PDA

Pokaż pełną wersje : Pg Druidem 55lvl+

Araya99
29-06-2008, 14:21
Mam pytanie gdzie expic druidem na 55lvl + z 50 mlv tak aby wbijało się jak najwięcej xpa na godzinę :) Nie interesuje mnie waste jednak dobrze by bylo gdy przy odrobinie szczęcia moglboby sie zwracac :)

Czekam na propozycje

knight-bertol
29-06-2008, 14:42
Może byś podał pacc czy facc

Sądzę jednak, że facc więc polecam dragon lair venore/nagitana quest;DC-2lub za tp

i NAJLEPSZA MIEJSCÓKA DLA CIEBIE a mianowicie "PRZEKLEJONY TEMAT!!"
pozdro

@down
Nie wczyscy są tacy jak ty, że kupują postacie na allegro

A i popracuj nad ortografią, powtarza ci się dwa razy "że" w zdaniu

dybos
29-06-2008, 14:45
Wiem, że szkoda, że na allegro nie możesz też kupić expa no ale cóż zobacz sobie tutaj:http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=1807&highlight=gdzie+expic+druidem

Decade
29-06-2008, 14:46
a moze ktos ma pacc pierwszy raz i nie zna miejsc?
Czego wy od razu z tym allegro

Emcess
29-06-2008, 14:47
Wiem, że szkoda, że na allegro nie możesz też kupić expa no ale cóż zobacz sobie tutaj:http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=1807&highlight=gdzie+expic+druidem

wow, zajebiscie zablysnales ziomek x\

Vodetus
29-06-2008, 14:49
1. Venore Drags/dl
2. Fibula Drags/dl
3. POH powierzchnia drags/gs
4. POH Demodras resp drags/dl
5. Dwarf Hell (?)

Narazie mam tyle propozycji. Polecam pierwsze 3.

@decade

Sek w tym ze nie wiadomo czy ma pacc:)

@edit
Ale jako ze jestes druidem to polecam ktorys z respow drag/dl, wiadomo z jakich powodow.

Kanq
29-06-2008, 14:55
Jak facc to najlepiej venore d lair / gs na poh, tak jak przemówcy ;]

No a jak pacc to oczywiscie ank dl, edron d lair

jeszcze zalezy czy solo ;] czy masz blokera

Betrol

Zablysles postami z 2003 gratuluje inteligencji

dybos
29-06-2008, 14:59
wow, zajebiscie zablysnales ziomek x\

To nie chodzi o błysk tylko jak ktoś nabił 55 lvl to raczej już powinien wiedzieć o co chodzi w Tibi. Przecież rozmawia się z innymi graczami i z kolegami z wyższymi lvl-ami gdzie expią.:crusader:

Decade
29-06-2008, 15:09
Jeszcze nie nabiles 55 wiec skad mozesz o tym wiedziec ze tak jest?

Araya99
29-06-2008, 15:50
Jestem elder druidem sroki ze nie napisalem. :P

A do PANA ALLEGRO to czy to az takie zle ze pierwszy raz udało mi sie tak mocno wylvlowac postac magiczna i niemam pomysłu gdzie dalej expic bo nigdy wyższego lvla magiem nie miałem??

@up
Mam blokera 150+ ek
Piszcie wszystkie możliwe miejscowki solo i bez bloka

Pzdr. Araya :)

Vodetus
29-06-2008, 15:59
Noto jezeli jestes ed.

Solo
1. Dragi/dl Ankh (7x resp)
2. Dragi/dl Venore
3. Dragi/dl Edron
i ewentualnie ale to imo raczej dla sorca:

4. Gs island
5. Undead island
6. Tomby za tp

Ale ze jako jestes ed noto polecam szczegolnie wiekszy resp dragow/dli (Fibula lub Ankh7xresp, a na pozniejszym lvl oczywiscie POI Dl's) z tym blokerem + sio + frigo hur. Bloker oczywiscie bieze na siebie wieksza ilosc. Przy odrobinie szczescia moze nie bedzie waste ale nie liczyl bym na to:)

Pozdrawiam

Tytanos
29-06-2008, 16:09
TOMBY albo Ancient Scarab, ewentualni Frosty z blokerem (raczej duże waste)

