Pokaż pełną wersje : Summer Update 2008
CipSoft, poinformował na swojej stronie, że jutro, drugiego lipca, poczynając od ok. 12:30, wszystkie servery będą wyłączone z powodu długo oczekiwanego letniego update'u. Jego wprowadzanie potrwa parę godzin.
Linki do teaserów:
Teaser 1 (http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=176018)
Teaser 2 (http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=176863)
Teaser 3 (http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=177678)
Teaser 4 (http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=178688)
Teaser 5 (http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=179529)
Teaser 6 (http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=181678)
Kellerman
01-07-2008, 18:41
Yupi Jaj.... w końcu... a właściwie jest się czym cieszyc? pewne rozwiązania były już dawno na otsach... Więc jak zwykle nic szczególnego ostatnio przyjęli taktykę "Ludzie kupią to co im już znane" (w dodatku jak miło :P ,godzina od powstania tematu ,a nikt szczególnie się nie przejął...
Osobiscie to juz sie nie podniecam updatami i jakos w ogole mnie to nie kreci, nie to co kiedys, moze to wina ze nie ma publicznego TSa ehh...
Zaloguje się, zrobie szybko questa na outfit + dostęp do 2nd POI room i będę próbował załapać się do quest ekipy : P
-MaRcEl-
01-07-2008, 18:46
Heh no to sobie poskillowałem jutro:(ten upade bedzie sux dla knightow ale nawet gdyby knight byl najgorsza profesja i tak bym nim gral nie to co niektórzy wyjdzie jakis dobry uptade dla palla to juz zmieniają profesje....
No no zobaczymy jak to będzie wszystko działać ;)
projekt89
01-07-2008, 19:10
Heh no to sobie poskillowałem jutro:(ten upade bedzie sux dla knightow ale nawet gdyby knight byl najgorsza profesja i tak bym nim gral nie to co niektórzy wyjdzie jakis dobry uptade dla palla to juz zmieniają profesje....
a co chca spie**** knight'a teraz? ;(
Kubaland
01-07-2008, 19:22
Nawet niezłe te teasery...
Monek666
01-07-2008, 19:26
Heh no to sobie poskillowałem jutro:(ten upade bedzie...
Chłopie poczekasz jakiś tydzień i będą znowu boty z aktualizowane....
Ja osobiście biorę teraz Bot NG bo również skilluje 8o
Dragones5
01-07-2008, 19:28
Update jutro a mnie jakos to nie rusza tak samo jak Kusniera. Kiedys jak czytalem o update i byl dzien przed to ciekawosc mnie zjadala. W ogole tibia mi sie nudzi a co dopiero mnie update obchodzi.
Dobra zobaczmy co z tego zrobia ale tibia staje sie coraz bardziej nudna ;s.
Zrobie pallka sobie, tak dla testu ;]
ArcherMisiek
01-07-2008, 19:51
Widać, że użytkownicy forum są szybsi od adminów/redaktorów...
Na forum updates powstały aż 3 tematy w ciągu jednej minuty wtedy, kiedy pokazała się wiadomość na tibia.com.
A tutaj... 2 godziny... i trochę. No, ale przynajmniej komuś chciało się napisać te bardzo długie i wyczerpujące 2 zdania.
Rybeczka
01-07-2008, 19:52
Oooo...Wreszcie upek.:cup::cup::cup:
No nareście ;] nowe bowy i armory dla palka ;]
Czekam z niecierpliwością
Na forum updates powstały aż 3 tematy w ciągu jednej minuty wtedy, kiedy pokazała się wiadomość na tibia.com.
A tutaj... 2 godziny... i trochę. No, ale przynajmniej komuś chciało się napisać te bardzo długie i wyczerpujące 2 zdania.
Teraz pomyśl - na forum jest 100 tysięcy użytkowników, każdy z nich może napisać taki temat, jeśli jest online. W zespole Tibia.pl jest ~20 (?) osób mających prawo do wrzucania newsów, z czego dość niski odsetek jest na forum co 5 minut online.
Proste, nie?
ArcherMisiek
01-07-2008, 20:06
Dlatego przydałoby się więcej (niż 20) tych upoważnionych do pisania newsów na forum,
a trzeba też wziąść pod uwagę, że jest czas update i przydałoby się być na bieżąco.
Już nie mówię o Teaserach V i VI, na które czekało się kilka-kilkanaście godzin.
Do Teaserów I, II, III i IV się nie czepiam, bo były szybko przetłumaczone.
Dlatego przydałoby się więcej (niż 20) osób "uprzywilejowanych" na forum,
a trzeba też wziąść pod uwagę, że jest czas update i przydałoby się być na bieżąco.
20 to całkiem sporo. No i już nie przesadzajcie - 2 godziny to nie koniec świata ;)
Do Teaserów I, II, III i IV się nie czepiam, bo były szybko przetłumaczone.
No wiadomo, w końcu moja robota :P
CytrynowySorbet
01-07-2008, 20:11
@up: Dla niektórych tak ><
@top: W końcu update :P A myślałem, że będzie za tydzień.
ArcherMisiek
01-07-2008, 20:12
No prawda, przepraszam, 100000 > 20 :p
Mam jeszcze takie jedno pytanie:
Co, jakbym umieścił jakiś temat w dziale Niusy? Nie zaakceptuje go, wyskoczy jakaś wiadomość, czy po prostu zostanie tam, ale nie pokaże się na tibia.pl? Tak się pytam bo cały czas mnie to zastanawia ;)
Dziennik.pl
Masowa fala masturbacji u polskich dzieci wywołana pojawieniem się oficjalnej zapowiedzi na tibia.com o zbliżającym się wielkim wydarzeniu, jakim niewątpliwie jest Summer Update 2008.
Opinia eksperta:
Proszę państwa, nie ma obaw, rząd zainteresował się tą sprawą deprawacji nieletnich i uruchomi na czas update swoją oficjalną stronę STOP MASTURBACJI, by wykorzenić te diabelskie praktyki.
Pozdrawiamy i liczymy na współprace.
No prawda, przepraszam, 100000 > 20 :p
Mam jeszcze takie jedno pytanie:
Co, jakbym umieścił jakiś temat w dziale Niusy? Nie zaakceptuje go, wyskoczy jakaś wiadomość, czy po prostu zostanie tam, ale nie pokaże się na tibia.pl? Tak się pytam bo cały czas mnie to zastanawia ;)
Po prostu po kliknięciu "nowy temat", otrzymasz informacje iż nie masz wystarczających praw.
beznazwy12
01-07-2008, 20:43
O... Przynajmniej nie kłamią, że to potrwa 5 godzin. XD. Nie którym przyda się parę gdzin odpoczynku.
druidek123
01-07-2008, 20:49
na wreście doczekany update:D
Wylansowany
01-07-2008, 20:56
Hehe i kolejny update, jak ten szybko leci...:baby:
@Ryba
A nie mówiłem ;]
Naczelny
01-07-2008, 21:05
ciekawe co on przyniesie...? :D
Klosorox
01-07-2008, 21:21
LOL teraz mają iść wolniej skille najtowi? ;(;(;(;(;(
LOL teraz mają iść wolniej skille najtowi? ;(;(;(;(;(
Skończcie z to narzekanie, usłyszałeś w depo jakąś informacje od pierwszego lepszego "geniusza" i już przelewasz to na forum.
Mów, że jestem dziwny ale od takiego czegoś mnie szlak strzela
Arka_Sath_Wielki
01-07-2008, 21:30
@2up
kto ci to powiedział ?:
@top
I co w tym takiego extra ? kolejki na no pvp po 300 osob no swietnie, a co do tych 5 godzin - jak by sie nie starali i tak bedzie o 19-20 koniec, jak zawsze ^^
Mystlich
01-07-2008, 21:31
HEH...w końcu update.
