PDA

Pokaż pełną wersje : moje filmy Demonic z elysi :D

Demonic
28-11-2004, 19:17
http://movie.erigol.com/herohuntonwrl.rec

http://movie.erigol.com/behequestelysia.rec

http://movie.erigol.com/hiernapkersmuchforfun.rec

mam nadzieje ze sie sopdoba :D

NOWY HOST :
www.mojhoster.republika.pl/behequestelysia.rec

www.mojhoster.republika.pl/hiernapkersmuchforfun.rec

www.mojhoster.republika.pl/herohuntonwrl.rec

Hitmanu
28-11-2004, 19:19
Mmm pliki w zip.`ach. Nietwierdze że odrazu keylogger, ale też nieściągam.
Jeśli ktoś może, niech zeskanuje i powie co wyszło. :D

Demonic
28-11-2004, 19:22

o boshe co za ********* tutaj sa!!
1. ta stronka zawsze daje pliki w *****
2.jak sciogniesz jakis ***** lub ***** i zobaczysz ze w srodku jest tylko .rec to nie ma keyloggera
3.tylko ***** to keylogger

WIEC WSZYSCY NIE SIE NIE BOJA I NIE SLUCHAJA NOOBOW

morwi
28-11-2004, 19:26

LOL to po co piszesz takie posty? sam nie umiesz sprawdzic, a tak pozatym ten serwer zawsze daje pliki w zipach

btw. teraz sciagam, jak obejze to zedytuje posta

EDIT:
ten behequest juz chyba widzialem(czyt. juz byl na forum)
ten drugi filmik 227min:/

Demonic
28-11-2004, 19:27
nareszcie jakis mądry a juz myslalem ze same nooby tu są :baby:

Demonic
28-11-2004, 19:28
radze wam wszystkim szybko sciognoc ten behe quest bo go zara usunom i beda sie czepiac ze quest spoiling ;p

Wokamir
28-11-2004, 20:42
Fajny film z behe questem ale ****a mać ty szmatławcu był keylogger!!!!!!!!!!!******* się na ryj. NIE ŚCIĄGAJCIE TEGO!!!!!!!!! keylogger był w behe quest

morwi
28-11-2004, 20:48
Fajny film z behe questem ale ****a mać ty szmatławcu był keylogger!!!!!!!!!!!******* się na ryj. NIE ŚCIĄGAJCIE TEGO!!!!!!!!! keylogger był w behe quest

LOL
ja nic nie mialem 0,o

Demonic
28-11-2004, 21:04

ty *******ony noobie zastanow sie jak .rec moze miec keyloggera bauhahahahahahahahaahahahaaahahah :D :D :D

Obszczymurek
28-11-2004, 21:18
fajnie...tylko jak tu nie byc noobem skoro nie ma racjonalnego wytluamczenia czy jest keylogger czy nie bo sie wrzyscy kluca ....
kto ma racje ? kto klamie ? tego dowiecie sie pantwo w kolejny odcinku pod tytułem " ty je**** P*** noobie" :baby:

Wokamir
28-11-2004, 21:52
w rec tez moze bys keylogger.A tu podam link że to udowodniono http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=18196

morwi
29-11-2004, 07:49
@ wokamir
wez ty sie lepiej zastanow co piszesz. tak sie sklada ze ja sciagnolem to nic nie bylo, inni tez chyba sciagali i tez nic nie mieli(chyba). poprostu posciagales jakies programy i w nich byly keylogery i tyle

Demonic
29-11-2004, 17:48
fajnie...tylko jak tu nie byc noobem skoro nie ma racjonalnego wytluamczenia czy jest keylogger czy nie bo sie wrzyscy kluca ....
kto ma racje ? kto klamie ? tego dowiecie sie pantwo w kolejny odcinku pod tytułem " ty je**** P*** noobie" :baby:

mmmmm jezeli jestes noobem ok wytlumacze JESCZZE RAZ!
Zapytaj sie ****a byle kogo ze plik .rec nie moze miec keyloggera do ****y nedzy *******onej!! (sory za slownictow ale ten noob oskarza mnie ze daje tu key loggery)
Noż ****a Mać ludzie pomyslcie albo sciognijcie tu moderatora i sie sami zapytajcie ze plik ***** to key logger!
.rec nie moze miec keyloggera!!!!!!!!!!!!!!!!!!! o boshe

Demonic
29-11-2004, 17:51
w rec tez moze bys keylogger.A tu podam link że to udowodniono http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=18196

bushhahaahahahahah wez sie zastanow dokladnie!
chyba nie wiesz co to keylogger czubie!
i przestan *******ic bo mi tylko takei nooby jakty psuja reputacje!

