zaloguj się

Pokaż pełną wersje : gdzie sorciem na beho?

Shater
28-11-2004, 21:43
Mam pytanko gdzie jest fajne miejsce gdzie można na beho summonować mino archera i lac z hmm? sprawdzałem na fibuli ale tam jest bardzzzzzzzo wolny resp, sprawdzałem w thais ale tam jest troche malo beholderków...
plz dajcie jakis op[is jak dojść na fajny spawn beho? słyszałem że gdzieś koło bk house jest? jak tak to plz o opis dojścia (niechodzi mi o te juz koło bk bo tam jest bramka lv i nieprzejde :/)

Adaras
28-11-2004, 21:56
Fakt, w BK House jest niezły resp. Najpierw musisz zaopatrzyć się w kluc (nr. 5010), który znajduje się...gdzieś (no dobra, Gremlin =P). Schodzisz na dół, zabijasz Slimy (przeważnie są zlurowane), otwierasz kluczem drzwi i schodzisz. Kilka korytarzy w dół i jesteś na miejscu. Znajduja się tu 4 spawny BH. Stosunkowo dużo miejsca. GL.

Polny Lowca
28-11-2004, 22:02
(quest cenzura) ok opisze ci droge jak dojsc do BH ale dalej nic nie powiedz :P przechodzisz przez most do venore idziesz jakies 10 sek. i przeszukujesz tereny znajdziesz dziurke zakopana odkop ja lopate jest tam kilka rotow.przeszukaj dziurke asz trafisz na drabinke do wejscia na powierzchnie zamiast wyjsc na powierzchnie skrec na zachod i wejc do dziurki(niepamietam 1 czy 2) pozniej idziesz caly czas na zachod az znajdziesz pomieszczenie z bh :) troch trudno to omowic ale jak grasz na chimerze to moge ci pokazac :P