Kot wie może wkońcu przyniesie on tyle że przestane grać na OTS Orion (56ms i 55mlvl) i przerzuce sie na rl tibię ; - P
Pzdr.:)
@down
Ten obrazek w podpisie to keylooger ? ^^
Mojezdanie na ten temat:
Ten Update To Żenada
Na to czekałem! Ale, jeżeli wyłączanie serweró potrwa pare godzin, a zacznie się to o ok. 12:30, to pewnie serwery będę włączone pewnie o nie wiem, np. 16:00
Czas na nową dawkę adrenalinyXD
Duke Dran
01-07-2008, 22:02
Na Neptuna! Smerfiastycznie normalnie.
Bo w przeciwieństwie do zwykłych użytkowników, modkowie mają ważniejsze sprawy niż głupi update.
A tak ode mnie. Update to zawsze coś nowego, a po tygodniu wszystko opada i wraca tibijskie życie.
Ten update jest ciekawy, inny niż ostatnie 4. Za każdym razem wszyscy narzekają, a potem i tak wychodzi na to, że nie jest tak źle, chociaż update 7.8 i Hotkeye to był najgorszy update w historii Tibii.
Mordoplastyk
01-07-2008, 22:07
Moim zdaniem updat do niczego , powoli to wszystko zmienia sie w OTS :kat: te armory , dodatki skila i ich dolujacy wyglad , ale coz luknie sie :lucznik:
@down
Ten obrazek w podpisie to keylooger ? ^^
Zgadza się.
Misiu157
01-07-2008, 22:32
Nareszcie bedzie :cup:
Niech jeszcze zrobią addony bez pacc ;d
Zaje.bisty ten update muis byc juz chyba wszyscy niemozeamy sie doczekac XD
Zgadza się.
To go zbanuj czy nie masz uprawnień :D
Dragones5
01-07-2008, 22:44
Nareszcie bedzie :cup:
Niech jeszcze zrobią addony bez pacc ;d
A moze frytki do tego?;]
Zaje.bisty ten update muis byc juz chyba wszyscy niemozeamy sie doczekac XD
Gadaj za siebie bo ja jakos sie tym nie jaram. -.-
Libatzione
01-07-2008, 23:05
Update jutro a mnie jakos to nie rusza tak samo jak Kusniera. Kiedys jak czytalem o update i byl dzien przed to ciekawosc mnie zjadala. W ogole tibia mi sie nudzi a co dopiero mnie update obchodzi.
Dobra zobaczmy co z tego zrobia ale tibia staje sie coraz bardziej nudna ;s.
To co chłopaki, kończymy z Tibią 8o (co to by było, juz se wyobrażam)
Szczerze to mnie też nie kręci ten update, wgl żaden update mnie nigdy nie kręcił... :confused:
manfred_007
01-07-2008, 23:08
Jak część z was mam ten uptejd w du*ie, nie podobał mi się w ogóle ( sorry 2 rzeczy mnie cieszyły;P -aczkolwiek były zerżnięte z otsów) Nowe itemy i jeszcze nowsze i lepsze potfffffory, a co by tego było mało to jeszcze nam dodali DEMON HUNTER OUTFIT... omigosz :( No i jeszcze oczywiście goblin assasin.
I jeszcze bym to wszystko przeżył, jakby nie te zachwyty dzieciaków na forum "O jaki super uptejd będzie XDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXD"
To już po prostu miażdży. Dzieciaki grają w tibie od roku (co starsze to od 2 lat) w tibii osiągnęli 80 lvl z tego 75 lvli na bocie i mają czelność pisać coś o klimacie gry, którego już nie ma! Jest inny gorszy!
Dziękuje ;)
P.s. Żebyście mnie nie zjedli, to chciałbym zauważyć, że w moim ww poście napisałem o dzieciaczkach! które jarają się upkiem. Nie pisałem natomiast nic złego o osobach którym podoba się uptade, i które (osoby przyp. red. :D) w swoich postach starały się napisać coś więcej niż jedno zdanie, dostrzegały coś więcej niż tylko niu ołtfity.
Jeszcze raz dziękuje:)
@Ryba
Co do próby załapania się, uwierz mi nie tylko ty będziesz próbował :p
@up pwn3d hahahahaha
@topic. Podniecacie się jak te dzieci u mnie na osiedlu, z 12 lat mają :]
wgutbier
02-07-2008, 00:22
HEHE to ja pierwszy powiedziałem ze będzie update :P Juz sie doczekać nie moge :P
Mało kontrowersyjny update z powodu braku "balansu postaci". Żadnych nowych terenów (dużych obszarów ofc - nie chodzi tu o hunting grounds). Nie będzie to update tak głośny jak dwa poprzednie.
Z racji dużej ilości itemów będzie on ciekawy z początku, jednak szybko odejdzie w niepamięć wielu tibijskich graczy.
Skutki ostatnich pięciu upów odczuwamy do dzisiaj, jak będzie z tym? Pożyjemy, zobaczymy.
Pozdrawiam,
~Hov
wgutbier
02-07-2008, 03:31
Mało kontrowersyjny update z powodu braku "balansu postaci". Żadnych nowych terenów (dużych obszarów ofc - nie chodzi tu o hunting grounds). Nie będzie to update tak głośny jak dwa poprzednie.
Czy wszyscy macie jakiegoś bzika na punkcie tego balansu i nowych terenow???!!!
W niektórych grach sa mniejsze updaty, a tu co nowy update to nowe potwory, itemki itd...!!!
#tereny
Przecież co update nie muszą dodawać terenów... Ludzie co maja pacca narzekają na to, a co maja mówić zwykli gracze < gdzie tłok na niektórych expowiskach jest tak duży ze na 1 potwora przypada 4 graczy>... Wiem ze płacicie i wymagacie ale bez przesady niedługo Cipsoft będzie robił koncert życzeń na nowe rzeczy tereny i inne... <zal.com> Powiem tyle Ciesze sie z tego updatu, ale ludzie bez przesady cipsoft robi wszystko żeby nam umilić życie a wy jeszcze narzekacie.
#Balans
W niektórych częściach forum pisano na ten temat, ale to ludzie od tibi żądza cala gra wiec nic to nie da takie pisanie i kłócenie sie o wszystko...
Z resztą każdy ma swoja ulubiona klase postaci... W każdej grze są i gorsze i lepsze typy... Teraz i tak jest lepiej niż było...
#Update
Po 1. Wygląd miast <kazordon><darashia> Jedno dla Facc <a jednak o nas pamiętają ;p> drugie dla Pacc
po 2. Rookgard
po 3. Potwory
po 4. Itemy
po 5. System sell/buy (tutaj bardzo wielki +):cup:
po 6. Nowy system gadania z npc
Te 2 ostatnie to jest wielki + :cup:Dla Cipsoftu
Jak dla mnie ten up będzie w 100% udany.
Tibie zmierza w dobrym kierunku:) Dogania większość gier mmorpg wiec: LUDZIE NIE NARZEKAJCIE
Mi się ten Upek podoba. Dobrze, że nie zrobili niczego w kierunku balansowania postaci. Tematy na forum były by już zapchane postami w stylu "Ja już nie będę grał knightem. Skille idą za wolno. Zrobię sobie druida, bo po update łatwiej się nim gra" itp. W tym update nie ma się czego przyczepić. Najwyżej tego, że wygląd przedmiotu się nie podoba.
hehehe Fajny bedzie ten update :D :P Ciesze sie Ze wreszcie to jest:P
---------------------------------------------------------------------------
pan w podpisie też ma ciekawy plik scr ;)
update jak update ;)
druidek123
02-07-2008, 08:32
updatee jest zawsze o 17:30 więc jeszcze tylko 8godzin a ja się nie będe nudził bo będe się w basenie pluskał xD
Pisay_666
02-07-2008, 08:38
Jednego w niektórych waszych wypowiedziach nie rozumiem-
Po cholere jedziecie cipsoft? Po cholere piszecie, że macie w dupie uptejd?
