Pokaż pełną wersje : Knight. Czy dobrze myśle??
Wiec. Mam sobie 9lvl;) kina ze skillami 44/41 (sword/shield)
EQ: Steel Helmet,K Armor, P Legi, Dragon Shield, Serpent Sword.
Skilluje sobie na rotach i mam zamiar na nich skillowac do 50/50 a następnie kupic
Vampire Shielda i przezucic się na Slimy. Bede biegał tylko z enchantowanym dwuręcznym swordem (według mnie najlepiej się zadaje wysokie obrażenia) wiec chce wbic tylko wysoki skill sworda czyli 60 lub 65.
Dodadkowe informacje:
*lvl 10 (aktualnie)
*facc
*Venore
*posiadam 14k w dp
Czekam na wasze propozycje co do zmian mojej wizji itp.
Aktualności
1.Mam juz 10lvl
2.Skille 48/44
3.Kupilem Vampire Shield
neopostman
30-06-2008, 17:23
O co ci chodzi ?
Każdy gra według własnego upodobania. bye.
może byś tak trochę lv wbił???
@down
Uważam że to pytanie było zbędne, lub retoryczne. A jak chcesz retoryczne pytania zadawać, to pogadaj z kimś na rl, bo moim skromnym treść posta nie wymaga zamieszczenia w wątku.
Strasznik
30-06-2008, 17:35
aha to lvl teraz wbijac?
Nie, lepiej przy pełni księżyca
Donpeyot
30-06-2008, 17:57
Nic nie robi tak dobrze na ego jak wejść na forum i pojechać niewbie, co nie chopaki?
@autor: Olej tą v-shield i slimy -> na takich skillach jakie planujesz osiągnąć wystarczą ci minosy i eq jakie masz. 50/50 i v-shield to za mało, żeby skillować na slimach. Nie nastawiaj się tylko na wysoki skill sworda i 2-handed bo będziesz zbierał baty od potworów zadających obrażenia fizyczne. No i wbij ten 20 lvl wpierw.
@down: no skilując sworda nie da się nie skilować shielda, chyba że skilowałbyś tylko na jednym potworku to by ci rósł o połowę wolniej - ale to by było bez sensu. Poza tym nie wiadomo czy większość czasu spędzisz na d-lair -> ciągle zajęte - więc będziesz musiał szukać alternatyw takich jak np. facc tomb, a tam już szield i one handed są bardzo na miejscu.
Nic nie robi tak dobrze na ego jak wejść na forum i pojechać niewbie, co nie chopaki?.
W pełni się z Tobą zgadzam. Wchodze na Forum żeby się czegoś dowiedziec a oni odrazu jadą. Tak jak by od początku wiedzieli wszystko o Tibii.
No tego shielda również wbijam. Tylko mówie ze większośc gry spędze na Dragon Lair wiec bede uzywal 2 recznego sworda :):)
większośc gry spędze na Dragon Lair wiec bede uzywal 2 recznego sworda :):)
Myśl w przyszłość.
Może kupisz "PACC".
Może wbijesz taki poziom że smoki Ci nie wystarczą?
No i jak ktoś napisał one są często zajęte.
Więc ja bym pomyślał nad bronią jednoręczną+tarcza.
Pozdrawiam
eisscheriann
30-06-2008, 20:23
naprawde, nie musisz pytac nas o rade. grasz dla siebie, nie dla nas ;)
jeżeli satysfakcjonują cię skille xx/xx, to skilluj do xx/xx, jeżeli zadowolą cię skille yy/yy, to wbij te yy/yy. rób co uważasz za słuszne, na pewno popełnisz wiele błędów jak każdy, ale na błędach człowiek się uczy ;) i nie przejmuj się zbytnio opiniami innych na temat twojego chara, ważne żebyś ty był zadowolony. pamiętaj, grasz dla swojej przyjemności i satysfakcji, nie dla czyjejś.
Tylko mówie ze większośc gry spędze na Dragon Lair
tego nie wiesz, no chyba że masz dobrego scrypta (:
[QUOTE=eisscheriann;2151398]pamiętaj, grasz dla swojej przyjemności i satysfakcji, nie dla czyjejś.
/QUOTE]
Dobra dostałem oświecenia. Dzieki chłopaki zrobie to co uwazam za słuszne :) Pozdro dla was i szczęścia w L00t'ach :P
pamiętaj, grasz dla swojej przyjemności i satysfakcji, nie dla czyjejś.
Dobra dostałem oświecenia. Dzieki chłopaki zrobie to co uwazam za słuszne :) Pozdro dla was i szczęścia w L00t'ach :P
Zawsze tylko chłopaki Ehhh, a powiesz nam co zrobiłeś :D
tego nie wiesz, no chyba że masz dobrego scrypta (:
Żałosne to było, nie każdy odrazu musi expić na bocie...
