Pokaż pełną wersje : skill=obrona
Mam pytanie???
Czy skill ma wpływ na obronę jak mam bron dwuręczna.??? np. mam 65sword to rzadziej i mniej tracę życia niż miał bym np. 35sword.
Bo inaczej po co nam def. w broniach
Tak, shilding wplywa na obrazenia. Im wiecej bron ma def (dwureczna) tym mniejsze obrazenia. Bron + tarcza sie nie sumuja.
gdy nie uzywasz tarczy do szansy na blok wlicza sie skill walki bronia ktorej uzywasz.
kombossik
29-06-2008, 00:06
UP
czyli mając skille 100/90~ (a często takie sie ma) lejąc z ave będę obrywał mniej niż lejąc z sov + mms?? bo wtedy sword byłby większy niż shielding a ave ma 38 defa .
nie koniecznie, nie wiemy jak skil przeklada sie na defa
czyli mając skille 100/90~ (a często takie sie ma) lejąc z ave będę obrywał mniej niż lejąc z sov + mms?? bo wtedy sword byłby większy niż shielding a ave ma 38 defa .
mysle ze tak, ale glowy za to nie dam.
Mozna sie zastanawiac, czy uzywanie tarczy nie wplywa czasem na redukcje sily ciosow ( na zasadzie: ave i mms blokuje tak samo, ale jesli cos sie juz przebije to przy ave zada wieksze obrazenia ), niestety cholernie ciezko to sprawdzic.
mysle ze tak, ale glowy za to nie dam.
Mozna sie zastanawiac, czy uzywanie tarczy nie wplywa czasem na redukcje sily ciosow ( na zasadzie: ave i mms blokuje tak samo, ale jesli cos sie juz przebije to przy ave zada wieksze obrazenia ), niestety cholernie ciezko to sprawdzic.
Nie tak ciezko wystarczy wziasc walizke kasy i isc do cipsoftu.
Co do tematu, bylo wiele teorii. Niedawo nawt bylo update poprawiajacy cos tam zwiazanego z broniami, ale dokladnie nie wiem co.
Z drugiej strony, jezeli born ma defa, mniejszy attack niz axe, to musi do czegos slurzyc, na ozdobe by cipsoft tego nie robil. Moze kiedys nam to wszystko wyjasnia.
Quatro_Divine
30-06-2008, 07:30
UP
Sov+mms=40 shielda bo sov ma +3 do tarczy a ave ma 38~
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.