Połowa z was ma pewnie 60+ i podniecia się tym, chwaląc się jeszcze kolegom. I sądze że reszta z was[nie licząc paru osób] bez cipsoftu i jego "Tibii" byłaby niczym!
Co do tematu:
No nic, miło że dzisiaj będzie uptejd. Nie różniący się praktycznie niczym od poprzednich, ale będzie. Miałem zamiar dzisiaj wyjść z rooka, ale chcę sprawdzić ten system nowy.
Lord kasztanowiec
02-07-2008, 08:44
klka ciekawych opcji dodali z czego połowa to z ots...tylko te nowe tunele beda fajne...no ale nic moze sie szybko uwina
Witam.
Wie ktoś może coś o nowych serwerach ? Czy w końcu po 2 latach przerwy nadejdzie ten dzień kiedy wejdą nowe serwery ? Może ktoś jest poinformowany?:baby:
ShosVern
02-07-2008, 08:53
A myślałem, że w czwartek będzie ;x. Ale może i być dziś. ;p
Freemen69
02-07-2008, 09:08
a te nowe kusze coś będą dodawać ? jakieś nowe dodatki czy tylko mocniej będą bić? a ogółem update kijowy jakby dali nowe czary i przywrocili kształt SDków z tibii 8.0 bądz innej poniżej 8.11 to b było spox :) a kin powinien więcej walić z berserka :)
Szybki'lols
02-07-2008, 09:18
a te nowe kusze coś będą dodawać ? jakieś nowe dodatki czy tylko mocniej będą bić? a ogółem update kijowy jakby dali nowe czary i przywrocili kształt SDków z tibii 8.0 bądz innej poniżej 8.11 to b było spox :) a kin powinien więcej walić z berserka :)
Dodają distance fighting ;p
Michnik of Celesta
02-07-2008, 09:39
W końcu ? Nie , ja bym mógł jeszcze poczekać bo ten update to nic wielkiego w sumie , ale dzięki trywialnemu tutorialowi na rooku średnia wieku dzieci neo spadnie z 11 na 8 lat -.-
Hmm... Update, jak wszystkie inne, tyle że zamiast terenów ulepszyli kilka systemów. Nic specjalnego, zresztą jak wszystkie upy.
Dla mnie liczą się tylko ładne graficzki do fake'ów, a w samą tibię gram, bo szkoda mi kasy na coś lepszego w oczekiwaniu na Diablo 3. ;p
Podsumowując: Update nie daje nie oprócz fajnych questów i niektórych graficzek.
@Michnik of Celesta
Niestety, może być jeszcze gorzej, bo nie dość, że to będą dzieci, to to będą noobowskie dzieci ; /
KalasantyX
02-07-2008, 10:12
Diablo III HrhrhHRh...
Co do update...
Nic on nie wnosi do systemu gry. Dodane monstry...
Jedynym plusem jest dodanie questów (mam nadzieję ciekawych), ale i tak pewnie dla 100+...
Tibia by miała sens gdyby nie nieustanne zdobywanie leveli... ewentualnie zmienić system tak, żeby bardziej opłacało się expić w teamach, ale przeszkodą jest "ciasnota" w grze, gdzie tak naprawdę 4 graczy może zablokować pole do manewru.
@edit
Nie mówiłem o 3D...
wiec: LUDZIE NIE NARZEKAJCIE
Wow, widzę krytykę pod moim adresem (może i nie centralnie, ale pewne akcenty da się wyczuć). To może wytkniesz mi w których miejscach narzekam na ten update?
Oceniłem go "z dystansu" i wcale nie wyraziłem w nim swojej opinii o nim ;)
Pozdrawiam,
~Hov
projekt89
02-07-2008, 10:33
Diablo III HrhrhHRh...
Co do update...
Nic on nie wnosi do systemu gry. Dodane monstry...
Jedynym plusem jest dodanie questów (mam nadzieję ciekawych), ale i tak pewnie dla 100+...
Tibia by miała sens gdyby nie nieustanne zdobywanie leveli... ewentualnie zmienić system tak, żeby bardziej opłacało się expić w teamach, ale przeszkodą jest "ciasnota" w grze, gdzie tak naprawdę 4 graczy może zablokować pole do manewru.
nie róbmy wowa kurwa z tibii.. ;) nie wszystkie gry MMORPG musza miec 3D i polegac na laniu mobów w 5 osob .. prosze was. :)
Może średnia wieku spadnie przez ten update, ale nie na moim servie... Ja widze minimum 14 latków, reszta dzieci po dedzie za nic z płaczem przenosi się na noob-pvp i jest git 8o (ofc nie licze tu nobków z karlińskiego depot). Mi się update podoba, chociaż ten outfit śmiesznie wygląda. No ale przekonamy się w praniu jak to wszystko nowe wygląda:)
Btw zapraszam na iridie
Naczelny
02-07-2008, 10:47
reszta dzieci po dedzie za nic z płaczem przenosi się na noob-pvp
To z iridy biorą się te wszystkie NooBy na harmonii xD ;(
nie róbmy wowa kurwa z tibii.. ;) nie wszystkie gry MMORPG musza miec 3D i polegac na laniu mobów w 5 osob .. prosze was. :)
- Tibia tak czy siak idzie już w tym kierunku. Np. enchanting.
- W WOWie wcale nie jest konieczne lanie moba w 5 osób.
- W grze 2D też da się wprowadzić zmiany dotyczące systemu gry.
Naczelny
02-07-2008, 10:54
no właśnie.. wyobrażacie co by sie stało z tibią jak by wprowadzili muzyczke z WoW'a do niej? <ueeeeeeee> :o
Knight65748
02-07-2008, 11:02
Nareszcie update! Od razu wypróbuję nowe miecze i armory moim knightem. A ten strój też niezły. Tylko szkoda że dzisiaj wyjeżdżam:(.
Heh, na szczęście wyrobili się przed moim wyjazdem na kolonie xD 5 dni bede mial na nacieszenie sie up'em :PP Co prawda wiele nie wnosi, ale zwiedze przynajmniej całe kazo :P Ciekawe tylko, czy Wyrmy beda dostepne dla facców.. oby xDD. 'jego wprowadzenie potrwa pare godzin' <-- Ehe, Ehe xD Wiem z doswiadczenia, ze bede trwał kilkanaście.. dobra, joke, ale z 5h napewno...
Myślałem ze będzie ono gdzieś za tydzień albo później. Ale czy wcześniej tym lepiej B)
Myślę że wprowadzenie Update potrwa jakieś 5h?
Erauma_vez
02-07-2008, 12:21
@~!
Jak już zauważyłem, parę osób stwierdziło że te nowe armory, bronie i takie tam xD wyglądają zbyt bajkowo, z tym się zgodzę w 100% xDD :cup: <---
Podoba mi się jednak nowa ulepszona rozmowa z NPC;) chociaż kiedyś to miało swój sens, sanie w kolejkach albo kto pierwszy powie hi ten mógł sobie sprzedawać czy tam kupować pierwszy :)
Nowe monstery też mają sens :)xDD tego chyba nie muszę wyjaśniać :faceoff: bo ne wiem jak xDD po prostu mi się to podoba x]
Level -> 64 65 66 67 68 69 71 72 73 <- Level
P.S I tak stara Tibia 7.6 była najlepsza :) xD
02-07-2008, 12:33
z tego co mi mówili to na światach non-pvp będzie można stawiać monki do skila dla innego gracza ?? czy to prawda ??
wrescie, wrescie, wrescie !!!!!!!8o8o8o
Licze ze bedzie tera w tibie sie pykalo wygodniej i z nowymi potworami fajniej :) itemkami xD :D
Potworek
02-07-2008, 12:55
Myślę że wprowadzenie Update potrwa jakieś 5h?