You Welcome
Inix
Tibinosss
01-07-2008, 08:31
Żałosne to było, nie każdy odrazu musi expić na bocie...
You Welcome
Inix
widze, że na żartach sie nie znasz ^^
You Welcome
Inix
You're welcome*
@topic
Miło, że zdecydowałeś się grać po swojemu, powodzenia :)
Robienie przesadnie wysokich skili na low lvl to glupota,bo latwo pasc na kicku i wiele godzin pracy idzie na marne,sam skillowalem do 82/82 na 40 lvlu i zaluje tego czasu bo padlem pare razy i tak na 130 mam 88/85 co jest mowiac delikatnie beznadziejnie patrzac z perspektywny niegdysiejszego knighta z 82/82 na 40.
TheDwarf
02-07-2008, 07:57
Robienie przesadnie wysokich skili na low lvl to glupota,bo latwo pasc na kicku i wiele godzin pracy idzie na marne,sam skillowalem do 82/82 na 40 lvlu i zaluje tego czasu bo padlem pare razy i tak na 130 mam 88/85 co jest mowiac delikatnie beznadziejnie patrzac z perspektywny niegdysiejszego knighta z 82/82 na 40.
Ta masz racje
Wbijanie skilli to glupota bo latwo pasc na kicku i stracic.
Expienie to glupota bo latwo pasc na kicku i stracic level.
Wbijanie mlvla to glupota bo latwo pasc na kicku i go stracic.
Kupowanie dobrego EQ to glupota bo mozna pasc na kicku i go stracic.
Chyba ze masz AoL, ktorego zakup tez jest glupota bo padasz (na kicku oczywiscie) i tracisz 50k.
Kupowanie blessów to głupota bo można paść na kicku i go stracić.
A tak na powaznie panie up - wiesz pan co to sa blessy? Moze gdybys je mial to nie tracilbys 2 skilli per death.
@UP
Na 40 lvlu blessy?^^
Blessy opłaca się kupić około 70 lvla
Maju_Rastaman
02-07-2008, 09:22
Poza tym... Nie tylko na kicku można paść... Zawsze może się jakieś gówno przydażyć... Chociażby jakiś większy pk team, albo głupi dead na mobie :( Więc po co kupować blessy na takim poziomie?
Sry za offtop.
eisscheriann
02-07-2008, 11:28
Poza tym... Nie tylko na kicku można paść... Zawsze może się jakieś gówno przydażyć... Chociażby jakiś większy pk team, albo głupi dead na mobie :( Więc po co kupować blessy na takim poziomie?
Sry za offtop.
a co, na 100+ lvlu to sie nie może przydarzyć? to po co w ogóle kupować blessy...
Ta masz racje
Wbijanie skilli to glupota bo latwo pasc na kicku i stracic.
Expienie to glupota bo latwo pasc na kicku i stracic level.
Wbijanie mlvla to glupota bo latwo pasc na kicku i go stracic.
Kupowanie dobrego EQ to glupota bo mozna pasc na kicku i go stracic.
Chyba ze masz AoL, ktorego zakup tez jest glupota bo padasz (na kicku oczywiscie) i tracisz 50k.
Kupowanie blessów to głupota bo można paść na kicku i go stracić.
A tak na powaznie panie up - wiesz pan co to sa blessy? Moze gdybys je mial to nie tracilbys 2 skilli per death.
Panie krasnoludku,powiedzmy ze masz 40 lvl i skille 80 do ktorych jeszcze sie jakos dochodzi wmiare prosto,kazdy ponad to to prawdziwa udreka,wiec wiadome ze lepiej wbic lvl 41 ktory zrobisz w 2-3h niz masz sie meczyc do powiedzmy 85/85 na co ci zejdzie okolo 150h (a dokladnie: Knight to raise melee from 80, 100% to 85 = 133h, 55m, 44s.
Time for 1% at skill 80 = 0h, 13m, 9s.)
Przez te 133h bys nabil z 40 na 70 okolo wiec chyba lepiej poexpic przy czym z kazdym lvlem ryzyko smierci jest coraz nizsze.Co do blessow,to tylko alegrowicze,botterzy na 40 maja na blessy.Proba pouczenia mnie nie wyszla ci zbytnio pozatym nijak twoj post odnosi sie do tematu wiec mozesz nie udawac elitarnego usera tego serwisu bo sie kompromitujesz.
a co, na 100+ lvlu to sie nie może przydarzyć? to po co w ogóle kupować blessy...
on zwrocil uwage na oplacalnosc blessow na 40 lvlu poruszonym w poscie poprzedzajacym jego,zanim skomentujesz pierw przeczytaj ze zrozumieniem,a nie szukasz dziury w calym
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.