Pokaż pełną wersje : Problem z Jester Outfit Quest (misja 2)
Witam.
Mam niemały problem. Otrzymałem od Bodo vial więc pędzę zabić slima. Ok zabity, daję na vial "Use with" i na tą chmurkę po slimie ale vial się nie napełnia proszę o szybką odpowiedz.
PS. Próbowałem też "Use with" na żywym slimie :)
Astilinek
02-07-2008, 20:36
musisz jak najszybciej kliknac po smierci slima. bedziesz pewny ze masz dobrze jak sie zamienisz na chwile w posion fielda.
a sprobj na innym monsterze ktory zostawia taka zielona plame albo jak walniesz hita i on sie odsunie to na tej plamie albo kup w sklepie i przelej
TaTaskers
03-07-2008, 04:28
Robilem to i to wcale nie trzeba strasznie szybko... Moze ktos inny oprocz ciebie bil tego potwora?? Próbuj aż ci sie uda.
kombossik
03-07-2008, 08:26
Boshe ty nie musisz na poison fieldzie viala użyć .... musisz poczekać aż on zniknie i wtedy na tej kałuży co została omfg , to takie trudne? nie można próbować ? a w ogóle to tą ,,truciznę'' można z ded buga wziąć.
@Up> albo Spider, Poison spider, Giant Spider, Tarantula, Larva itp.
ja tez nie moge
uzywalem viala na dedzie na fieldzie pod dedem i nie moge
Johanes19
09-07-2008, 20:03
Zalllll... jak pisze ze na slimie to na slimie i nie na tej plamie co zostawia tylko chmurce aff i trzeba kilka razy poklikac tak (jak tak mialem)
Lol musisz użyć na pozostałościach matki slimów....
dobra juz mam
trzeba uzyc na dednietym slimie zanim sie z niego poison fiald zrobi
To to szybko zrobić trzeba...
http://www.***********.com/833709524.html to jest bot NG ktory robi quest outffitowe!!!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.