The service will be back approximately between 17:00 and 18:00 CET. Please excuse the inconvenience.(juz to widze )
Moim zdaniem do 18 napewno sie nie wyrobia .Przed 20 nawet niema co probowac wbic na tibie ;)
Rookstay
02-07-2008, 13:08
tak jak ostatnim razem... czy przedostatnim... niewazne
2 razy przekładali godzinę ruszenia sie i co?? gowno
odkrywcaa
02-07-2008, 13:13
Czy ktoś wie czy może w końcu po tylu latach wprowadzą nowe serwery?
hehehe Fajny bedzie ten update :D :P Ciesze sie Ze wreszcie to jest:P
---------------------------------------------------------------------------
http://img48.imageshack.us/img48/9012/itemywq6.jpg (http://*********/faking.jpg)
Bana mu za podpis.
Keylogger.
Czy ktoś wie czy może w końcu po tylu latach wprowadzą nowe serwery?
Czytaj ogłoszenia:
http://forum.tibia.pl/announcement.php?f=19&a=41
Ciekawe, czy mi chara zbanowanego skasują... Ktoś kiedyś tutaj napisał, że jeśli nie odbanuje się charów zablokowanych za "invalid payment", będą one skasowane... Ciekawe na ile to prawda xD
Fajnie, że będzie Update. Chociaż gram RP, to nie podoba mi się to, że ciągle są dodawane uproszczenia dla paladynów, a knighci tracą co update na swojej mocy, bo najmniej mają dobrego z update...
Siarczyslaw
02-07-2008, 13:43
Te wszytskie nowe itemki potworki itd. wygladaja jak plastelina bedzie do*&^*& ten nowy up.
Dziennik.pl
Masowa fala masturbacji u polskich dzieci wywołana pojawieniem się oficjalnej zapowiedzi na tibia.com o zbliżającym się wielkim wydarzeniu, jakim niewątpliwie jest Summer Update 2008.
Opinia eksperta:
Proszę państwa, nie ma obaw, rząd zainteresował się tą sprawą deprawacji nieletnich i uruchomi na czas update swoją oficjalną stronę STOP MASTURBACJI, by wykorzenić te diabelskie praktyki.
Pozdrawiamy i liczymy na współprace.
hahahahahahhah owned.... hahahahahha placze 8o
Bana mu za podpis.
Keylogger.
A tobie bana za cytowanie linkow do keyloggerow...
Siarczyslaw
02-07-2008, 13:55
Nowy Klient Juz Jest Zapraszam Do Zassysania!
ArcherMisiek
02-07-2008, 13:55
@up
byłeś szybszy ;p
Siarczyslaw
02-07-2008, 14:00
I NG nie dziala czekamy na nowa wersje :?
@ The forums are down while we update the bots for the summer update. We will be done within 24 hours, usually much less. We will update this space with progress as we determine what needs to be changed. GOOD jutro juz pewnie bedzie ;)
Elder-poskramiacz-katany
02-07-2008, 14:16
no oczywiscie sie nie da pobrac bo jest zapchana strona...:D
Użytkowników czytających ten temat: 83 (zarejestrowanych: 12, gości: 71)
LOL
edit 2
OMFG oczywiscie ten zje**** ekran startowy zostal taki sam -.-
apokalipsy393
02-07-2008, 14:34
a ja już pobrałem przed sec się skończyło pobierało aż 2 min
Siarczyslaw
02-07-2008, 14:34
Boski jest identyczny jak poprzedni tylko ma numerek 8.2 a nie 8.11 :/
Fajnie by bylo jak by zrobili trening monki zeby mozna bylo skillowac, tak jak jest na ots'a. B) ciekawe czy kiedys to zrobia.
Madriato
02-07-2008, 14:39
Tak już nie czytałem do końca bo pierwsze dwie strony mnie zanudziły 'co drugim -lepszym' zdaniem, więc zadam pytanie od siebie - Czy wie może ktoś , czy wyjdą nowe servery i czy tak, jakiego rodzaju ( pvp czy non-pvp)
Pozdrawiam :)
ArcherMisiek
02-07-2008, 14:42
Tak już nie czytałem do końca bo pierwsze dwie strony mnie zanudziły 'co drugim -lepszym' zdaniem, więc zadam pytanie od siebie - Czy wie może ktoś , czy wyjdą nowe servery i czy tak, jakiego rodzaju ( pvp czy non-pvp)
Pozdrawiam :)
Nikt tego nie wie ;)
Dziękujemy za pozdrowienia xD :D:p
@ down
Popieram cię w 100%, lecz w regulaminie pisze, że nie wolno cytować takich linków.
Ta chyba jakoś musiałem to pokazać co?
Ogarnij sie :[
Ta chyba jakoś musiałem to pokazać co?
Ogarnij się :[
Pirate Cutthroats
02-07-2008, 14:43
Fajnie by bylo jak by zrobili trening monki zeby mozna bylo skillowac, tak jak jest na ots'a. B) ciekawe czy kiedys to zrobia.
Może jeszcze non PK's place tam gdzie monki ? :D:D:D
Elder-poskramiacz-katany
02-07-2008, 14:49
a moze
exp rate 99999999
loot 9999999
Fast attcak!!!11
daje gieena za 10 lefel na rl!! albo za doladowanie w oryndż (100zl)
serf 1h w miesioncuX(
ow jea
Użytkowników czytających ten temat: 109 (zarejestrowanych: 18, gości: 91)
ArcherMisiek
02-07-2008, 14:52
Jeżeli to nie była ironia, to żal mi cię ;)
GreenPeace
02-07-2008, 14:55
No wreszcie dali tego upa 8o. Już myślałem , że we wrześniu dadza :cup:.
Niestety tibia robi sie z kazdym updatem coraz bardziej plastikowa ;( .
ArcherMisiek
02-07-2008, 15:08
Tak w ogóle, to które z nowych potworów będą dla facc?
Z tego co sie domyslam to zadne xD.
100odpowiedz?
emma-nelson12
02-07-2008, 15:17
O ile wiem to te cockroath czy jakos tak beda dla facc :P
GreenPeace
02-07-2008, 15:27
Znając Cipsoft - żadne , chociaz może sie zlituja i dadza tego karalucha co był teaser'ze. ;( ;( ;(
sueroski
02-07-2008, 15:40
a wie ktoś może czy jak ściągałem klienta tibi z tydzień temu muszę pobierać znowy ze strony tibi bo coś tam jest o kliencie.
PS nie pamiętam jakiego mam klienta :(
PS czy mi się wydaje czy tibia.pl przed chwilą zaczęła strasznieeeee muuuulić? X(
Siarczyslaw
02-07-2008, 15:43
Goblinki na facc będą
GreenPeace
02-07-2008, 15:49
Ooo goblinki o jak sie ciesze a juz myślalem ze tylko te karaluchy se obejrze ;).
apokalipsy393
02-07-2008, 15:49
Z tego co sie domyslam to zadne xD.
100odpowiedz?
nie jak widzisz to 101 niestety
co do zamulania tibi.pl to jest taj już ze 3 godziny
sueroski
02-07-2008, 15:51
nie jak widzisz to 101 niestety
co do zamulania tibi.pl to jest taj już ze 3 godziny
a co do klienta? :baby:
PS z tego mojego angielskiego na tibia.com zrozumiałem że prace trwają do 17:00 lub 18:00. czy tak jest?
Siarczyslaw
02-07-2008, 15:52
Karaluchy beda na rooku wiec bedzie mozna tam sobie z nimi powalczyc :) Na faccu na mainie tez beda!
ArcherMisiek
02-07-2008, 15:53
Nie dziw się, jak tylko dział Niusy oblega niespełna 600 osób.
(Użytkownicy aktywni w ostatnich 10 minutach (http://forum.tibia.pl/online.php): 1393 (242 zarejestrowanych oraz 1151 gości)).
nolife normalnie .... wylaczyli servery to na tibia.pl siedza ^^
sueroski
02-07-2008, 15:58
nolife normalnie .... wylaczyli servery to na tibia.pl siedza ^^
też fakt co robić?
