Pokaż pełną wersje : Pytanie dot. klienta 8.2
Witam.
Mam pytanie dotyczacze klienta 8.2. Czy nalezy sciagnac klienta 8.2 z tibia.com czy bedzie cos takiego ze w moim starym kliencie 8.11 przy wpisywaniu passow klient sie updatnie?
Z gory dzieki za odpowiedz.
Pozdrawiam :)
Watpie, by wprowadzili patcha, ale nawet jesli wprowadza to oszczedzisz czas sciagajac i instalujac teraz :P
blldjk12
02-07-2008, 17:08
a mapy bedzie trzeba odkrywac od poczatku ?? ;(
Watpie, by wprowadzili patcha, ale nawet jesli wprowadza to oszczedzisz czas sciagajac i instalujac teraz :P
Wlasnie ja bym wolal aby aktualizacja zainstalowala sie po wpisaniu passow bo tak nie strace swoich odkrytych map, hot-keyow itp.
Moze ktos wie dokladniej jak bedzie ;)
@up i @2up
Zadnych map ani hotkeyi nie stracicie.. Zeby zainstalowac nowa wersje klienta wystarczy ja nadpisac, nie musicie odinstalowywac starej :P
a jak normlanei zainstlaujesz to ci sie skasuje cos?lol
blldjk12
02-07-2008, 17:16
jak nadpisac ?
Instalujesz w miejsce starej tibi, nieodinstalowując wcześniej tej starszej wersji.
piotr66642
02-07-2008, 17:19
@2up
zainstalować w tym samym folderu co tibie 8.11
@up byłeś szybciej
Kleczajek
02-07-2008, 17:20
po prostuj zastępujesz starą tibię, klikasz dalej dalej dalej i już xd nie musisz tamtej odinstalowywać
Tak, po wpisaniu passów na Tibii automatycznie zacznie ci pobierać Tibię 8.2.
Jeśli zaś ściągniesz Tibie z tibia.com i zainstalujesz do tego samego folderu z 8.11 to wszystkie zapisy i mapy zostaną takie same, z tą różnicą, że będziesz już miał Tibie 8.2. Oczywiście nie usuwaj starej Tibii tylko nagraj na nią tą nową.
dokladnie, plik config (czy cos takiego) jest teraz w moje dokumenty wiec jezeli zainstalujesz tibie w miejsce poprzedniej instalacji to map sie nie traci ani hotkeysow etc...
tylko pamietaj aby nie usuwac starej-> tylko instalacja nowej i wszystko bedzie jak nalezy(:
Pozdro >:)
Czyli tak jak np. mam stara tibie 8.11 w moj komuter/dysk D/gry/tibia 8.11/tibia i tam pliki to tą nowa musze zainstalowac do tego samego folderu co tamta stara? Tylko tak aby nie utworzyla sobie nowego folderu tak?
Czyli tak jak np. mam stara tibie 8.11 w moj komuter/dysk D/gry/tibia 8.11/tibia i tam pliki to tą nowa musze zainstalowac do tego samego folderu co tamta stara? Tylko tak aby nie utworzyla sobie nowego folderu tak?
Dokładnie tak.
blldjk12
02-07-2008, 17:41
hahah m ozna sie zalogowac ale faza
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.