PDA

Pokaż pełną wersje : Flower Pot

Egon_Abus
01-07-2008, 20:14
Mam pytanko a'propos kwiatków ;)
Wyjeżdżam na wakacje i nie będę mógł ich podlewać :P Co mogę zrobić, żeby nie uschły? Z góry dzięki za odpowiedzi. :)

Fred_Flintston
01-07-2008, 20:16
Wynająć ogrodników do podlewania...

Rybzor
01-07-2008, 20:26
Mam pytanko a'propos kwiatków ;)
Wyjeżdżam na wakacje i nie będę mógł ich podlewać :P Co mogę zrobić, żeby nie uschły? Z góry dzięki za odpowiedzi. :)
Czego oczekujesz? Rozwiązania w świecie Tibii? Jeśli o to chodzi, to w Tibii nie ma żadnych NPC czy agencji, które mogły by podlewać kwiatki, więc tą drogą nic nie wskórasz.

Możesz pożyczyć swoje konto jakiemuś bardzo zaufanemu koledze, aby to za Ciebie robił. Ostrzegam tylko, że jest to nielegalne.

MazixIsBack
01-07-2008, 20:32
O co chodzi bo ja f tipję nie gram :<?

Egon_Abus
01-07-2008, 21:05
Błagam... nie traktujcie mnie jak jakiegoś trzynastoletniego dzieciaka (bo nim nie jestem).
Wiem, że nie ma w grze żadnych "NPC czy agencji, które mogły by podlewać kwiatki" (lol), a "zaufany kolega" nie wchodzi w grę (bo takiego, który gra nie mam). Chodziło mi raczej o to, czy np. zostawiając doniczkę w depo, kwiat nie będzie rósł (a co za tym idzie nie będzie wymagał podlania). Zauważyłem, że tak się dzieje w przypadku szczątków ducha (remains of ghost) - są w moim depo cały czas (nie pytać po co :P) i wcale nie znikają (jak to się dzieje zostawiając je normalnie na ziemi).
A jak ktoś ma pisać coś w stylu "ogrodników" czy ma krytykować mnie, to niech ominie ten temat.
Dziękuję.

Elizium
02-07-2008, 08:58
Sam wpadłeś na właściwe rozwiązanie.
A ja potwierdzam
Kwiatek w dp nie będzie rósł.

Egon_Abus
02-07-2008, 11:43
OK, dzięki. ;)

Monsword
02-07-2008, 13:51
a ja mam inne pytanie...
gdzie znajdę wszystkie rzeczy potrzebne do chodowli kwiatów...?
-ziarenka
-donice
-konewke
? pominołem coś?

Elizium
02-07-2008, 15:18
- ziarenka: w monsterach
- donice w port hope
- konewke w venore
- pominołeś że wszystko to można przeczytać na tibia wiki