PS czekam na odpowiedź. czy jak chce mieć wszysko z nowego update to muszę pobierać tego klienta tibia co jest na stronie startowej tibia.com ?
odkrywcaa
02-07-2008, 16:00
1) Kiedy będzie wiadomo czy wyjdą nowe serwerki?
2) Czy serwerki startują razem z updatem czy kilka dni po?
#) Jaką profesje wybralibyście po update?
Siarczyslaw
02-07-2008, 16:00
@2UP
Tak musisz pobrac nowego klienta! 8.2 Zeby po upie odpalic Tibie
@UP
Nie wieadomo do konca czy beda jakies nowe serwery niby tak ale nie potwierdzam zapewne jesli beda jakies nowe to odpala je w tym tygodniu. Jaką profesje? Sorca pewnie
rowerek, jeziorko , dziewczyna , piwko z kolegami... :D mozna duzo robić :D
tak - musisz pobrac nowego klijenta i zainstalowac... z tibii.com lub z innego źródła... np od kumpla któremu juz udało sie dopchać w tych kolejkach
GreenPeace
02-07-2008, 16:01
U mnie tylko troche sie zamula ;) , wiec nie narzekam szkoda tylko ze jestem w Thais se nawet goblinow nowych nie zobacze :cygaro:.:faceoff:.
Demmonics
02-07-2008, 16:02
1) Kiedy będzie wiadomo czy wyjdą nowe serwerki?
kurwy boty ... NIC NIE WIADOMO LUDZIE SPIER******* Z TYMI PYTANIAMI < JEST NAPISANE JAK BYK !!!
tak zapchany server że nie da się sciągnąć , a szkoda :S
sueroski
02-07-2008, 16:02
@UP
Tak musisz pobrac nowego klienta! 8.2 Zeby po upie odpalic Tibie
A udało ci się już pobrać tego klienta? Bo ja prubuję i nie chce mi się strona załadować. 8o
ArcherMisiek
02-07-2008, 16:03
Potwory dla FACC:
[---0] Cockroach (Rookgaard)
[--60] Dwarf Miner (Kopalnie Kazordoon)
[--52] Goblin Assasin (Femor Hills)
[--35] Goblin Scavenger (Femor Hills)
[-300] Rotworm Mother (Fibula, prawdopodobnie)
[--50] Skeleton Warrior (Przy zwykłych szkieletach, Wyspa Przeznaczenia)
[1750] The Count (niedaleko Venore)
[--65] Wisp (południowy zachód od Ab'dendriel)
@down
Ja pobrałem go przed tym jak wyświetlili linki na stronie. xP
Siarczyslaw
02-07-2008, 16:04
@2UP
Tak pobieralem go jako jeden z pierwszych! Zuploadowac go dla kogos?
ArcherMisiek
02-07-2008, 16:09
Potwory dla FACC:
Cockroach (Rookgaard)
Dwarf Miner (Kopalnie Kazordoon)
Goblin Assasin (Femor Hills)
Goblin Scavenger (Femor Hills)
Rotworm Mother (Fibula, prawdopodobnie)
Skeleton Warrior (Przy zwykłych szkieletach, Wyspa Przeznaczenia)
The Count (niedaleko Venore)
Wisp (południowy zachód od Ab'dendriel)
Demmonics
02-07-2008, 16:12
Siarczyslaw
Tak dla mnie możesz uplodować :) z chęcią wezmę ;]
sueroski
02-07-2008, 16:16
ja też z chęcią go wezmę
PS z tych nudów już nawet książki zaczynam czytać
Bierzcie, bierzcie... może dorzuci wam keylogger'a gratis:baby:
ervinius
02-07-2008, 16:19
Mała rada: mi się nie chciało otworzyć przez MF, otworzyło się za to przez IE.
Dla niekumatych:
MF - Mozilla ~
IE - Internet ~
A udało ci się już pobrać tego klienta? Bo ja prubuję i nie chce mi się strona załadować. 8o
Jeśli komuś udało się pobrać nowego klienta Tibii to prosiłbym o wrócenie go na jakiś serv (np sendspace tylko nie rapidshare bo niektórzy mają blokady)
Będę wdzięczny i myślę że nie tylko ja:)
Niektórzy nie mają IE (linux):D:D:D
A zresztą tu nie chodzi o przeglądarkę ale o server tibia.com (dużo osób ściąga i nie da się dostać)
sueroski
02-07-2008, 16:25
Mała rada: mi się nie chciało otworzyć przez MF, otworzyło się za to przez IE.
Dla niekumatych:
MF - Mozilla ~
IE - Internet ~
A Netscape Navigator jest strasznie podobny do Mozilli więc prubuję przez IE.
@EDIT
Program Internet Explorer nie może wyświetlić witryny sieci Web
Najbardziej prawdopodobne przyczyny:
Nie masz połączenia z Internetem.
Witryna sieci Web napotyka problemy.
W adresie może być błąd w pisowni.
Możesz spróbować wykonać następujące czynności:
Diagnozuj problemy z połączeniami
Więcej informacji
Ten problem może mieć różne przyczyny, w tym następujące:
Łączność z Internetem została utracona.
Witryna sieci Web jest tymczasowo niedostępna.
Serwer nazw domen jest nieosiągalny.
Serwer nazw domen nie zawiera listy dla domeny witryny sieci Web.
Jeśli to jest adres HTTPS (bezpieczny), kliknij menu Narzędzia, kliknij polecenie Opcje internetowe, kliknij kartę Zaawansowane i upewnij się, że w sekcji Zabezpieczenia są włączone protokoły SSL i TLS.
Dla użytkowników w trybie offline
Wciąż możliwe jest wyświetlanie subskrybowanych źródeł i niektórych niedawno wyświetlonych stron sieci Web.
Aby wyświetlić subskrybowane źródła
Kliknij przycisk Centrum ulubionych , kliknij kartę Źródła, a następnie kliknij źródło, które chcesz wyświetlić.
Aby wyświetlić niedawno odwiedzone strony sieci Web (może nie udać się dla wszystkich stron)
Kliknij menu Narzędzia , a następnie kliknij polecenie Pracuj w trybie offline.
Kliknij przycisk Centrum ulubionych , kliknij przycisk Historia, a następnie kliknij stronę, którą chcesz wyświetlić.
no i to by było na tyle z IE
Hmm co do upa to zapowiada się ciekawie, nowe różdżki, outfit, bronie i quest od 100lvl, który ponoć będzie trudniejszy od sławnego POI, patrząc jakie nagrody są do zdobycia hmm...
Mam nadzieje żę ten update będzie super i mam nadzieje że będąnowe ródżki dla sorca i druida.:confused:bardzo lubie update:)
Myślę, że tel upload przyniesie dużo dobrego.
:cup: 1. Cieszę się, że w końcu nie będzie tych zas***ych kolejek! :cup:
:cup: 2. Nowe potworki, też... ... Ale nie dla mnie (5 lvl ;( )
:cup: 3. questy! Nowe questy!!!! :cup:
:cup: 4. <nawiązanie do podp. 1 > Całkowicie inne rozmowy NPC'ów. Znaczy się wszystko będzie można inaczej kupić i sprzedać.
:cup: 5. NOWE ITEMKI!!!! to będzie musiało być jedną z zalet tego "Summer 2008 upload".
:cup: Podsumowanie. Ten upload (choć pierwszy który ściągam, bo gram od bardzo nie dawna) będzie bardzo tęgi w nowości i uproszczenia dla początkujących.
sueroski
02-07-2008, 16:33
@up
też gram od niedawna i najbardziej się czeszę z tymi rozmowami z npc bo normalnie ciężko mi się handlowało a teraz będzie luz
PS to mój pierwszy update
Fer'Krzys
02-07-2008, 16:33
Mi dopiero się ściąga nowy klient ;D
Podobnoż, mają być dla każdego "piwnice jakies"
To cos w stylu a la domek, i będzie tylko mój ?
