PDA

Pokaż pełną wersje : wysoko lvlowe postacie

ziomsky
29-06-2008, 19:49
Ostatnio zastanawiałem się nad profesją i stwierdziłem że warto zobaczyć co i jak w highscore. Wyszło na to, że powyżej 300 są głównie rycerze, ale nie zabrakło też palladynów, magów i druidów (np. mateuszdragonwielki). Zastanawiam się dlaczego właśnie knightci są najlepsi? Czy warto walczyć kimś kto ma słabe pvp i ekstremalnie niski mlvl?

Donpeyot
29-06-2008, 19:56
Poprzez skillowanie mają nadludzko wytrenowaną cierpliwość i nie trafia ich szlag przy nabijaniu kolejnych milonów ekspa jak każdego normalnego człowieka.

Vil
29-06-2008, 20:37
najprosciej sie nimi botuje, wiec wysokolevelowych knightow przybywa szybciej niz przedstawicieli innych klas.

LordKunieczkoOfCalmera
29-06-2008, 20:41
Knightem najłatwiej botować

Howard-Webb
29-06-2008, 20:51
I w Tibii <7.6 Knight, to jednak była profesja bardzo dobra, wiec h lvl - )nie zawsze) stara postac, czesto pamietajaca czasy... <7.6

ziomsky
30-06-2008, 09:07
Czym w takim razie grać w 2 osoby(ja z kumplem). Knightem którego kumpel co jakiś czas może wystawić na botowanie czy palladyn? I jeszcze jedno. Czy paladyn walczący assasin star uderza co 1sek czy co 2sek?

Itachi
30-06-2008, 09:20
To jest właśnie podejście dzisiejszych graczy ;/ ehhh...
Tak zaczynasz grac z nastawieniem ze będziesz bocił to idź lepiej grac w chińczyka a nie w Tibie :(

Hadugg
30-06-2008, 09:34
Jezeli w twojej glowie sa tylko 2 opcje: botowalnie lub sharowanie, to lepiej nie graj w tibie. Wyjdz na rower albo polaz se po drzewach.

ziomsky
30-06-2008, 11:09
Ok. Pomińmy resztę. Co mi doradzicie na szybkie wbicie wysokiego lvl-a bez bota?

dybos
30-06-2008, 12:55
Ja ci poradzę.
Musisz mieć mnóstwo cierpliwości. To podstawa, gdy dedniesz musisz się nie zrażać, tylko odrabiać. Cierpliwość to w Tibi podstawa.

Dytka
30-06-2008, 13:13
Rozpocznij gre na non-pvp.
i Najlepiej knightem graj.
Bo napoczatku nie obczaisz czarow.

Haroxer
30-06-2008, 13:17
Uważam, że knight nie jest zła postacią, ale nie jest też najlepszą. Ja sam gram knightem i uważam, że jest to fajna postać i na początku najprostsza. :) Ale każdemu odpowiada co innego.

ErAgOg
30-06-2008, 13:23
Uważam, że knight nie jest zła postacią, ale nie jest też najlepszą. Ja sam gram knightem i uważam, że jest to fajna postać

Nie jest złą, nie jest najlepszą, jest to fajna postać. Zdecyduj się o_O

sTILss
30-06-2008, 13:35
Czym w takim razie grać w 2 osoby(ja z kumplem). Knightem którego kumpel co jakiś czas może wystawić na botowanie czy palladyn? I jeszcze jedno. Czy paladyn walczący assasin star uderza co 1sek czy co 2sek?

Nie graj wogle ok?

Scofild
30-06-2008, 14:39
Ehh coraz więcej przybywa dzieci.

Jeżeli masz botować i tak dalej pobaw się ptaszkiem a jak nie to ić się schowaj.

Coraz więcej dzieci spamuje typu Sorc to głupia postać Knight najwięcej zarabia i tak dalej.

BZDURA!

Graj tak jak chcesz durniu! a nie spamujesz Każdy zakłada bezsensowne tematy kim mam grać :/ To twoja decyzja.

Każdy chyba na forum będzie ci radził profesję taką jaką gra co? ^.-

A jeżeli nie masz swojego stylu to ić na śmietnik.

Rekin Master
30-06-2008, 14:41
Odwalcie się od niego. Serio nie jesteście fajni, gdy nie tolerujecie złych graczy :P .
@Topic
Gdybym chciał szybko wbić 120~ lvl to wybrałbym palka. Myślę, że jest on 'najlepszą' postacią do tego lvl-a :). Jeśli chcesz sharować-bierz palka.

Rycerz będzie idealny, jeśli jednak wolisz grać przy użyciu bota.

ziomsky
30-06-2008, 15:01
Dzięki za wsparcie Rekin Master. O taką odpowiedź mi chodziło. A reszta sama sobie posty nabija pisząc że kolejny temat niepotrzebny.

Ostatnie pytanie. Czy paladyn używający assasin starów uderza co 2 sekundy czy co 1?

Mateusz_Fire_knight
30-06-2008, 15:12
lol.... zastanawiasz sie jak bedziesz walil z assassin star.... ale zeby walic z assassin star trzeba wbic 80 level...xD zaczym to zrobisz to minie z rok... jak nie wiecej... jeszcze profesje zmienisz 1000 razy.... Padniesz palkiem.... i skonczysz nim grac przerzucisz sie na inna profesje.... potem i ona ci sie znudzi i znowu wrocisz do pala....xD myslisz ze jak ktos da ci dobrą rade na forum to odrazu wbijesz 100 lvl?xD to sie przeliczyles...xD max 20 lvl!

ziomsky
30-06-2008, 15:25
Prosiłem o odpowiedź a nie nabicie postów. Wiem że trzeba mieć 80 lvl ale jest to jak na razie najsilniejsza broń palka i chciałbym uzyskać odpowiedź.

JUNIR
30-06-2008, 17:33
czemu od razu nie banujecie takich idiotów ?

Erhion
30-06-2008, 18:21
Up:

Pobożne życzenia. :D

Co wy macie do knighta? No dobra, kiepski jest (lul), skillować trza, nie da się tego i tamtego ale kurde jakoś tyle osób nim gra?

Ja tam wole kine i chuj mnie boli co inni myslą.

Wylansowany
30-06-2008, 19:01
Ja ci poradzę.
Musisz mieć mnóstwo cierpliwości. To podstawa, gdy dedniesz musisz się nie zrażać, tylko odrabiać. Cierpliwość to w Tibi podstawa.

Cierpliwość w Tibii to podstawa? Przy tych wszystkich botach,kupnach z allegro,sharach itp?
Podstawa to jak w RL logiczne myślenie. Kojarzenie faktów, zapamiętywanie szczegółów, kombinowanie itd. Cierpliwość nie ma nic do rzeczy. Chyba, że grasz knightem/palkiem to do lekkiego skilowania (chociaż jak chcesz możesz nie skilować - twój wybór w końcu).

@topic
Knightów jest najwięcej, bo przy grze nim nie trzeba aż tak dużo myśleć jak innymi profesjami. To proste: wchodzisz, nawalasz, leczysz się, pilnujesz, żeby nie było waste. I już.

ziomsky
30-06-2008, 19:58
Ok. Zdecydowałem się na knighta. THX for all, temat do zamknięcia.