie z tym zgadzam...ale widac ze jakis noob nie wie co to jest demokracja do konca....zal mi takich noobkow :P ;) a po za tym na ludzi sie nie mowi ze jest lol bo lol to jest lay of layut.... czy jakos tak...i to znaczy duzo smiechu
eh....zanim zaczalem grac tez gadalem ze to gowno ze co za debile z tych ludzi ktorzy w to graja jednak gdy sam zaczolem szybko zminilem zdanie zaje****** mi sie wkrecila ta gra i moglbym grac prawie NON-STOP.
Jednak szanuje tych ktorzy nie lubia tej gry, ale nie nawidze tych co gadaja ze to kur*****e gowno itp. takim gosciom z checia skopal bym ryje i wsadzil Nóż w dupe - on znajdzie sie gleboko :D
Skillz: 80\80
M lvl:6
P*******C hAkErOw (H** wam w dupska)
moi kumple mowia na tibie: Baboliczna gra :P a ja lubie w to grac bo przypominaja mi sie czasy jak 12 lat temu wlaczylem moja pierwsza gierke jak mi stary kupil zx-spectrum :]
[]Artimos[]
28-11-2004, 22:49
Ja zawsze albo po szkole albo cyś musze lecieć na chate tam z jakiegoś powodu to zaraz kumple : "A ty co znowu lecisz se lasować mózg na tibi ? " albo "już nie ma co tibia zlasować bo już ci kompletnie zlasowała cały mózg".
LOL(tacy kumple) 8o
wOjTaSeQ
29-11-2004, 12:12
Ja lepiej nieebende mówił jak moji koledzy{ktorzy nie grają}muwią na Tibie!!Jeśli ktoś bardzo chce niech pisze:2156854<<<<<<-----GG
Jeden kumpel to co chwile sie mnie pyta: I co grasz dalej w tą swoja Tibii :P
Z kolega namowilismy innego kumpla zzeby se ja sciagnal i zrobil postac. Powiedzialem mu zeby nie patrzyl na grafike tylko na grywalnosc a on mowi spoko ja nigdy nie patrze na grafike:D. Na drugi dzien usunal gre bo powiedzial: Grafa jest z***ana w tej grze i nie gram w to!!:P
Thimburd
30-11-2004, 16:37
"Stare g***o", "Kiszka XXI w.", "Gra z epoki kamienia łupanego", "Co to k***a jest?", "Za******e denna gra", "Ile to ma kolorów? 2???", "A jakie ma wymagania? Pójdzie na moim comandorze? Chyba tak.", "Ale z ciebie down z koro grasz w takie gówno :)".
-.-
To mówią moi kumple i ziomy o tibi. Czasami robi mi się smutno z tego powodu. :(
"Stare g***o", "Kiszka XXI w.", "Gra z epoki kamienia łupanego", "Co to k***a jest?", "Za******e denna gra", "Ile to ma kolorów? 2???", "A jakie ma wymagania? Pójdzie na moim comandorze? Chyba tak.", "Ale z ciebie down z koro grasz w takie gówno :)".
-.-
To mówią moi kumple i ziomy o tibi. Czasami robi mi się smutno z tego powodu. :(
o kurde zal mi ciebie :( u mnie mowia na tibie zle ale...nie az tak....powiedz mi zeby sie od ciebie odczepili (chodziasz nie wiem czy to cos pomoze.... ;p
Tasiorstrasz
30-11-2004, 18:44
Kiedys gdy kumpel zachecal mnie do gry (Sorc 40+) mowilme "Nie ..zwariowałeś nie bede gral w jakas pegasusowską gierkę" ...tearz gram i mam Knighta 30+a , w klasie co 2 chlopak gra w Tibie (Elite 105+ Elder 45+, Pal 25+, Pal 20+) , i gdy gadamy o Tibii to dziewczyny zwykle mówią : A Ci znow o tej zaje*** Tibii " ....
Piecyk11
30-11-2004, 18:48
U mnie rodzice wiedza co to Tibia ale znajomi chcąc mi dowalić zawsze się pytają: "co tam jaki masz lvl w swojej sribii??"