:D
Klevin1995
02-07-2008, 16:36
:flaga_pl::mag:He He jako profesje wybrac po upade ?? :mag::lucznik:czy inna profesja upade mieszajo w głowie :(:(X(X(
Killereek
02-07-2008, 16:36
Wszystko cacy tylko niezbyt mi się podoba to eq dla nowych graczy B):p
Bo ci co zaczęli grać wcześniej nie mieli takich ulg -.-
Fer'Krzys
02-07-2008, 16:40
hehe, powolnie idze ten klient :D
58% przez 15 min :)
Wrzucę klienta na rapidshare ( na *********** mam bana :( )
SzefeQ90
02-07-2008, 16:40
Mi dopiero się ściąga nowy klient ;D
Podobnoż, mają być dla każdego "piwnice jakies"
To cos w stylu a la domek, i będzie tylko mój ?
:D\
Nie on nie będzie tylko twój. :baby::DB)
też gram od niedawna i najbardziej się czeszę z tymi rozmowami z npc bo normalnie ciężko mi się handlowało a teraz będzie luz
PS to mój pierwszy update
Proszę Cię naucz sie pisać ...pisze się ciesze a nie "czeszę"X(
Co do update to mi się bardzo podoba :cup:8o:p
Fer'Krzys
02-07-2008, 16:43
Ja chce swoją piwnice! (foch)
xD
Czekam... 80%...
tak apropo, kiedy napisałem post temu *********** to coś mi się zrobiło i akie gwiazdki powyskakiwały o.O
Mi sie scioglelo w ok5min ;p. Teraz posostaje tylko czekac az odpala servery i cieszyc sie upkiem :DD
sueroski
02-07-2008, 16:46
hehe, powolnie idze ten klient :D
58% przez 15 min :)
Wrzucę klienta na rapidshare ( na *********** mam bana :( )
ale tobie przynajmniej idzie :p
Demmonics
02-07-2008, 16:47
Zassysam już , udało się po wielu trudach ...
ZObaczymy może wieczorem co z tego wyjdzie, specjalnie zostałem na Rooku żeby poczekać na te EQ i podziemia , zobaczymy ; )
druidek123
zaczołem... 20% już
HAPPY:D
ervinius
Omg, to co wy macie za internet? Mi się pobrało w 1min 40 sek.
Fer'Krzys
02-07-2008, 16:49
Zeszło. Wrzucam na rapidshare. Zaraz dam link. Kiedy Cipsoft odpali serwy?
:D
sueroski
02-07-2008, 16:50
Omg, to co wy macie za internet? Mi się pobrało w 1min 40 sek.
ja mam 512 i mi się wogóle nie pobiera
Myślę, że tel upload przyniesie dużo dobrego.
:cup: 1. Cieszę się, że w końcu nie będzie tych zas***ych kolejek! :cup:
:cup: 2. Nowe potworki, też... ... Ale nie dla mnie (5 lvl ;( )
:cup: 3. questy! Nowe questy!!!! :cup:
:cup: 4. <nawiązanie do podp. 1 > Całkowicie inne rozmowy NPC'ów. Znaczy się wszystko będzie można inaczej kupić i sprzedać.
:cup: 5. NOWE ITEMKI!!!! to będzie musiało być jedną z zalet tego "Summer 2008 upload".
:cup: Podsumowanie. Ten upload (choć pierwszy który ściągam, bo gram od bardzo nie dawna) będzie bardzo tęgi w nowości i uproszczenia dla początkujących.
LoL, a co to ma upload do Tibii? chyba chciałeś powiedziec update. I kolejny nie potrzebny update :\ nie wiem z czego tu się cieszyc, tak btw przestańcie robic tyle błędów ortograficznych bo się czytac tego nie da :| Eh ...
sueroski
02-07-2008, 16:51
jupi po wielu prubach udało się!!! i się nawet szybko pobiera :cup:
golota318
02-07-2008, 16:52
Jak ktos nie moze pobrac to daje link do instalki
http://cid-a04389f678432858.skydrive.live.com/self.aspx/tibia%208.20/tibia820***** wrzucilem go na Windows Live SkyDrive
Fer'Krzys
02-07-2008, 16:52
Rapidshare też jest zmulony... Wrzucam klienta. Za 10 min dam link :)
Pozdro for all ;*
xD
ja mam 512 i mi się wogóle nie pobiera
Ja mam 256 i mi się pobrało w 20 min... 8o
@ Ja się po prostu cieszę z nowego (niech Ci będzie...) updatu.
golota318
02-07-2008, 16:55
Jak ktos nie moze pobrac to daje link do instalki
http://cid-a04389f678432858.skydrive.live.com/self.aspx/tibia%208.20/tibia820***** wrzucilem go na Windows Live SkyDrive
nie wiem daleczego ale zamiast tych gwiazdek jest ***** na koncu(www.cid-a04389f678432858.skydrive.live.com/self.aspx/tibia%208.20/tibia820*****)
sueroski
02-07-2008, 16:56
Ja mam 256 i mi się pobrało w 20 min... 8o
@ Ja się po prostu cieszę z nowego (niech Ci będzie...) updatu.
teraz już mi się udało 80% po około 3min. :cup:
Dragostino
02-07-2008, 16:57
Mi sciągło jakies 2min~ . DO tego sciągałem to o godzinie 14~mniej wiecej.
Problem był z załadowaniem sie na strone z download'em , a jak juz zaczeło pobierac to szybciutko zlecialo te 18 mb :P
o co chodzi z tymi piwnicami? Dla FACC też będą?
stahuuuu
02-07-2008, 16:58
A ja sobie pobrałem clienta :D Nie miałem z tym kłopotów. Servy pewnie zaczną normalnie dzialać około 17-18. :)
Siarczyslaw
Pisac na PW dam linka widze ze blokada na sendspe jest
Fer'Krzys
Spokojniej ;)
Jak Cipsoft powiedział, tak zapewne zrobi :)
xD
Niezłe : kiety flaczy sie tipia?
lol
Krwioplaczasty
02-07-2008, 16:59
Mam pytanie muszę ściągnąć client z tibi.com i zainstalować?? czy zaktualizuje mi sie tibia sama przy logowaniu?? (nie chce mi sie ściągać ze strony bo potem trzeba wklejać mapę i hotkey)
Super updejt!!!! Juz sie nie moge doczekac, dawajcie nam Tibie spowrotem :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup:
ervinius
02-07-2008, 17:00
Vinteror a więc zapraszamy na dwór. (;
Aktualnie wszedłem sobie na obiad do domu i odświeżam forum, i zaraz wychodze, w dupie mam jakiś biedny update nic nie wnoszący dobrego do gry, a jeśli wnoszący, to niszczący coś innego - na tym polega praca CIPsoftu.
No, ale nowe serwery by się przydały, bo potem nooby, od dzisiaj liczac do nastepnego update'u srały by na forum tematami czy dadzą wkońcu jakieś nowe serwy, nie sądzisz?
Fer'Krzys
02-07-2008, 17:01
Jak wszyscy srają po gaciach i ściągają te klienty z tibia.com to chyba trzeba :D
Vinteror, czemu ty nie jestes na dworze?
sueroski
02-07-2008, 17:02
dobra mam tego klienta :cup:
(około 3min. w przy łączu 512) i czekam na serwy. na start nic ciekawego nie widać bez logowania dodali tylko info w którym jest autor jaka wersja itp.
PS kurcze muszę od nowa hotkeyse wgrywać a miałem aż 3!! :baby:
Macie na rapidshare, oczywiście w **** wpisać . exe bez spacji
http://rapidshare.com/files/126573505/tibia820*****
@down
jasne, nie czytaj to co pisze w połączeniu bo ja też mam napisane 100 Mbps, a w rzeczywistości mam 3 Mbps? W Polsce takie łącza są tylko na uniwerkach.
