Pokaż pełną wersje : Legalny program do sprawdzania expa.
Mam pytanie.Czy istnieje program do sprawdzania expa który jest legalny?
Jeśli tak to byłbym wdzięczny za zamieszczenie linka.Widzałem na ss'ach jakiś program który pokazuje procent expa.To nie była tibia.gg.
Przed napisaniem tego tematu użyłem opcji szukaj.
Sozemego
28-11-2004, 19:54
http://www.tibia.pl/exp_table.php
Tabele expa to ja widziałem.Widzę że poczucie humoru dopisuje.
@up
No ale to jedyny legalny sposób, chyba że poczekasz na Skill Bar'a.
z tego co pamiętam to jakiś użyszkodnik naszego forum zrobił taki kalkulator. Jesli Ci by bardzo zależało to nawet ja mogę zrobić taki program, gdzie podajesz aktualną ilość expa (kopiując z tibii) a ja Ci wypiszę ile do następnego lvl-u, pokażę nawet pasek procentowy :p. Tylko taki program (do którego musisz wprowadzić swoją ilość expa) jest legalny, reszta ingeruje w klienta (czyta odpowiednie dane z klienta) i jest nielegalna.
lol jak naprawia www.tibia.xx.pl to ze storny bedziesz mugl sciagnac nub bota do tibi....
lol jak naprawia www.tibia.xx.pl to ze storny bedziesz mugl sciagnac nub bota do tibi....
jakbyś przeczytał dokładnie, kolega zapytał się o LEGALNY program
Dzienki za wszystkie odpowiedzi.Nie zamieżam łamać zasad tibi bo to nie sprawiedliwe w stosunku do innych graczy.Na skil bara se poczekam w końcu to tylko miesiąc :p .
@up
No ale to jedyny legalny sposób, chyba że poczekasz na Skill Bar'a.
Nieprawda, są jeszcze kalkulatory skilli... I do tego jest jeden legalny program, nie ma do niego linka, bo masz go na komputerze... Akcesoria->Kalkulator
Tam wpisujesz expa na następny lvl i podajesz tyle ile masz i już!!!!
"Pomyśl to nie boli, rusz głową"
Mezo
Używaj czasem własnej głowy... Bo nie będziesz kiedyś umiał spirów policzyć ile musisz wziąść ze sobą...
@up
Jeśli uważasz, że obliczanie sobie na kalkulatorze jest mniej czasochłonne i wygodniejsze niż spojżenie na tabelę na stronie, to niestety żałuję, że nie mogę pojąć Twojego toku rozumowania. -.- Aha i skąd będziesz wiedział ile trzeba expa na następny level skoro nie używasz tabeli?
@up
Jeśli uważasz, że obliczanie sobie na kalkulatorze jest mniej czasochłonne i wygodniejsze niż spojżenie na tabelę na stronie, to niestety żałuję, że nie mogę pojąć Twojego toku rozumowania. -.- Aha i skąd będziesz wiedział ile trzeba expa na następny level skoro nie używasz tabeli?
Heh, wg. mnie Rolandowi chodziło o to, że sprawdzasz ilość expa z lvl do lvl...
Co do tego kalkulatora p.l.'a to może być dobre ^^, chociarz bodajze w ToK'u jest taki kalkulator (pokazuje nam nawet ile trza zabic danych potworkow do lvl XD). Ale...jak Ci sie nudzi to mozesz napisac, bo chyba bedzie wygladal mniej wiecej tak:
exp na dany lvl - Twoj exp = exp do lvl
mozna tez dodac tabelke lvl, by nie kopiowac wartosci ;)
np
lvl 20 (98.800) - 86.234 = 12.566 :)
Także wiesz...jakby co to pw to pogadamy o tym ^^ (me grafika plx xD)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.