NIE BOJCIE SIE TAK STRONKA ZAWSZE DAJE PLIKI W ***** CHOCIAZ UPLOAD JEST W .REC HTTP://MOVIE.ERIGOL.COM

Monte
29-11-2004, 19:09
Lol... Potweirdzone przezemnie... W tych filmach nie ma żadnych keylogger'ów - -

Demonic
29-11-2004, 19:18
Schostowalem to jescze raz na innym serwie sprobojcie teraz moze nie ebdzie mnei uwazac za hackera!!!!!! :(

Mutares
29-11-2004, 19:45
Qwa linki macie podane w .rec a a stronka wam zip dodaje zastanowcie sie troszke.........

Demonic
01-12-2004, 17:30
no more comments ? :S

Dominator_pl
01-12-2004, 17:47
O Boze tylko nie Republika TRANSFER PRZEKROCZONY X(

fluorek
01-12-2004, 19:48
Demonic ma racje że jak jest plik exe to jest keyloger a jak rec to nie !!!!!!!!!!!!!A jak nie wierzycie to zobaczcie sobie temat Keylogery w rarach i zipach.

Demonic
01-12-2004, 23:13
Demonic ma racje że jak jest plik exe to jest keyloger a jak rec to nie !!!!!!!!!!!!!A jak nie wierzycie to zobaczcie sobie temat Keylogery w rarach i zipach.
Dzieki ze mnie poparles bo tu są takie nooby ze mysla ze ja ich schakowalem :D

Demonic
01-12-2004, 23:14
O Boze tylko nie Republika TRANSFER PRZEKROCZONY X(
jak nie republika to sciognij z erigol.movie.com.
nie boj sie ze to rar j nie daje filmow po to zeby hacknoc tylko zeby inncyh czegos nauczyc i zeby ludzie mnie troche poznali :D

Lotux druid
02-12-2004, 06:55
dla noobow : Sprawdzilem to nie keyloger idioci
Dla normalnych : spoczko filmy

Vermyn
02-12-2004, 14:17
n/c

Czemu wszyscy uwazaja, ze ja ***** or ***** to keylogger, moze najpierw sciagnac i sprawdzic? :S

Filmy nawet ;-)

@diXon KInIan@
02-12-2004, 15:03
o boshe co za ********* tutaj sa!!
1. ta stronka zawsze daje pliki w *****
2.jak sciogniesz jakis ***** lub ***** i zobaczysz ze w srodku jest tylko .rec to nie ma keyloggera
3.tylko ***** to keylogger

WIEC WSZYSCY NIE SIE NIE BOJA I NIE SLUCHAJA NOOBOW

dobrze gadasz!
wczoraj dla takiego noobka tez musialem to powiedziec :S

Ignac Motyka
02-12-2004, 15:07
Jezu co tu sa za nOOby ... niedlugo dojdzie do tego ze beda sie tacy klucic o to ze w plikach np. bmp sa keylogery i t p ... starzy wyluzujcie jak macie knighta facca na 10 lvlu ze skillami 15/15 to nawet jak was shakuja to wielkiej straty nie bedzie (ba moze ze nawet wroca ci do depo z nadzieja ze znajdzie sie cos lepszego od scale armor i orcish axe/scimitar/battle hammer) bo raczej tylko tacy potrzebuja za wszelka cene plikow z questami... a kazdy komu naprawde zalezy zeby obejrzec filmik to dawno sie zabezpiecza przed keyloggerem-konfigoracja firewalla nie uruchamianie plikow *****(nic nie sugeruje demo ^^ ) zalaczonych w plikach ***** i ***** itp,itd...

Demonic
02-12-2004, 20:20
dobrze gadasz!
wczoraj dla takiego noobka tez musialem to powiedziec :S

Wiem bo tutaj sa takie z***y ktore stracily mornind stara etc...

ja sie domyslam czemu.
Bo na trade czasami pisza new movie .... here ~www.~~~~.~~/~~*****
I te *******one w dupe kazika nooby sciogajom to albo wchodza na stronki przez ktore hackuja.

pewnie nawwet nie wiedzą co to jest ad-adware 6.0<-------- program ktory usuwa key loggery!