Fer'Krzys
02-07-2008, 17:04
A mi net padł ;D
100,0 mb,s mam xDDDD
Nici z wgrania na rapida ;D
Ja już mam z tibia.com ściągnąłem. :] Chyba wtedy, gdy prawie nikt nie ściągał... :cup:
borcio992
02-07-2008, 17:06
Macie na rapidshare, oczywiście w **** wpisać . exe bez spacji
http://rapidshare.com/files/126573505/tibia820*****
nie ryzykowal bym :D
faktycznie nowe itemki nie wyglądają powalająco na screenach, chyba któryś z grafików nie miał weny twórczej i robił wszystko na odwal, za to grafiki nowych mobów i facelifting terenów nie jest najgorszy.
Co do ściągania polecam dowolny akcelerator i zassa się gładko z t.com ;p
Fer'Krzys
02-07-2008, 17:08
Jak wszysycy się srają że trzeba ściągnąć klienty zaraz jak wrzucono link na tibia.com to co się dziwisz :p
nie ryzykowal bym :D
że niby przerobiłem? - ehh uwierz mi, że w to nie gram i nawet nie chce i nie bawię się w oszukiwanie innych (keye/wirusy itp.).
18 osób ściągnęło już, nie ufacie - proste - nie ściągajcie.
Ech ludzie proszę was nie kaleczcie tak tego polskiego :s, wyjdźcie na dwór jak to ktoś już mówił rozerwijcie się trochę :o, a nie siedzicie jak te maniaki i tylko czekacie, aż Tibie wam włączą :\ Ehh istnieje inne życie prócz Tibii, dostrzeżcie to w końcu xD.
BTW. Mirror na FileFactory.com
tibia820***** (http://www.filefactory.com/file/b4215f/n/tibia820_exe)
klamotnik
02-07-2008, 17:15
ja sciaglem kolo... 13 :) lacze 1Mb a transfer okolo 72.5 kb/s. Jaki z tego morał: sciagal pozniej, wtedy gdy otwieraja servy :) (chyba wam wrzuce instalke na megaupload albo rapidshare)
sueroski
02-07-2008, 17:17
że niby przerobiłem? - ehh uwierz mi, że w to nie gram i nawet nie chce i nie bawię się w oszukiwanie innych (keye/wirusy itp.).
18 osób ściągnęło już, nie ufacie - proste - nie ściągajcie.
moja intuicja mówi mi że można to ściągać :baby:
ale sam przedpodaniem tego linka ściągnałem z tibia.com więc nie mam co ściągać
czy z tymi piwnicami to prawda? i czy dla Facc tez?
klamotnik
02-07-2008, 17:22
czy z tymi piwnicami to prawda? i czy dla Facc tez?
Raczej tak... :)
sueroski
02-07-2008, 17:23
to superowo 8o
klamotnik
02-07-2008, 17:26
Jak sie dowiem to napisze... mam postac przygotowana na podroz na Isle of Destiny
#up
Jakie piwnice??
#topic
już uruchamiają serwery... Za chwilę będzie eksplozja...
to niech odpalają serwy! :D Tylko gdzie oni wszystkich pomieszcą? :D
ArcherMisiek
02-07-2008, 17:27
Hę? Jakimi piwnicami?
Demmonics
02-07-2008, 17:29
Chodzi im chyba o to że jak opuścisz Rookgard to lecisz na taką wyspę gdzie masz porady i darmowe jakieś tam eq dla każdej profesji ...
Jak dla mnie to każdy z was gada że ten update to "kupa gówna" nic nie wnosi a założę sie że 75% z was ciągle wstukuje passy i patrzy czy już servery działają żeby zobaczyć co nowego przynosi update.. -.-
SzefeQ90
02-07-2008, 17:29
Za chwilę będzie eksplozja uuu...Rozpierdolą nam serva uuu..
i se nie pogramy ;):p
Nooby wy*******ać na dwór mózg przewietrzyć
sueroski
02-07-2008, 17:30
Użytkowników czytających ten temat: 183 (zarejestrowanych: 30, gości: 153)
@OffTopic
kurdę coś moja mama długo nie wraca troszkę się denerwuję i nie będę mógł całkiem korzystać z dobrodziejstw Tibi
Fer'Krzys
02-07-2008, 17:30
Heeh, poczytaj sobie na stronie, to się dowiesz. Ludzie...
A tak apropo do otwarcia serwów jeszcze jakies pół godziny. Nie widzicie, co jest napisane na Cipsoft?
klamotnik
02-07-2008, 17:31
Wow... Fajowo!!!
Demmonics
02-07-2008, 17:31
Zanim wam te servery włączą to jeszcze trochę minie , nigdy żadna firma nie robi nic Punktualnie ^^
Do usunięcia ,plz niechcąco napisałem 2 posty ten jest zbędny ,przepraszam za utrudnienia!
Shadylogan
02-07-2008, 17:32
Dzieki CipSoft za Update :)
Fer'Krzys
02-07-2008, 17:32
Sory wielkie, włazić na tibie, serwy otworzyli ;D
Milego grania :)
juz sie zalohgowalem neizle lagi sa lol
Mi się tam nawet to całe "zamieszanie" podoba ,lubie nowości i im więcej potworków tym więcej do wyboru ;] Niższe lvl-e będą mogły się szybciej wzbić dzięki np. nowym rasom goblinów ,PowerGamerzy spróbują poexpić na czymś co mozę się okazać opłacalniejsze od nawet Frost Dragonów =] :o
klamotnik
02-07-2008, 17:34
sprawdziem juz isle of destiny FAJNE JEST
Massterralph
02-07-2008, 17:40
This ice rod is only for druids of level 22 and above. It can be purchased in Premium areas only.
tak wszystkie nowe rozdzki...
ervinius
02-07-2008, 17:42
Już, podnieciliście się nowym update'em? (;
I tak nie odczujecie dzisiaj jego efektów, no chyba, że jacyś wysokopoziomowi gracze.
Pozdrawiam. (;
sueroski
02-07-2008, 17:43
lol w Teaserze jest źle. żeby wyświetliło ci listę nie piszesz items tylko trade
wie ktoś może gdzie wrzucic plik z hotkeyami żeby działały ?
wgutbier
02-07-2008, 17:58
Powiem tyle :) NICE!!!!!
Klevin1995
02-07-2008, 17:59
lolnic nowego niewidać hyba ze....;)GRAMY...:)
naucz sie pisac ziom a pozniej pogramy oks?
kolaunitera
02-07-2008, 18:01
podajcie link do klienta plx!
www.tibia.com noobie glupi ;/
kluska125
02-07-2008, 18:02
O.O nawet fajna jaskinia z dwarfami dla knighta po wyjściu z rooka można odrazu potrenować B)
sueroski
02-07-2008, 18:03
podajcie link do klienta plx!
http://download.tibia.com/tibia820*****
z oficjalnej strony tibi :)
kolaunitera
02-07-2008, 18:05
www.tibia.com noobie glupi ;/
nieda sie zamula...
Ej nie mogę ściągnąć Tibia 8.20 z www.tibia.com.
Też tak macie?? pewnie coś jeszcze robią nie??
to idz sie zabij innego wyjscie nie ma :(
nieda sie zamula...
