Pokaż pełną wersje : Nowe serwy?
Kadabra13
30-06-2008, 16:49
Elo mam pytanie czy będą nowe serwy non pvp??
Podobno maja byc 2 NPvp jeden dla all graczy a drugi tylko dla PACC (czy jakos tak) :)
Dobrodziej
30-06-2008, 16:53
This is bullshit
Xou_AzoK
30-06-2008, 17:20
@up
i agree this is bullshit
neopostman
30-06-2008, 17:30
o, tutaj pisze o nowych serwerach non-pvp: http://forum.tibia.pl/announcement.php?f=19&a=41
Niee, kolega mojego kolegi mi mowil, ze nie bedzie nowych npvp tylko bedzie 5 nowych enfo.
@up
Śmieszny jesteś koteq, kto na serio gra na enfo ? Światy są puste... To po co robić nowe ?
pytaj się bana cipsoftu a nie nas X(X(X(
cipsoftowi teżnie zawracaj głowy :cup:
Nerfarien
01-07-2008, 01:01
@up
Śmieszny jesteś koteq, kto na serio gra na enfo ? Światy są puste... To po co robić nowe ?
Wiesz co to jest bezmozgu ironia?
@up
Bezmózgu ? Nie można grzeczniej ?
A ironia to sposób wypowiadania się, oparty na zamierzonej niezgodności, najczęściej przeciwieństwie, dwóch poziomów wypowiedzi: dosłownego i ukrytego, np. w zdaniu Jaka piękna pogoda wypowiedzianym w trakcie ulewy.
Wikipadia.
Podobno maja byc 2 NPvp jeden dla all graczy a drugi tylko dla PACC (czy jakos tak) :)
Skad wiesz ze beda nowe serwy?
malyjanek
01-07-2008, 15:05
Skad wiesz ze beda nowe serwy?
nie wie,on chce aby tak bylo
prawda jest taka ze nikt z nas tego nie wie.Tylko CIPY.
ArcherMisiek
01-07-2008, 15:09
Przypuszczam, że i CIPY po zapytaniu ich, czy będą nowe serwery, odpowiedzieli by nie wiemy.:baby:
nie wie,on chce aby tak bylo
prawda jest taka ze nikt z nas tego nie wie.Tylko CIPY.
To nie tak ze ja chce, bo mnie to wali czy beda czy nie a napisalem tak bo ktos tak gdzies pisal a czy to prawda to nie wiem :)
malyjanek
01-07-2008, 15:24
Sugerujesz sie plotkami
ten sam koles co pisal o tych serwerach pisal ze update bedzie ....tydzien temu (sciema z forum tibi i CM)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.