Pokaż pełną wersje : Co tam ???
Haselbanik
02-07-2008, 15:07
A nic , a co tam ?
Lechuguitas
02-07-2008, 15:17
Nudy... boli mnie juz palec od wciskania f5 i czekania na nowy komentarz smoka aka verudura ;D
Tam są drzwi.Możesz łaskawie nimi wyjśc?
Świat: Candia
..to by wiele wyjaśniało.
Pseudodorosłym, dojrzałym idiotą z NON-PVP mówimy NIE !
@Filush
Z takimi hasłami to możesz sobie iśc na pardę równości.
Btw jeśli oceniasz ludzi po tym na jakim serwerze grają to wiele mówi o tobie, a nie o mnie.
Lechuguitas
02-07-2008, 16:53
Yugo to jak ktos sie zachowuje na tibii czy jakie podejmuje decyzuje moze wiele powiedziec o twoim charakterze i stylu bycia w rl. Sam fakt iz ktos z innego servera przeglada forum innych swiatow bo tibia jest offline i nie potrafi znaleźć sobie innego zajecia mowi o tej osobie wiele. Pozdrawiam.
Yugo, wiec jesli sam sapiesz o posta Filush'ia, w pierw cofnij sie o kilka postow wyzej i zobacz co sam napisales, jak Ci to da do myslenia i zrozumiesz, to gratulacje, jesli nie ... przykro mi .
@Lechuguitas
Zauważ, że napisałem o tym że oceniasz mnie po tym na jakim serwerze gram a nie jak zachowuje sie w tibii (pomijając fakt że nigdy nie miałeś ze mną do czynienia w tej grze co całkowicie wyklucza ocenianie mnie pod tym kontem).
A jeśli chodzi o mój pobyt na forum to nie jest on spowodowany aktualizacją bo akurat ostatnio w ogóle w tibie nie gram.
Yugo, wiec jesli sam sapiesz o posta Filush'ia, w pierw cofnij sie o kilka postow wyzej i zobacz co sam napisales, jak Ci to da do myslenia i zrozumiesz, to gratulacje, jesli nie ... przykro mi .
Ja nie "sapie" do Filush'ia tylko odpowiadam na jego nietrafiony post.
Co do mojej wypowiedzi to uważam,że jest ona w 100% adekwatna do tematu.
Widac, ze na arcani nikt nie lubi nonpvp. FILUSH'IA - NOWE HENTAIIII
Thuygioshok
02-07-2008, 20:11
Tam są drzwi.Możesz łaskawie nimi wyjśc?w ktorym miejscu ta odpowiedz jest 'adekwatna z tematem'?????????????????????????????????????????? ??????????????????????????????????? masz powiedziec co tam to takie trudne??
dobrze
zrobmy sade kim jest smoku !!!
stawiam ze to damoon !!!
Thuygioshok
02-07-2008, 20:23
@ap
zalllllllll???? damoon to "Faytah"
smokuu to leszczu dragonbreath
a Thuygioshok to picinhoxs
Smokuu to Twoja stara! :<
co powiedziales na moja mame?
o zal ten temat jeszcze stoi?! xd
smokuu to trol zamieszkujacy podziemia this :D
smokuu to trol zamieszkujacy podziemia this :D
Nie nie , to ten troll co zamieszkuje podziemia Ab.
Bracia_Zdunscy
12-07-2008, 22:39
Nie nie , to ten troll co zamieszkuje podziemia Ab.
a moze Edron ?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.