Vodetus
29-06-2008, 16:17
TOMBY albo Ancient Scarab z blokerem. Albo Frosty z blokerem (raczej duże waste)

No to raczej dla sorca niz druida:)
Lepsze bylby by dragi i dle

Asunul
29-06-2008, 16:18
hydry, frosty, dle, dragi, poh, gs island, dwarfy guardy a jesli masz duzo kasy to idziesz z tym blokerem na wrl i tyle, aczkolwiek duze ryzyko deda

MasterTusk
29-06-2008, 17:03
Spróbuj quary z blokerem, może się zwrócić(terra wave, terra strike, sio, exura)

kombossik
29-06-2008, 17:12
Jeśli nie obchodzi cie waste to bież SD i na frosty !!!

widziałem 45 lvl (na utamce ofc) który wbił tam 2 lvl w 1,5h więc jeśli chodzi o exp to to by było najlepsze miejsce :)

z SD mógłbyś także lać DL'e bo lejąc z roda + frigo będziesz je wolno lał (na tym lvlu)

MasterMor
29-06-2008, 19:06
Jak chcesz zeby ci sie zwracalo, to lecisz na ancient scaraby i bez zadnego kuzwa blokera jak tam jakis mistrz napisal, bo lajtowo mozesz lurowac czasem wyskocza 2-3 ale powinienes dac rade, oczywiscie bez utamki, ja na 55lvlu jak mi po 3 wyskakiwaly wchodzilem na respie ^ od lewego wyjscia w ank obok schodkow na ancienty w takie miejsce ze moga cie bic tylko 2 i lajtowo wyrabialem sama exura B)

Jak chcesz waste to czysc Frosty z sd jak bedziesz mial szczescie sie zwroci ;)

edit: mozesz jeszcze na deep fibuli biegac z rodem i frigo, wyrobisz lajtowo jak bedziesz lurowal max 2 dragi

Araya99
29-06-2008, 19:20
Próbowałem dzis ancient scaraby. Tak jak mówiliscie jest zwrot z p armow jednak exp jest dla mnie nadal za maly!!!
Ale i tak dzieki za all propozycje
Jutro ide na poi dle przetestowac i sądze ,ze tam nie bede nazekal na ilosc wbitego expa w godzinke :P

Decade
29-06-2008, 19:35
Jak masz bota to idz na dragon lordy z exori frigo bez utamki.. potrzebujesz skrypt o szybkim czasie reagowania ze jesli masz hp ponizej tam 300 albo mniej jak lubisz ryzyko to zaklada energy ringa, leczy cie na full, i zdejmuje ring zeby nie robic niepotrzebnego waste. A jak nie masz bota to ... ble.
Jesli masz swiat no pvp to zablokuj dwoma nob charami przejscie na smoki w venore dragon lair i caly spawn twoj. Mozesz rowniez sprobowac cyclopolis wszystkie na niewidce rozdzce i exori tera. waste jest duze ale robisz z 80 K na godzine. A jak chcesz duzo zarobic... to bota, depositer, jakis dobry obuch albo topór i wio na dworce.. :) Na drefii jest fajnie mozesz sprobowac te necro i vampiry itd.Wiecej pomysłow nie mam sam odwiedzalem tylko te miejsca ale ciut nizszym levelem.

Vodetus
29-06-2008, 19:57
@up

LoL ;]

Wylansowany
30-06-2008, 09:14
Jesli chcesz naprawdę pg i lekko hardocorwe akcje, to polecam forbidden islands. Quary na Maladzie, czy Lich Hell na Ramoa (odmienia się?). Tylko weź tego swojego blokera i będzie OK.

malyjanek
30-06-2008, 09:24
Chcesz duzo expa?