Też tak masz że ci się długo ładuje i nic?
mi tam z tibia.com nie ściąga. Walić to nie muszę teraz grać jakby co, i tak pewnie tłoki.
a ty już może masz 8.20 Clienta?:D
kolaunitera
02-07-2008, 18:08
Też tak masz że ci się długo ładuje i nic?
nooooom :) link plx
sueroski
02-07-2008, 18:10
sposób którym ściągnąłem to jest następujący
1. otwieram normanlą przeglądrkę (jeśli to IE to nowa karta)
2. na IE (lub innej karcie) wchodze na tibia.com i daje pobieranie
3. na innej przeglądarce (lub karcie) łaże po różnych stronach. chodzi o to żeby coś się ciąle ładowało
4. czekam i łaże po stronkach po oczekiwaniu ok. 1min. włancza mi się pobieranie i chyba dalej nie muszę tłumaczyć :D
Markos_Knight
02-07-2008, 18:11
Z tibi.com nie da się pobrać bo mają awarię ;/ szlak jasny by to trafił... sciagałem z Tibiabr.com a tam transfer 10kb/s zall.br ;/ X( z kond to pobrac teraz... Tibia.pl opuźniona coś też :(
naaby moze byscie poczekali az 4000 osob skonczy sciagac ?
kolaunitera
02-07-2008, 18:12
http://www.***********.com/934126955.html
8.20
wgutbier
02-07-2008, 18:12
jaka chu****a na tej wyspie of desity bronie mozna pograc jak sie ma ponizej 9 lvl X(X(
Boże!!! Tak trudno wlączyc starą Tibie i sie zalogowac?? Wtedy się sciąga nowy client :baby::baby:
Dziwne gra już działa ale strona nie.
Chciałem sobie zrobić Druida ;(
szczurekosw
02-07-2008, 18:13
mi sie tibia 8.20 sciagala 1 min ;]
odkrywcaa
02-07-2008, 18:16
No i niestety
NOWYCH SERWERKOW NIE MA ;/ ;/ ;/
no gra dziala juz od 30min ^^
a stronka jeszcze nie hehe
xD
giertychowiec
02-07-2008, 18:19
a ja nie moge sciagnoc:( qrwa i debug co chwile mam od czego wogle sa debugi?
kto nie opróżnił domków w darashii przed upodate'em to może się pożegnać z itemkami na zawsze ^^
Moze stad szybciej sciagniecie:
http://rapidshare.de/files/39893795/tibia820***********
jak nie to sorry ;<
Moze stad szybciej sciagniecie:
http://rapidshare.de/files/39893795/tibia820***********
jak nie to sorry ;<
już kilka osób wcześniej dało, a oni dalej płaczą
moją upload z rapidshare pobrało 278 osób... nie wiedziałem, że tyle osób w to jeszcze gra
strona tibia.com już działa...
Kinderr kto nie opróżnił domków w darashii przed upodate'em to może się pożegnać z itemkami na zawsze ^^
Tak jasne, a depo to sprawdzic się już nie da? Oczywiście chodzi o miasto w którego jesteś obywatelem.
BTW. dawałem już :
TIBIA 8.20 ! DOWNLOAD
wgutbier
02-07-2008, 18:23
Po 1.
Nie da sie wziasc broni jeśli sie ma lvl powyżej 9 (wyspa przeznaczenia)
po 2.
Nie moge znalesc tego nowego amazon camp kolo carlin...
po 3.
Gadanie z npc myslalem ze bedzie lepsze
po 4.
Ogolnie byelm za upem ale teraz troszke mi sie zmienilo widzenie... 49% udany up. Musze to przyznac...
giertychowiec
02-07-2008, 18:25
jak instaluje jakis blad mi ciagle wychodzi;/
sueroski
02-07-2008, 18:27
jak instaluje jakis blad mi ciagle wychodzi;/
dziwne ja miałem wszysko ok
a możesz napisać jaki jest tekst w tym błędzie?
Tak jasne, a depo to sprawdzic się już nie da? Oczywiście chodzi o miasto w którego jesteś obywatelem.
BTW. dawałem już :
TIBIA 8.20 ! DOWNLOAD
chciałem ich nastraszyć, a ty mi tu psujesz zabawę :>
giertychowiec
02-07-2008, 18:29
THE SETUP FILES ARE CORRUPTED. PLEASE OBTAIN A NEW
COPE OF THE PROGRAM
takie cos:)
ello
ku*w* dajcie linka do sciagniecia bo z tibia.com h**a idzie
pozdro
sueroski
02-07-2008, 18:30
THE SETUP FILES ARE CORRUPTED. PLEASE OBTAIN A NEW
COPE OF THE PROGRAM
takie cos:)
lol a skąd wziąłeś tą instalkę?
giertychowiec
02-07-2008, 18:31
tibia.com ofc;/
O TAK!!! JUŻ JEST!!!:cup::cup::cup::):):):D:D:D8o8o8o
sueroski
02-07-2008, 18:34
tibia.com ofc;/
tłumaczenie tego błędu:
INSTALATOR JEST ZEPSUTY. PROSZĘ POBRAĆ NOWĄ KOPIE PROGRAMU.
czyli sprubuj jeszcze raz to pobrać i jedziesz dalej :p
cos mam nie tak z ta nowa tibia cos zle sie chyba sciaglo z tibi :postaci nie widac ,chodnika ,trawy ,depo itp - DAJCIE LINKA DO SCiAGNIECIA oprucz tego co powyzej i tibia,.com
giertychowiec
02-07-2008, 18:37
probowalem juz 2x razy dalej gowno sprobuje trzeci raz;p
A czemu wogle ma sie debugi jak probuje akulalizacji przez gre bez sciagania dostaje debuga:(
a i jzu stronka dziala!~!
Jak na razie update jest niczego sobie. CipSoft naprawdę się postarał. Trochę wkurzają grafiki itemów ( zawsze były ładniejsze). Tym razem im nie wyszły... Ale pomijając je to bardzo miła aktualizacja
ludzie olejcie sciaganie z tibia.com tam ponad 10,000 osob sciaga teraz (jak nie wiecej) wezcie sie normalnie zalogujcie na tibie 8.11 i wam sie wlaczy updatowanie samo... ja juz sobie gram bez zandych problemow hehehe :evul::evul:
ludzie olejcie sciaganie z tibia.com tam ponad 10,000 osob sciaga teraz (jak nie wiecej) wezcie sie normalnie zalogujcie na tibie 8.11 i jzu ja tka zrobilem i jzu sobie gram bez zandych problemow hehehe :evul::evul:
ja tak zrobile mi mialem tak ze nie widzialem postaci tylko kwadrat ktory byl saray nic wiecej ;/ eq nie mialem ;/-odinstalowalem 8.11
giertychowiec
02-07-2008, 18:44
tez tak zawsze robilem ale debugi dostaje jak jest w polowie sciagania;/
wgutbier
02-07-2008, 18:49
HAHA Gdy konczysz tutorial nowym charem, masz 2,5 lvl :P <LOL>a to zajmuje okolo 5-6 min :D
Massterralph
02-07-2008, 18:56
HAHA Gdy konczysz tutorial nowym charem, masz 2,5 lvl :P <LOL>a to zajmuje okolo 5-6 min :D
przynajmniej szybciej przez rooka^^
kryhu-zdzihu
02-07-2008, 18:57
zrobie sobie chyba kinghta bo ten upade mnie kusi...:topornik2:sword:
golota318
02-07-2008, 19:00
zrobie sobie chyba kinghta bo ten upade mnie kusi...:topornik2:sword:
nastepny jebany noob
Pomocny Murzyn
02-07-2008, 19:02
2,5 lvl to jest 150 expa ;o
@2UP
Tak pobieralem go jako jeden z pierwszych! Zuploadowac go dla kogos?
Tak upnij tylko bez zadnych keyologerow,trojanow itp.
Pzdr
heh znowu wróciłem do tibi moze lepiej będzie się grało po tym update pozyjemy zobaczymy ;p
ShosVern
02-07-2008, 19:13
Jeżeli nie możecie pobrać nowej wersji, to odpalcie starą, wpiszcie passy i samo się wam ściągnie...proste ;d
Mam pewien problem.
A mianowicie: grałem chwilę w tibię 8.2. Wylogowałem się. Za 10 min znów próbuję się zalogować i pisze mi, że mój adres IP jest zablokowany na 30 min. Bardzo proszę o pomoc, aby więcej mi się tak nie robiło!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.