Pokaż pełną wersje : Nowe expowiska
orschabal
02-07-2008, 22:03
Kto wie gdzie są te nowe expowiska,interesują mnie dla Pacc jak i dla Facc.
Klevin1995
02-07-2008, 22:08
a h.. go wieB)
pacc :
wyrmy : need 60 lvl za bramka lvlowa do necro questa (chyba jesli dobrze kojarze)
grim reapiery (czy cos, bez teamu sie nawet nie wybieraj, gdyby mnie kumple nie manasowali to bym spadl) sa tez blisko necro questa. od tej wiezy na lewo daleko od darashi jeden z dolnych poziomow pozniej prawo i dol i jest dziura dalej schody i sa grim reapiery:P
malyjanek
02-07-2008, 22:20
powieszkono amazon camp i OF
tak pisano w teaserach
na vamp hellu na first tescie byly grim reapery, teraz niewiem
na vamp hellu na first tescie byly grim reapery, teraz niewiem
na tibia.de pisali coś że już nie ma (info nie potwierdzone), a co do potwierdzonego grim reapery na pewno są w Omruc i Peninsula tomb (za teleportem)
grim reapery na tombach, oni sa naprawde pojebani, najtem kiedys expilem na stone tombie na -4 i gdybym tam zobaczyl grim reapera teraz to bym sie niezle w*****l ; s
orschabal
03-07-2008, 08:39
znalaz ktoś coś dla Facc?
znalaz ktoś coś dla Facc?
ac, of i chyba poha troche pozmienali.
A ja znalazłem Kopalnei Dwarfów miedzy mały a duzym respem hydr w dżungli
Medivish
03-07-2008, 15:53
Z Bog Raider leca Paldin Armory \ ale niewiem jeszcze gdzie to jest
Jest to i na faccu i na pacc\z tego co mi kolega powiedzial
Z Bog Raider leca Paldin Armory \ ale niewiem jeszcze gdzie to jest
Jest to i na faccu i na pacc\z tego co mi kolega powiedzial
na pacc arenie są pod wyspą z hydrami albo gs-ami
Dagon_Guardian
03-07-2008, 17:55
ac, of i chyba poha troche pozmienali.
Zmienilo sie wejscie na ornamented questa - juz nie da sie blokowac noobcharem zejscia do glownego pomieszczenia. Nie jestem pewien ale chyba jest o 1 draga wiecej
Respy wydaja sie takie same, trszke natomiast zmienil sie wyglad poha np wokol dziury na dagi/dl nie ma tyle krzakow oraz nawierzchnia miejscami jest inna np, kamienie/"lawa" zamiast trawki na calej powierzchni
moonsterr
04-07-2008, 11:24
Bog Raider sa podobno na edron ale nie wiem gdzie moze wy wiecie?
New.York
04-07-2008, 12:30
Także dołaczam sie do pytania gdzie wysępują Bog Raider Na edron.?
Bog raidery: na edron na StoneHome i w drodze do Hero Cave (ale nie same tylko z massive earth elementalami - waste).
Grin Reapery w samym Hero Cave, pojedynczy resp na wyrmach, na drefii masa i w tombach.
Dodano podziemia na cyckopach na południe od thais.
Zwiekszono amazon camp i of.
Kopalnia dwarfow na Cormay.
Sea Serpenty.
Bog ridery są pod rotami w StoneHome. Siedziałem 2,5h i spadły 3 pary plate legów...
Nie wie ktos czy w koncu te bog raidery dostepne sa dla facc gdzies ??
I ogolnie jakies nowe potwory czy sa dostepne dla facc, np te nowe roty.
Wiem ze jest dostepny nowy vampir ale nie wchodzilem narazie tam gdzie on jest bo nie wiem jakie to to silne.
co i jak? grim reapery czy jkos tak na peninsula tombie za tp? to chyba znaczy ze to koniec expienia tam ~40 lvlowym charem? ;/
bajerfull
04-07-2008, 21:25
a kto mi powie gdzie ten nowy resp nietoperzy ?
Nie wie ktos czy w koncu te bog raidery dostepne sa dla facc gdzies ??
I ogolnie jakies nowe potwory czy sa dostepne dla facc, np te nowe roty.
Wiem ze jest dostepny nowy vampir ale nie wchodzilem narazie tam gdzie on jest bo nie wiem jakie to to silne.
Zal. Ty masz 60 lvl?!
1. Bog raiderow nie ma na facc!
2. Nie ma nowych rotów. Jest tylko boss Rotworm mother.
3. Na The Count'a (Vampira) lepiej nie idz bo padniesz - wali za 600 i przyzywa 2 basnhee, chyba ze zrobisz taki myk i zamienisz go w zwyklego wampa.
4. Dla facc masz nowe gobliny (po co te gowna!:p), Wispy, nowe bossy różnych stworków np boss amazonek - Xenia, Karaluchy, Skeleton Warriory. Chyba all ;]
Niby czemu nie mam miec 60lvl'a??
Wiem ze cos tam sie kladzie garlic necklace i sie jakis slabszy pojawia, ale nie wiem dokladnie jak wyglada to pomieszczenie tam :/, a nie usmiecha mi sie zaliczyc gleby.
gerfild86
04-07-2008, 23:40
czemu ma nie iść niech idzie powie jak było i za ile bije ;d
Wiec:
-Wyrmy: 1450 expa za kazdego, sily hero, expowisko za necro questem (po wejsciu na poziom z nagrodami, za skrzynkami z nagordami >>>)
-Bog Raidery: 800 expa, sily draga +/-, expowisko pod rotami w stonehome kolo edron
-Grim Reaper: 4500 expa, dosyc mocny, podobno moze nawet 1,5k combo walnac, ale ze swoich doswiadczen obrywalem max po 600. spawn grim reaperow na necro na darashii.
-(massive)Earth Elementale (850)450 expa, zwykle dosyc mocne, od 3 dostawalem combo po okolo 400. Massive jeszcze mocniejsze, nie polecam nizszym levelom.
Facc expowisk nie znam
dodatkowo dodali spawn hydr i behmothow gdzies na tiquandzie, nie wiem gdzie dokladnie, chyba na forbidden land czy jakos tak :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.