Pokaż pełną wersje : mlvl
Witam zrobilem se n00b chara druid po to aby tylko robic m lvl mam zamiar kupic pacc'a poniewaz mam tez pall'a a wiem ze na paccu lepiej sie expi druidem/sorciem a wiec druid 8 lvl /m lvl 15 jak myslicie do ilu mam tak trenic m lvl zeby potem szybko wbic lvl ? ^- ja myslez e do 25/30 dojde na 9 lvl ;d
Ghard Lage
01-07-2008, 12:01
Do ilu chcesz 25 styka ale ja bym ci radził expić bo teraz stanie i puszczanbie exur się nie opłaca.
na facc'u moim zdaniem nie oplaca sie expic takimi profesjami a zwlaszcza na furorze (same pk'erzy..) a wkoncu sa wakacje mam duzo czasu ^-
I tak na poczatku bijesz z roda odpowiedniego na dany lvl, wiec nie oplaca sie trenowac mlvl puszczajac exurki. Lepiej wbic lvl chociaz 15 porobic kilka bp IH-ow do leczenia w przyszlosci summonow, potem dobic 25 lvl i wbijac mlvl robiac hmm...
Potem juz mozesz expic z rodem i runami i mlv bedzie wazny...
Takie moje zdanie
Pozdro
Jeśli na faccu nie opłaca się expić to w takim razie nie opłaca się też robić mlvla (wolniej mana leci). Jak zwykle więc Twoja postać- Twój wybór.
Ale widzę, że masz jakiś fajny plan ^^ Więc rób jak najwyższy mlvl a potem będziesz miał ciekawą postać, może będzie fajnie :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.