Pokaż pełną wersje : Mam Free Account
mariodemolka
30-06-2008, 15:48
Cześć. DZisiaj zalogowałem się na mój 15 lvl na rookgaardzie. Wcześniej posiadałem PACC'a, lecz już go nie mam, ale nadal jestem na PACC AREA.
Oto screen:
http://img170.imageshack.us/img170/3512/hmmmci8.jpg
Edit:
Ok. sorry nie wiedziałem ^^
Vasudanin
30-06-2008, 15:51
Będziesz na pacc area póki nie przejdziesz przez most. Wystarczyło poszukać bo temat było o tym więcej niż zero...
Howard-Webb
30-06-2008, 15:51
i poki sam nie wyjdziesz / cm ciebie nie wywali, to mozesz tam zostac (jak wyjdziesz, to juz nie wrocisz ;] )
Penie kiedy się logowałeś miałeś jeszcze pacc i skończył się w trakcie gry.
Teraz jeśli sie wylogujesz i zalogujesz jeszcze raz pojawisz sie w świątyni na faccu
Ale jak zostaniesz, to możesz bana złapać ; )
Penie kiedy się logowałeś miałeś jeszcze pacc i skończył się w trakcie gry.
Teraz jeśli sie wylogujesz i zalogujesz jeszcze raz pojawisz sie w świątyni na faccu
Jak sie nie znasz to się nie wypowiadaj.
---
Możesz tam zostać do update ( bo po nim logujemy się w świątyni ), no chyba że sam wcześniej przejdziesz przez most.
Ale jak zostaniesz, to możesz bana złapać ; )
Bana? Jakoś nie słyszałam żeby ktoś dostał bana za to że nie wyszedł z pacc arena gdy mu się pacc skończył.
No to nie słyszałaś, ale za takie coś można dostać bana.
Bana? Jakoś nie słyszałam żeby ktoś dostał bana za to że nie wyszedł z pacc arena gdy mu się pacc skończył.
Można to podciągnąć pod świadome wykorzystywanie błędów w grze, a za to jest ban.
@up
może i masz racje
No to nie słyszałaś, ale za takie coś można dostać bana.
Czy ja jestem facetem ?
@up
może i masz racje
Czy ja jestem facetem ?
1. Na pewno ma racje.
2. A czy ja coś takiego mówiłem?
Można to podciągnąć pod świadome wykorzystywanie błędów w grze, a za to jest ban.
ni, to jest bug, cipsoft o nim wie i z tego co wiem, nie mowil nic o ewentualnym banie. ;
Hmm... Bug czy celowe zamierzenie. Przecież gdy stracimy pacc i jesteśmy na pacc arena to nas przenosi do thais, a na roku zostajemy czyli celowe.
ni, to jest bug, cipsoft o nim wie i z tego co wiem, nie mowil nic o ewentualnym banie. ;
O jeny.. No to równie dobrze mógł napisać "świadome wykorzystywanie bugów w grze", przecież to jedno i to samo.
Ne musi mówić, wystarxy, że jest w regulaminie. :P
MazixIsBack
01-07-2008, 16:36
Rup lut. :(
@Down
Ty tesz :<
Panowie, jestem Senior Tutorem (nick Peer), pozwolcie, ze wam wszystko wyjasnie:
- tylko na rookgaardzie mozna zostac na PACC area bedac FACC
- Za zostanie NIE MA BANA (pytalem o to CM Manina Danubia), kiedy mi sie skonczyl PACC
<ZAMKNIJCIE TEMAT>
Panowie, jestem Senior Tutorem (nick Peer), pozwolcie, ze wam wszystko wyjasnie:
No to jesteś elo.
- tylko na rookgaardzie mozna zostac na PACC area bedac FACC
A no to nowość, bo jeszcze nikt nic o tym nie mówił w tym temacie.
- Za zostanie NIE MA BANA (pytalem o to CM Manina Danubia), kiedy mi sie skonczyl PACC
A ja się pytałem CM Manina Silvera i mi mówiła, że za zostanie JEST BAN.
<ZAMKNIJCIE TEMAT>
Zamknij drzwi. _/
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.