Pokaż pełną wersje : Test server login -wtf?!
Witam wszystkich, moze komus sie to wyda smieszne, a moze wqrzy to wladykow forum (mam nadzieje, ze nie), ale raz na jakis czas pokazuje sie okienko (przy probie wejscia na tibie) ze sprawdza cos tam w opci network. Chodzi o to ze jak nawet zaznaczam ta opcje "test server login" czy tez odznaczam, to i tak wyskakuje te same okienki, zeby sprawdzic.. ktos moze mi pomoc?!
<B>Rampah</B> - lvl16 - Danubia!
nawigator
29-11-2003, 16:57
`zrtestartuj kompa i wlacz tibie albo
zaloguj sie jak pojawi sie to okienko zamknij je "x" krzyzykiem i wlacz na nowo i spróbuj zalogowac powinno pomóc
szczerze to nie pomaga, bo nawet okienko z moiaj pstacia (rampah (danubia) mi nie wsyakuje, tylko od razu te okienko TEsT SERVER LOGIN, wiem ze dla niektorych moze to blacha sprawa, al pomozci mi prosze kto mial podobnie i rozwiazal problem , bo pierwszy raz mi sie tak zdarzylo...
PS: restart nie pomaga
PS2: pzeinstalowalem tibie i pierwszy raz bylo dobrze, nawet weszlem, a potem znowu to samo!
PLZ - HELP!!!
Rampah - 16lv - sorc - Danubia (masz jakis klopot, wal smialo)
nawigator
30-11-2003, 03:22
hmm serio to ja juz nie wiem moze wejdz w options/network/ i odznacz TEST SERVER LOGIN
jezeli to nie zadziala to ja juz nie wiem
merchior
30-11-2003, 05:35
mnie terz to sie robi!!!
ja próbuje do skótku ,włączam ,wyłączam i sie udaje
Mi tez to nie dziala i mojemu koledze tez nie. Trzeba czekac bo zaden sposob nie jest tu skuteczny
Badzadza
30-11-2003, 13:22
mam pytanie... czy wszyscy z was uzywali kiedykolwiek TibiaCAM ??? pytanie mi sie nasuwa tylko dlatego ze te problemy pojawily sie u mnie wlasnie po uruchomieniu TibiaCAM (nie odrazu, na nastepny dzien)
Oryginalnie dodany przez rampah
szczerze to nie pomaga, bo nawet okienko z moiaj pstacia (rampah (danubia) mi nie wsyakuje, tylko od razu te okienko TEsT SERVER LOGIN, wiem ze dla niektorych moze to blacha sprawa, al pomozci mi prosze kto mial podobnie i rozwiazal problem , bo pierwszy raz mi sie tak zdarzylo...
PS: restart nie pomaga
PS2: pzeinstalowalem tibie i pierwszy raz bylo dobrze, nawet weszlem, a potem znowu to samo!
PLZ - HELP!!!
Rampah - 16lv - sorc - Danubia (masz jakis klopot, wal smialo)
ja ten problem mam wyłoncz t wloncz tibie i zadziała!
mam pytanie... czy wszyscy z was uzywali kiedykolwiek TibiaCAM ??? pytanie mi sie nasuwa tylko dlatego ze te problemy pojawily sie u mnie wlasnie po uruchomieniu TibiaCAM (nie odrazu, na nastepny dzien)
a co to ta tibia cam bo moze mi tez przesto nie idzi a nie wiem co to jest:P
to chyba zamienne okienko dla "too many players".......raz mam "test serwer" raz to dugie :((
http://www.tibia.pl/thread.php?threadid=3273&boardid=11&styleid=1&sid=36c219381c2fab33b02485e11edc8740
Tu wałkowany jest temat o test login server - też to mam
ja mam to coraz czesciej wiec wlaczam i wylaczam i spox
Badzadza
30-11-2003, 17:59
@Derdek:
Pomysl logicznie - okienko "Too many players" wyswietla sie po wybraniu postaci, "No host running [...]" przed.. To raczej nie ma zwiazku.
Mam na to dwie koncepcje:
1. Albo serwer jest tak przeładowany, że nawet nie można sie zalogować do okienka.
2. No albo Cip-team coś robi na serwerze.
RE UP:
1. O 9:10 kiedy jest restart też jest przeładowany nie?
Wchodził o każdej porze nawet jak było 112 osób
.............dziękuję Badzadza .....chyba nie zauważyłeś przymrużonego oka .........
ja mam tak samo od kilku dni wkurza mnie to cholernie ...przychodze ze szkoly by pogra c ...a tu .......wrrrrrrrrrrrrr
trzeba czekac i tyle
EDIT POST
Tibia mi już działa.
Cipowie tłumaczą te złe połączenia tym, że tymczasowa wydajność Tibii nie jest maksymalna z p[owodu wprowadzania Grudniowego updatu
Mam nadzieję, że wam działa
Mi tez to wyskakuje
Ale mam juz na to sposob. Troche nudny ale zawsze cos.
Po prostu robie resa kompa, jak nie pomaga to znowu i tak w kolko. Zazwyczaj po 3 resach zadziala :D :)
Kusiak--->Rubera---->Thais---->Palladyn----->13lvl
luki_000
08-12-2003, 00:05
Ja zamykam tibie i znowu otwieram i działa ^^
a jeżeli chodzi o tibia cam to ja mam ale na starym kompie bo na XP mi nie działą ;/
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.