Troszke mnie denerwowalo al zdążyłem się przywyczaić. Najgorsze że żaden z kumpli nie daje się namówić na Tibie :/
Pozatym nieraz jak sie zastanowie to wydaje mi sie że Tibia jest moim nałogiem :P
nom ciezko kogos namowic na tibie...jeden kolega juz umie wszystko tylko ze jego komputer nie chodzi i nie ma neta.... :(
Moi kumple tez tibi nie nawidza i muwia na to ze to jest"cztero i pół piksleowa gierka"i czestao jak ide w szkole z kumplem co tez w tibie gra i se gadamy o tibi to oni we 2 staja na przeciw nas i udaja ze sie mieczami bija i jeden nagle wzeszcy na pul szkoly "you advanced in shielding"
To dopiero nooby :D lol:D
Sokochłap
30-11-2004, 22:06
u mnie nie jest zle. Kumplowi sie podoba grafika :) ?a drogi zrobil postac,dobil do 2 lvl i zabil go poison spider :/ i juz nie gra :/
U nas na Tibie mówią "Chłopki" :D , przez jakis czas grali wszyscy lecz po pewnym czasie kilku sie wyłamało, a jak zaczeli mówic ze tobia poje** gra, musieliśmu uzyc siły. Od tamtej pory nie padło żadne złe słowka na temat Tibi.
CHŁOPKI ROX :)
U nas na Tibie mówią "Chłopki" :D , przez jakis czas grali wszyscy lecz po pewnym czasie kilku sie wyłamało, a jak zaczeli mówic ze tobia poje** gra, musieliśmu uzyc siły. Od tamtej pory nie padło żadne złe słowka na temat Tibi.
CHŁOPKI ROX :)
popieram ;)
Master magi
01-12-2004, 14:22
Moi kumple tez mowia ze tibia to gowno i syf i dlaczego w to gram i ze chca sie zamienic ze mna na kompa bo po co mi taki dobry jak gram tylko w jakas gre na amige xD.Jaq narazie udalo mi sie przekonac jednego kumpla zeby gral i niezle mu idzie.Jest tez jeden debil ktory dobil do 2 lvl i go cos tam zabilo i teraz sie smieje z tibi i mowi ze to gowno a jest taki idiota ze nawet zs rooka nie wyszedl...Ja jak zaczolem grac to nie mowilem ze to ma zryta grafe tylko ze slabo chodzi (wyciagalo 5-7fps na dobrych wiatrach ;))a teraz chodzi cacy.Mi sie w tibi grafika podoba.Fajne "efekty swietlne" jak mozna to tak nazwac.
Knight Simon Dark lord
01-12-2004, 14:23
u mnie muwiomj coś w stylu"tibia to guwno" "tylko ślepi grajom w gra o takiej grafice" ale ja myśle że część (nie muwie wszyscy ale część) nie ma netu i zazdrości a reszta do downy
u mnie muwiomj coś w stylu"tibia to guwno" "tylko ślepi grajom w gra o takiej grafice" ale ja myśle że część (nie muwie wszyscy ale część) nie ma netu i zazdrości a reszta do downy
eee a może do słownika zajrzeć??
u mnie brat zwykle mówi na tibie:
Byłem dzis w (jakims sklepie nazwy nie pamietam) i znowu jakieś pedału grały w to gowno :P
Lol
ja: Mateusz jak oceniasz tibię?
Mat~: łee... 2d gówno bez sęsu X( wole warcrafta -.-
ja: Paweł jak oceniasz tibię?
Paweł: super, za***ista, wy****ista w kosmos w lepszą grę nie grałem!
Ja Tibie mówie że Tibia to kompletne gówno, moi koledzy myślą, że to gra najlepsza pod słońcem. W Tibie grałem długo, też tak myślałem, ale odkąd zwaliły sie na serwery ludzie pokroju założyciela tematu, tzn Ci którzy zrobili z tej gry kompletne ścierwo, to przestałem myśleć o Tibii w tych kategoriach.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.