Bierzesz SD i lecisz na Frost dragony.Hatchlingi bijesz z exori visa (lub co tam wolisz) a Frosty z SD.Jesli bedziesz mial szczescie to Ci sie nawet zwroci.Polecam do szybkiego expa jesli nie liczy sie dla Ciebie waste.

naiwny20
30-06-2008, 20:21
Witam
Zadaje tutaj pytanie bo widze ze cieszy sie dosyc duza popularnoscia ten temat a ze rowniez mam pytanie odnosnie ED mysle ze moze i znajdziecie chwile czasu aby mi pomoc
Sytuacja wyglada tak 53 ed mlvl 46 z eq softy albo bohy do tego mam full terra set ewentualnie moge pozyczyc full magma set
I tutaj pojawiaja sie pytania
Pierwsze pytanie to dosyc szybki exp, nieuzywajac przy tym sd (chwilowy dolek finansowy)
Drugie pytanie to gdzie najszybciej kase na tym ed zarobic tylko jakis inny pomysl niz darashia tower, myslalem o malym respie hero tam by moze bez potionow sie obeszlo bo resp dosyc wolny ?? ale nie wiem jak z lootem ktos to testowal ?? chodzi o resp x3 hero, ewentualnie jakies inne miejsce tylko nie robiac lootbagow z jakis mace etc tak jak na mino bo dwa razy dluzej schodzi sprzedanie tego niz zbieranie
I ostatnie pytanie najlepsze pg na tym lvlu oczywiscie z sd jesli chodzi o blokera z tym moze byc problem na obecna chwile ale jesli juz z blokerem to wybor miedzy 90 lvl (bardziej pewne tzn wiecej czasu) i z 150lvl (rzadko i tutaj musialo by byc mocne pg)
A i odrazu musze powiedziec ze jesli chodzi o venor dragon lair odpada

Pozdrawiam i dziekuje za wszystkie odpowiedzi

A co do tematu mysle ze skoro sam pytam duzo nie pomoge ale jak chcesz z waste tzn "sd style" na ancientach tzn na respie na zachod od ank kolo ~150k na godzine mozna wyciagnac i to spokojnie

Kleczajek
30-06-2008, 20:34
Witam
Zadaje tutaj pytanie bo widze ze cieszy sie dosyc duza popularnoscia ten temat a ze rowniez mam pytanie odnosnie ED mysle ze moze i znajdziecie chwile czasu aby mi pomoc
Sytuacja wyglada tak 53 ed mlvl 46 z eq softy albo bohy do tego mam full terra set ewentualnie moge pozyczyc full magma set
I tutaj pojawiaja sie pytania
Pierwsze pytanie to dosyc szybki exp, nieuzywajac przy tym sd (chwilowy dolek finansowy)
Drugie pytanie to gdzie najszybciej kase na tym ed zarobic tylko jakis inny pomysl niz darashia tower, myslalem o malym respie hero tam by moze bez potionow sie obeszlo bo resp dosyc wolny ?? ale nie wiem jak z lootem ktos to testowal ?? chodzi o resp x3 hero, ewentualnie jakies inne miejsce tylko nie robiac lootbagow z jakis mace etc tak jak na mino bo dwa razy dluzej schodzi sprzedanie tego niz zbieranie
I ostatnie pytanie najlepsze pg na tym lvlu oczywiscie z sd jesli chodzi o blokera z tym moze byc problem na obecna chwile ale jesli juz z blokerem to wybor miedzy 90 lvl (bardziej pewne tzn wiecej czasu) i z 150lvl (rzadko i tutaj musialo by byc mocne pg)
A i odrazu musze powiedziec ze jesli chodzi o venor dragon lair odpada

Pozdrawiam i dziekuje za wszystkie odpowiedzi

A co do tematu mysle ze skoro sam pytam duzo nie pomoge ale jak chcesz z waste tzn "sd style" na ancientach tzn na respie na zachod od ank kolo ~150k na godzine mozna wyciagnac i to spokojnie

pvp/non-pvp?

naiwny20
30-06-2008, 20:48
pvp/non-pvp?

oo rzeczywiscie to dosyc istotne
PvP, ale jesli chodzi o blokera to przy "pg-owaniu" moge np wave + sio, przy bardzo dobrym expie tzn szybkim koszta beda malo istotne

shoq
30-06-2008, 20:49
Zobacz ten temat:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=172649

naiwny20
01-07-2008, 08:38
Zobacz ten temat:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=172649

Jedna ale jednak wielka roznica w Twoim temacie mowa o facc